דבר ראשון - כן זה מוצדק, הסוזוקי טוב יותר.
דבר שני - לך לסוכנות, תראה רצינות, תעשה מיקוח, יעשו לך הנחה.
החלטתי לרכוש (לאחר המלצות נכונות ומכוונות מכם החברים בפורום ) אופנוע 650 שישמש אותי ביום יום בתחום העירוני ופעם בשבוע לרמת הגולן .
אני מתלבט בין הויסטרום המומלץ ביותר לבין הורסיס .אם ההפרשים במחיר לא היה 14000 ש"ח לא הייתי מתלבט ורוכש את הויסטרום אולם הפרש מחירים ברמה כזו מעלה אצלי את השאלה האם זה מוצדק לשלם 14000 ש"ח יותר על הויסטרום .
אשמח לעצתכם .
דבר ראשון - כן זה מוצדק, הסוזוקי טוב יותר.
דבר שני - לך לסוכנות, תראה רצינות, תעשה מיקוח, יעשו לך הנחה.
הויסטרום אופנוע יותר טוב נקודה. אבל אני בהחלט מסכים שלפער המחירים יש השפעה.
הורסיס החדש השתפר בהרבה מובנים - תקלת שסתומים ידועה, ויברציות, מראה כללי (סופסוף), פיצ׳רים כמו הכנה למזוודות, מגן רוח מתכוונן ועוד כמה.
מנסיון של כמה שבועות על כל אחד בתוך עיר, הורסיס עדיף בהרבה, מרגיש יותר זריז ונוח מבחינת היגוי והשתחלות בין מכוניות. הוא קצר וגבוה יותר.
מחוץ לעיר אין בכלל שאלה והויסטרום לוקח בכל פרמטר.
אם 90% מהשימוש שלך הוא עירוני הייתי הולך על הורסיס.
אם הסיבה העיקרית שאתה קונה היא טיולים רחוקים יכול להיות שכדאי לשקול את הסוזוקי.
שניהם כלים טובים, לכל אחד מתאים כלי אחר בהתאם לאופי, ולכן מציע שתיסע נסיעת מבחן ותוודא התאמה.
רכבתי על שניהם ולי אישית הויסטרום היה הרבה יותר טוב.
ביצעתי נסיעות מבחן על שניהם והכן הויסטרום הרגיש לי נכון יותר למרות שגם הורסיס הרגיש לי די טוב רק שהתבאסתי מהמחירים . בעזרתכם ועל סמך נסיונכם אלך על הויסטרום . תודה ענקית לכולם.
ההבדל לא מצדיק כזה פער לדעתי
אם אתה קונה חדש, למה לא ללכת על ה07 טרייסר?
עשיתי סיבוב על הויסטורם 650 מודל 2008 ומאוד נהנתי אני ממליץ בחום.
בנוסף מאחר ואתה רוכש כלי חדש מהנסיון שהיה לי מטרו יכולים להוריד את המחיר באופן דרסטי מהיום למחר ( אני עברתי את זה) לעומת סוזוקי שמבצע שלהם מסתכם ב5000 ש"ח.
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 31-07-2016 בשעה 18:26.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
ככל הנראה יגיע בספטמבר-אוקטובר לארץ.
הצהרה קצת בומבסטית, לא?
גם עם כל הכבוד, ויש, זה לא בדיוק מנוע שהייתי מעמיד באותה שורה עם, נניח, מנוע ה-V4 של ה-RSV/טואונו, הוי-טווין של הסופר דיוק והסופר-אדוונצ'ר 1290, הקרוספליין 4 בשורה של הR1M וכו'...