תוצאות 1 עד 15 מ 64

אשכול: מוסכניק גרם נזק ולא מוכן להשתתף בכל העלות

תצוגה בשכבות

ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    אם אתה מזכיר "אחריות" אתה חייב גם להזכיר "רשלנות תורמת".
    אתה השארת את הצרור כולו במקום רק את המפתח והשלט.
    אתה לא טרחת ליידע אותו בבעייתיות של שימוש בכל הצרור.
    אתה לא אמרת לו בפירוש להוריד את המפתח מהצרור לפני שהוא מכניס אותו לסוויץ'.
    אתה צפית, ללא שום הצדקה אמתית, שיעלה על זה לבד.

באופן טבעי, מכונאי מכניס לסוויץ' את מה שנותנים לו, וכשהכידון מפריע מסובבים אותו, לפעמים פשוט דוחפים את הגלגל מלמטה בלי לראות בכלל את המפתחות.

אז כן, האחריות בעיקרון היא של המוסך, אבל לך יש רשלנות תורמת משמעותית.

זה שהוא מוכן לשאת בחצי מהעלות בעיני זה לארג' מאוד - יותר ממה שמגיע לך (לדעתי בלבד). במקומך הייתי אומר תודה, מסתפק בזה ומבין כמה שהוא הלך לקראתך.
    השארתי את הצרור מחובר מכיוון שפחדתי שהאזעקה תתחיל לעשות בעיות (למרות שניטרלתי אותה, זה עובד על חיישן קירבה) וגם כי פחדתי שהוא יאבד את השלט.
    לא טרחתי לציין את המובן מאליו - אמת.
    מסכים איתכם ב-100 אחוז שזה היה חכם מצדי לציין את זה מראש, אבל אני לא חושב שיש פה רשלנות מצידי.

קשה לי להסכים את עם המשפט "אתה צפית, ללא שום הצדקה אמתית, שיעלה על זה לבד.".
    למה ללא שום הצדקה אמיתית? אני באמת צריך להסביר למוסכניק כל דבר? היה עוד 100 דברים בעייתים שהוא יכל לעשות להם נזק. זה לא סביר שלפני כל פעם שאני מוסר אופנוע אני אעבור עם צ'ק ליסט מה המוסכניק יכול להרוס ואיך הוא צריך להמנע מזה. זה אפילו לא להגדיל ראש, זה רק להדליק אותו.
    זה לא איזה משהו בתחתית של האופנוע שקשה לראות. זה משהו שאתה צריך להכניס פנימה במו ידיך. המפתח לא היה בסוויץ' כשהוא קיבל את האופנוע. הוא הכניס אותו, ראה איך הוא תלוי, והחליט להתעלם מזה.
    בנוסף לזה שיש עוד 100 דברים, זה מאוד סביר לעלות על זה לבד. איך שאתה מכניס את הצרור אתה ישר רואה שזה בעייתי. אם זה לא היה כזה ברור (ואני מדגיש שוב, זה מאוד ברור) הייתי טורח לציין לו את זה.

אני מסכים שלא כל האופנוענים מגיעים כשמחובר להם שלט לצרור בצורה שהוא יכול להיהרס. אבל רבאק, תפעיל את הראש (לא אתה, המוסכניק) ותשים לב למה אתה עושה!
    זאת בקשה כזאת מופרכת???
    נערך לאחרונה על ידי Yuv_Coehn; 26-07-2016 בשעה 15:47.