סיכומים:
יצאתי לרכיבה ארוכה מאוד שכללה בינעירוני, עירוני , ופקקים בהם עמדתי בכוונה כדי שהאופנוע יתחמם מאוד (קירור אוויר) ...זה לרכוב על סאונה יבשה ... עינוי סיני.

1. "בק פאייר " - עדיין קיימים בסגירת מצערת אבל לתחושתי הם נעו על הסקאלה לכיוון התחום הנמוך. אם לפני כן הם היו מופיעים כבר בטורים הגבוהים יותר, היום הם מתחילים מסביבות ה 1500 RPM ומטה.
2. סחיבה: לאופנוע הזה אין בעיית סחיבה בשום תחום של ה RPM , אבל עכשיו בצעתי שני דברים :
א. משיכת הילוך 1 + 2 עד הקו האדום המצוי נמוך נמוך יחסית לאופנועים . אם לפני כן לקראת הקו האדום הוא היה משתנק היום זה לא קרה - אני בד"כ רוכב עליו הכי רגוע שאפשר עד סביבות ה 2500 RPM אבל לפעמים הנהג הישראלי מכריח אותך להתחרע כדי לברוח ממנו. היום הוא עמד בכבוד במשימה ולא השתנק בכלל. לא היה את הגמגום הקל שאפיין אותו לפני כן.
ב. האצות בכל הילוך. עומד בכבוד בכל הילוך, מאיץ בכל מצב. היום הגעתי איתו למהירויות שהשתיקה יפה להן.
3. בעייה שלא נפתרה: אחרי רכיבה ארוכה ובד"כ בבינעירוני, אם אעצור ברמזור האופנוע כבה. אני צריך להיות עירני לתת גז קל מאוד כדי שלא יקרה. למה זה קורה ?
4. התנעה ממצב קר כלומר אחרי כמה שעות שלא הונע (קצת מוקדם לומר כי אני מניע בד"כ בבוקר ) - מניע בפעם הראשונה. הסעיף הזה נרשם בהסתייגות גדולה כי אהיה חייב לבחון זאת בבוקר כשהאופנוע עמד לילה שלם. תמיד היה מניע בפעם השנייה או השלישית.

סיכום:
יש שיפור מהותי בכל הסעיפים. עדיין יש בעיות של בק פאייר בטורים הנמוכים , וזה שהאופנוע נכבה אחרי רכיבה ארוכה.
ס"ה יכול לציין לטובה את ההחלטה להחזיר את חיישן החמצן לפעולה.

סטרלוק :
ז שוב מי שרוצה להתקין פאוואר קומנדר בישראל שיזמין מראש עם ערכת auto tune כי אין לנו בארץ מספיק דיינואים לכוון פאוואר קומנדר . לחלופין הפתרון הטוב יותר ואגב זול יותר זה בוסטר פלאגים למיניהם למי שרוצה לצפצף על זיהום לטובת טיפת הספק.
או הפתרון ההכי טוב לצרוב מפה "לא חוקית לכביש"(לא עומדת בזיהום אוויר) למחשב המקורי מהיצרן עם כלל החיישנים הקיימים"

ערכת auto tune - מה זה ? מה היתרון של זה ?
ומה
זה בוסטר פלאגים ?