ממליץ לך בחום לערער, לדעתי אם תצליח להסביר את עצמך בצורה נאותה לפני השופט גם תזכה. במקרה הכי גרוע השופט יפסוק שאתה כן אשם ובמקרים כאלו שזה אפור השופט בדר"כ פוסק לשלם את הדו"ח. בקיצור אין לך מה להפסיד.
השוטרים היחידים שאני יוצר איתם קשר עין זה יחידת האופנועים, וגם זה רק כדי להגיד שלום...
ממליץ לך בחום לערער, לדעתי אם תצליח להסביר את עצמך בצורה נאותה לפני השופט גם תזכה. במקרה הכי גרוע השופט יפסוק שאתה כן אשם ובמקרים כאלו שזה אפור השופט בדר"כ פוסק לשלם את הדו"ח. בקיצור אין לך מה להפסיד.
סתם טחינת מים, בלי תמונות של המקום... לפי דבריך,
בלי צילום של מה שכתב + מספר הרחוב ומהות העבירה,
כולם טוחנים מים בתוספת קצת אוויר.
פעם היו אומרים כאן, בלי תמונות... זה לא קרה!
אז זה זה... זה בדיוק המקרה.
יתרה מכך, בלי לפקפק באמינות דבריך
ובלי הבעת דעה על המשטרה...
לכל מטבע יש שני צדדים...
***בלי פוליטיקה. ההנהלה***
שלם את זה וזכור את המקרה הזה להבא.
לא להסתכל על מנאייק ורק לחפש איך להיעלם מסביבתם.
נערך לאחרונה על ידי uriar; 25-07-2016 בשעה 09:36.
^^^^
לא יכול לומר שאני לגמרי מזדהה עם החלק הראשון של התגובה שלך, אבל עם החלק השני והמסקנה מסכים לחלוטין. החלק הכי טוב במפגש עם ח***** הוא לראות אותם נעלמים...
ח-ו-ב-ה מצלמה
Shazz אני מזהיר אותך לבל תכנס לפינות הפוליטיקה האלו,
אל תביע את דעתך במילים הללו ואל תשים עצמך שופט המדינה.
ראה זו כאזהרה חמורה ליד כולם...למען יראו, יבינו ויראו!
moonshield למרות הכוכביות...תשתדל בבקשה בלי הרמזים.
תודה לשניכם.
עוז על תרתח הם התכוונו שזו מדינה בה שוטרים מטייזרים אותך כאילו אין מחר ומלבישים עליך סעיף של תקיפת שוטר. כשאתה אזוק על הריצפה רועד.
הם פשוט לא יודעים להתנסח.
אז אני מציע שילמדו להתנסח, גם אם שמעו על מקרים שלכאורה שוטרים העלימו אתיופים.
למה כולם מדרבנים לשלם?
נכון זהדרך הכי קלה. אבל גם הכי לא נכונה לנו כקבוצה.
אציין כמה עובדות
- לרוב שוארים כלל לא מגיעים לגיון ערכור ואז השופט פוסק לטובתך מאחר והם דפקו ברז.
- דוח לא קריא ? על מה חתמת בחדיוק? שוטר חייב לכתוב דוח בצורה קריאה ומובנת , להקריא לך אותו , לתת לך לחתום ואף לרשום כל מילה שאתה מציין . תבדוק זאת. דוח לא קריא לא יעבור משפט
- זיגזגת בגלל ביובים? גם מייד ותצלם והסבר זאת לשופט , הסבר לשופט גם שבאופנוע החלטות הם עניין של רגע וזו הדרך הכי נכונה ובטוחה שעלתה לך בכדי לעבור את המגע בבטחה. ברור שלכל דבר יש מליון דרכים אבל זה מה שנראה לך הכי בטוח באותו הרגע.
רז רגע.. קבלת דוח על זיגזוג.. ועל זה שלא הסתכלת על הכביש , זה מה שעשית... אני לא רואה את הבעיה.. שיש בורות בכביש עוקפים אותם.. זה לא קונוסים. כן זה קטנוני מאוד שהוא אכן רשם לך דוח על זה אבל בניינו קבלת דוח על משהו שכן עשית..
הכלבים עושים האו האו והשיירה עוברת
this thread is worthless without pics