ציטוט נכתב במקור על ידי miki צפיה בהודעה
המנוע שלי כנראה עבד עגול וחלק עד שזה שקניתי ממנו החליט להחליף אגזוזים. בשרשור הקודם העלתי תמונה שלהם...
מי שהציע לי PC היה המוסך אליו נכנסתי.
למיטב ידיעתי , אני לא היחיד ששם על XV את ה PC , אני כמעט משוכנע שעוד בחור מאשדוד עם אופנוע כזה 1:1 מאותו שנתון ואותו קילוטמרז' שם גם כן PC.

אגב ... ברוב ייאושי פניתי ישירות לוואנס & היינס, ותיארתי להם את הבעייה. הם היו מאוד אדיבים עד ששמעו שמותקן לי PC ואני מבקש מהם מפת הזרקה ייעודית ל XV.
הם המליצו לי על אביזר מקביל שלהם שמתאים לאגזוזים שלהם... http://fuelpak.vanceandhines.com/
בסופו של יום אם הכיוונונים לא יסתדרו לא יעזרו אחטוף ת'קריזה ואחפש אגזוז מקורי ... בטוח יש אחד כזה משומש בשוק ...

אם אתם מכירים פורום רציני אמריקאי או אנגלי ל XV (ברמה של פולגז לפחות ) אשמח להמלצות.

חיישן חמצן מבוטל. ואני מפחד שאם אגע ב PC אשבית טוטאלית את המנוע. מעדיף לרכוב עם PC מאשר בלעדיו , כי כמו שרשמתי לפני כן, זה הרע במיעוטו.
חיישן חמצן מבוטל גם יכול להיות מקור כל הרוע כי השאלה היא איך הוא מבוטל, לכל אופנוע יש צורך בשיטה אחרת, בחלק מתחברים למחשב ומנתקים אותו בעזרת התוכנה, יש גם פלאג ביטול שכל תפקידו למנוע הודעת שגיאה ויש אמולטור שמדמה את החיישן וגורם למחשב לחשוב שהוא ביחס אוויר דלק מסויים.
חשוב שהביטול יהיה תואם למה שהאופנוע צריך.
האם רכבת על האופנוע עם חיישן חמצן מחובר באיזה שהוא שלב?