טוב, זה כבר הועלה בפורום הישן של פולגז והיו לא מעט רוחות רעות וכל מיני תלונות שאין שקיפות ובלה בלה בלה.
אז שוב, יש למועדון האופנועים אתר, הכל כתוב שם. אפשר להיכנס, להתעדכן וכו'. ובזמנו היה לי וויכוח עם חבריי לרכיבה ואחרים על פרסום וחשיפה.. רוצים לשנות? לחדש?, תצטרפו ב 10 ש"ח לחודש ובואו גם תצטרפו לצוות הפעיל/הנהלה.
מי שיושב בצד ומתלונן מצידי זה סתם רעש לבן שלא צריך להתיחס אילו. לא ניסיתם? לא נרתמתם? אז, מה אתם מתלוננים?..
מצטער שיצאתי ככה, זה הזכיר לי נשכחות וויכוחים מעצבנים על שהגוף שנקרא מועדון האופנועים הישראלי, כי הוא לחבורת זקיינים אליטיסטים שמתאגדים כמעט אך ורק לטיולים.
היו לי כמה שיחות עם אליקו בזמנו לגבי חשיפה והתחדשות במועדון, הוא ציין שיש אתר וכל אחד יכול לגגל ולהיכנס, להצטרף אפילו למובילי הארגון בהנהלה ולהשפיע, שום דבר לא מונע מאף אחד לעשות זאת (זרק לי גם שמצידו שיבוא מישהו וגם יחליף אותו כיו"ר, זה כאב ראש לא קטן והוא עושה זאת בהתנדבות).

זהו, אחרי שפרקתי.. גילוי נאות:
אני חבר רגיל במועדון, הצטרפתי לפני כמה שנים. בעיקר מצטרף לטיולי פסק-זמן באמצע השבוע (כי יש לי ימבה ימי חופש). ויצאתי לטיולים אחרים עם חברים או ממועדון BMW, בהשוואה לארגון סדר ורמת הבטיחות אין מה להשוות - פשוט תענוג להצטרף לטיול שהכל מתוקתק בו מבלי לוותר על שום עניין בטיחותי, מה שלי אישית מאוד חשוב שיוצאים לרכב בקבוצה כמה מאות ק"מ. והיו מקרים שפשוט מי שעקף או התפרע קיבל נזיפה ואף אולץ להיפרד מהמשך הטיול אם המשיך כך. אף אחד לא נשכח או נשאר מאחור ותמיד יש מרשלים והמאסף באמת מאסף.
לא מקורב להנהלה ולא כלום, רק חושב שאם אני מחליט להצטרף כחבר לארגון מסוים אני צריך להיות שגריר. לצערי אין לי זמן בימים אלו להירתם לתת יד כעזרה בהתנהלות, מקווה שבעתיד אוכל להצטרף ולהשפיע.