תלוי בצרכים שלך. אם אתה צריך כלי לסחוב קניות מהסופר 50 מטר ממך, אז 50 סמ"ק יהיה יותר טוב מכל הכלים שציינת.
איך rc 390 יותר טוב מר3 או נינגה 300?
רוצה לעלות בנח יש לי 200 סמק דיוק רוצה לדעת מה כדאי לי לקנות מה ממליצים?
תלוי בצרכים שלך. אם אתה צריך כלי לסחוב קניות מהסופר 50 מטר ממך, אז 50 סמ"ק יהיה יותר טוב מכל הכלים שציינת.
מרווח טיפולים גדול יותר: 7.5 קטן 15 גדול.
נפח מנוע גדול יותר ב50-70 סמק
מומנט וכוח שמתקבלים בסלד מוקדם יותר
צמיגי מצלר m5
ברקסים של bybre חברה בת של ברמבו
מתלים טובים יותר של wp הפוכים
משקל קל משמעותית
בכל אלו הRc טוב מהמתחרים שלו בקטגוריה, תרכב על כולם ותבין.
אני אוהב מאד את ה-RC (למעט הפנים שרק אם יכולה לאהוב...) אך יחד עם זאת, יש להזכיר שתנוחות הרכיבה שלו קיצונית מהאלטרנטיבות שהוזכרו, שכוח זה לא הכל ושתמיד ניתן להחליף צמיגים.
ממרבית המבחנים, ניתן להתרשם שה-R3 מהווה חבילה כללית מגובשת יותר כאופנוע יום יומי (למעשה ה-R3 היא סוג של נינג׳ה שלמה ועדכנית יותר ונראה שימאהה פזלו אליה בתור בנץ׳ מארק) כאשר ה-RC פונה לכיוון קצת יותר ספורטיבי אך ע״ח נוחות ואף פרקטיות (למשל, אינני רואה לקוח פוטנציאלי שוקל להוסיף ארגז ל-RC).
כל אחת מהמתחרות הנ״ל כבודן מונח במקומן ובחירה במי מהן בגדול לא תהיה טעות, אך חשוב לבצע נסיעות מבחן ולבחון מה יותר מתאים לאופי הרכיבה והצרכים היום יומיים.
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 19-07-2016 בשעה 23:29.
אני מוכר 650 סמק מתאים a1 אם אתה מחפש כלי אמין חזק ורגוע עם תחזוקה זולה ופשוטה.
וגם ישאר לך עוד הרבה כסף אחרי הקניה ספייר לשידרוג לאופנוע לא מוגבל אחרי זה
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
danielk, אני מקבל את האבחנה בין תיק לארגז שסביר יותר להניח שמי שירכב יבצע שימוש בהם (אם כי כבר יצא לי לראות נינג'ות עם ארגז), אך עדין חולק על דעתך בדבר תנוחת הישיבה מאחר ולא לכולם מתאים לרכב ביום יום בתנוחה שכזו ללא קשר ליכולות האופנוע. יתרה מכך - מי שירכב באופן שגוי (ולא חסרים כאלו) יסבול מכאבי גב, זרועות וידיים (הרבה יותר מאשר היה סובל בישיבה זקופה יותר) והס מלהזכיר כי רכיבה בחוסר נוחות משפיעה על מרחב התנועה והריכוז...
אדגיש בשנית כי זו לא סיבה אובייקטיבית לשלול את ה RC, אך הרוכש הפוטנציאלי בהחלט כן צריך לקחת זאת בחשבון בשיקוליו הסובייקטיביים ובייחוד כאשר הכלי מיועד לשימוש יום יומי.
אז למה לא למשל, z300 vs duke390? כי הבחירה בפיירינג מגיעה משיקול של נטו פוזה?
התנוחה הזו נועדה על מנת לצמצם את התנגדות הרוח שיוצר הגוף שלך ולהגדיל כמה שיותר את המרווח הטיה - דברים שנטו נועדו למסלול.
מכיוון שאין לך באמת מה לעשות עם זה, זה בעיקר בשביל הפוזה.
הפרינג זה לא דבר רע בהכרח.
הפרינג הקטן שהיה לי על ה-cbr250 היה מאוד יעיל ואני די מתגעגע אליו.
אני לא רואה את הסיבה לסבול ביום אבל אם התנוחה זה מה שעושה לך את זה, אז לך על זה.