נכתב במקור על ידי 
MasterOz

מבלי להכנס לכל הדברים הנכונים שכתבת, אני בהחלט חושב שמה שהמועדון המדובר עושה,
זו עבודת קודש ובכלל עבודה קשה.
אני גם מסכים לזה, ש"על הדרך" גם אלו שלא תורמים או חברים "רוכבים על הגל..."
כל מה שאמרתי עד עכשיו, לא מוריד מחשיבותו ופועלו של המועדון - ממש לא.
כל מי שהוא חלק במועדון, כל מי שיוצא להגנת המועדון, כל מי שזה בדמו...שידע...
אפשר לעשות את אותו הדבר קצת אחרת ולהגיע ליותר תוצאות, זה הכל.
ההתעקשות ה-אולי ערכאית של המועדון...שזה מה שיש, מקוממת אותי
 ואגב, מוסיפה לו נקודות זיקנה.
מאסטר- ראיתי גם רעיונות להקים מועדון נוסף. במקום לפלג כוחות לפתוח מועדון נוסף שיחליש את הנוכחי  בואו נשלב כולנו ידיים ונרתם למען המטרה - רכיבה על אופנוע עם ביטוח סביר \ פחות צבעים מחליקים\  הכרה בקורסי רכיבה , ובכלל תרומה לקהילה  דוגמת הטיול לנפגעי טרור פעולה .  אז אם אפשר לעשות דברים קצת אחרת לדעתך ולדעת רבים ניתן לעשות זאת ולא בהכרח מעל בימת הפורום.  תמיד יש מקום להארות  והערות בונות מתוך רצון לעזור. הרי האינטרס משותף לכולנו, אולם הדרך פתלתלה. 
אולי צריך להעלות את דמי המנוי (ואין לי בעייה לשלם קצת יותר ) כדי שניתן יהא לעשות פעילויות נוספות. אולי אפשר לבקש חסות למועדון מכל מיני עסקים שבתמורה לחסות יעשו ערבי או ימי גאלה בהם ימכר הציוד שלהם במחיר מוזל יותר - כך כל הצדדים ירוויחו . 
5. בישראל באופן מיוחד, הכלל שם לעצמו מטרה "לא להיות פראייר" אז הוא בא בדרישות.
זה מאוד רצוי לא להיות פראייר, אבל בגבולות השכל הישר ולא לצאת מפרופורציות.
רציתי להביא קסדות שואי חדשות מיפן, הן היו אמורות לעלות לי כמו למשווק בישראל.
זה אומר שאם הייתי מוכר ב-2500 ש"ח לעומת 3500 ש"ח הייתי אטרקטיבי, נכון?
אז לא נכון, אתה יודע למה? כי הרווח שלי, למרות ההוזלה ללקוח בכמעט שליש,
שיגע את הלקוחות הפוטנציאליים, שהעדיפו לא לרכוש כי אין שקיפות על הרווח שלי.
הם מעדיפים לשלם את המחיר המלא ולקטר, אבל לא לתת למישהו אלמוני
"להרוויח על הגב שלהם" זה בא עם השאלה, "מה? לא מספיק לך להרוויח ככה וככה?...למה לא?"
ואני שואל, עד לאן הטימטום יגיע? ולמה שמישהו יכנס לי לארנק אם הוא מקבל תמורה טובה,
זולה יותר והכי חשוב, בדיוק כמו המקור. אבל ככה זה..."אנחנו לא פראיירים"
וזה .. בלשון המעטה מקומם. תרוויח כמה שאתה רוצה כל עוד אני משלם לך פחות ממה שהייתי משלם באופן רשמי .