מטרו:
טוב במטרו לא היה שירות הכי גרוע, אבל בכלל לא היה נעים.. הגענו אני והאישה להתעניין,לראות, להרגיש ,לשבת.
בכל זאת קונים קטנוע ב30 אלף שקלים לא קרטיב במכולת. לא פנו אלינו כלל.. 3 אנשי מכירות ולקוח אחד בחנות.
20 דקות אני ואישתי מסתכלים מסביב עד שביקשתי עזרה מאחד המוכרים. גם כשנשאלנו לגבי תקציב וכיוון, קיבלנו גלגול עיניים בחזרה כששמע איש המכירות על התקציב הדל במזומן שיספיק לממן חצי קטנוע..(יש היום תשלומים לא?)
טוב בכל מקרה איש המכירות לא שש, לא התלהב. ממש עושים לך טובה כשנותנים לך לשבת על הקטנוע.. והשוס, אין נסיעות מבחן באזור שלי.. צריך להגיע לצד השני של ארצנו הקטנה.
מטרו בסדר אבל תדאגו להגיע אליהם עם בגדים יקרים או תכשיטים נוצצים.. או לפחות תביעו עניין בT-MAX של 80,000 ש"ח ותביאו מזומן! ככה תקבלו יחס VIP של גנגסטרים.
מי שמחפש לקנות קטנוע "עלוב וצנוע" שעולה רק 30,000 שקלים או רוצה מימון שיעבור הלאה..
אבניר:
את הפוסט אני כותב כאן כי כבר פניתי לשירות הלקוחות שלכם וכמובן שלא חזרתם אליי.
מתקשר לברר לגבי קטנוע..
נאמר לי כי אין בנמצא בסניף לידי קטנוע זמין לנסיעת מבחן שרציתי...
נאמר שיוזמן הקטנוע לסניף ויצרו איתי קשר..
לאחר כשבוע שבו אף אחד לא טרח לחזור אליי, התקשרתי על דעת עצמי וכמובן שהקטנוע כבר הגיע..
לא טרחו להתקשר אפילו להגיד שהקטנוע כבר נמצא.
טוב אמרו לי תגיע מחר (חמישי) לנסיעה, אני לצערי לא מתנהל על פי זמנים של אחרים.
מתנהל על פי הזמנים שלי, לכן רציתי להגיע בחמישי הבא.
לקחתי יום חופש במיוחד מהעבודה על מנת להגיע והתקשרתי ביום רביעי לאבניר.
נאמר לי שהקטנוע כבר לא נמצא בסניף, שזאת בעיה שלי שלא הגעתי.
כששאלתי לפשר הדברים ולמה בכלל לא יצרו איתי קשר, לא קיבלתי תשובה רצינית, ההרגשה הייתה שלא רוצים למכור לך.
נכון שלא הודעתי שלא אגיע בחמישי בסוף אבל אני לקוח פוטנציאלי, למה לא אתם הרמתם אליי טלפון? אני צריך לרדוף אחריכם?
לא נעשתה הגדלת ראש, לא התקשרו להגיד לי תגיע בהקדם כי רוצים להחזיר את הקטנוע, גם כשביקשתי את הקטנוע שוב נאמר לי שהפעם יקח שלוש שבועות עד שיגיע ולא שבוע, כשהתעניינתי לגבי קטנועים אחרים נאמר לי
"לא גבר אין פה את מה שאתה מחפש".
בקצרה מוצרים טובים יש לכם, שירות פחות.
בגלל זה אני ואישתי כנראה נתחדש בקטנוע חדש של הונדה...
אין מה להשוות בכלל את היחס החם שקיבלנו שם.
הונדה:
פשוט חוויה מתקנת, שירות מדהים, לפני שתספיקו להכנס תקבלו קפה חם וחיוך.
גם בהסברים, בדאגה של לירון המוכר באם אישתי מגיעה לרגליות מורכב כמו שצריך, ממש פרטים קטנים שעושים את היום.
עזבו את זה שקיבלנו מימון בקלות ותנאים מעולים, הנחות ומתנות, נסיעת מבחן על המקום!
היחס המשפחתי הזה אין לו מחיר.. ממש אבא ואמא.
אני תמיד נמשכתי לימאהה וסוזוקי אבל מהיום אני לא אטעה יותר.
השם הזה פתאום משרה עליי שקט.. HONDA.
גם מרווחים של 12,000 ק"מ בין טיפולים תורמים לשקט הזה.
גם שנתיים אחריות בלי הגבלת ק"מ וגם טרייד מתי שארצה.
בקיצור שקט.
תכנסו להונדה לא תתאכזבו!
ולא.. אני לא עובד בהונדה, אני סתם אוהב שמתייחסים אליי כמו שצריך..