אהלן שי.מחר לא אוכל אבל שבוע הבא אשמח להצטרף
שלום אני שי בן 29 רוכב על gsr750 מחפש חבר'ה לרכב איתי ברגוע 120-140 חצילים שבתות ו/או שישי.
אהלן שי.מחר לא אוכל אבל שבוע הבא אשמח להצטרף
מעולה , מאיפה אתה בארצנו?
הטלפון שלי זה 0525906444
מירושלים
מאמין שלא תרצה 125 איתך אף על פי שאפשר לעמוד בקצב של 120-130
אני לא פוסל אף כל עוד הוא לא מסכן את הסובבים אותו, כמובן שעם זה טיול ארוך אתה צריך לבדוק איך האופנוע שלך יכול לעמוד בזה
לא אמרת עדיין איזה מרכז אמור לאשר לך את הרכיבה...![]()
אני מאזור רחובות
יש הבדל מאוד משמעותי בין 130 קמ"ש על GSR750 לבין 130 על כלי בעל מנוע קטן כמו 125 או אפילו 250.
המהירות שבה שני הכלים מטפסים למהירות הזו שונה מאוד, התנועה בין רכבים שונה מאוד וכו'. אם יש צורך להתחמק ממצב כלשהו או לעקוף מכשול, הכלי הקטן יותר לא יגיב אותו הדבר, מהסיבות הנ"ל. זה משהו שצריך לקחת בחשבון.
תעשו חשבון אם בהתחשב באופי הרכיבה שלכם זה משהו שעשוי להוות בעיה (עבור אחד הרוכבים, או שניהם) ואם אתם לא בטוחים סימן שהתשובה היא כנראה 'כן'.
יותר נכון, מכל הבחינות, להתארגן בקבוצות שתואמות גם את אופי הרכיבה (חשוב מאוד) אבל גם את יכולות הכלים (פלוס-מינוס) בהיבט של כח ומהירות. הדבר נכון ומשמעותי עוד יותר ככל שיורדים בנפחים (ההבדל בין 250 ל-750 הוא הרבה יותר גדול מאשר בין 600 ל-1100).
תמצאו את הקבוצה שמתאימה לכם וצאו לטייל בכיף ובבטחה!![]()
אני מסכים איתך שכאשר להגיע למהירות שתיהם שונים מאוד אך אני יודע שניתן לרכב בנפחים שונים (750-250) כל עוד מלכתחילה באים בגישה רגועה ולא התגרזנות, אבל תודה בכל אופן על ההערה.
הי שי, מאיזור המרכז (הוד השרון) אשמח להצטרף גם 052-5697032
אשמח להצטרף גם![]()
מה הטלפון אחי
כנ״ל בעניין
שלחתי לך מספר בהודעה