ציטוט נכתב במקור על ידי eran1100 צפיה בהודעה
אתה מנהל הפורום הדו גלגלי הגדול במדינה (לדברי אוריער) אני בטוח שאם תרצה יהיה לך יותר כוח ממני.
לגייס 100,000? לא יקרה לעולם. בקושי 100 למועדון הצלחתי אז בשביל מה ומי להתאמץ?
מראש אנחנו מודיעים שאין לנו את הכלים למחאה כרגע אז שאף אחד לא יצפה גם. מחר מתקיימת פגישת ועד אולי אגלה שטעיתי.
המועדון דואג לחברים שלו ולפעילויות שמעניינות אותו ורק אותו, מוזמנים להירשם כחברים ולפעול לשינוי או פשוט להינות.
הטיפול ברשויות ושאר הנושאים מתקיים בזכות אותם עשירים זקנים שמנים ובעלי בימרים שהטרולים השונים נהנים לעקוץ.
ערן ... כתבתי לפני זמן מה ואחזור על כך שוב: נידבתי את ביתי + כיבוד (עלי) כדי לנסות ולגבש קבוצה שתבחן דרכים להוסיף כוח למועדון, לגרום לאנשים לרצות חלק ממנו. הרי הקטע הכלכלי של 120 ש"ח בשנה אינו החסם. ככל שיתפתחו גופים במקביל בלי יד מכוונת וכל אחד ימשוך לכיוון שלו המטרה לא תושג (מטרה = הפחתת מחירי ביטוח\העלאת מודעות לדו"ג \ הכרה בדו"ג כפתרון לבעיית הפקקים ולא כגורם מעיק בכבישים ועוד).
אני מניח שהמועדון פתוח לשינויים, ואני בטוח שיש אנשים שמוכנים לתרום מזמנם כדי להוביל יחד שינוי שיועיל בסופו של דבר לכולנו.
במקרים האלו אין אגו, יש מטרה משותפת, חייב להיות צוות חשיבה - קבלת רעיונות כאן בפורום - והמון תמיכה מציבור הרוכבים.
מאוד קל לבקר את פעילות המועדון מבלי לתת יד לשנות דברים מהותיים. העלאת מחירי הביטוח מכניסה את כולנו למלחמה בהחלטה השערורייתית הזו של העלאת מחירי הביטוח כדי לסבסד חזירות בלתי נתפסת של חברות הביטוח וטייקוניהן. אם משטרים אפלים הועפו, אני מאמין שניתן לבצע שינויים.

דלת ביתי פתוחה - המאבק הזה שייך לכולנו.