http://www.mako.co.il/news-israel/lo...5623651004.htm
נראה לי אנחנו הולכים לראות תאונות מאוד ציוריות בזמן הקרוב.
מפחיד.
היו בטוחים שאם מישהוא יפגע מזה אלו הרוכבים. מספיק שיהיה close call בין דו גלגלי לאוטובוס, ושר התחבורה יאסור על דו גלגלי לנסוע בשוליים בשעות עומס; לא האוטובוסים הפרועים שגם כך לא נוהגים כראוי בנתיבים, אז תן להם שוליים והם בכלל יתחרפנו.
אני מתקשה להבין באילו כבישים בארץ יכולים לסוע אוטובוסים על השוליים?
דבר ראשון, בכביש החוף בין נתניה להרצליה בשעות הבוקר.
דבר שני,
האישור לא יהיה אישור גורף לנסיעה על השוליים אלא מקומות ספציפיים בהם השול יותאם לכך (ויהיה בעצם עוד נתיב).
הסיבה היא בין היתר הבלבול הרב שיצר הנת"צ בכביש החוף בקרב הנהגים, שלא בדיוק מבינים מה זה אומר ונוסעים בו. (אני יודע, רוב אלו שנוסעים שם יודעים בדיוק מה הם עושים). במשרד התםבורה הגיעו להבנה שהעם הישב בציון הוא עם של מטומטמים (עם זה, האמת קשה להתווכח) והגיעו להחלטה הגאונית שיותר פשוט לסמן את הנת"צ כשול ולהתיר לאוטובוסים לנסוע בו...
חלם כבר אמרנו?
ומה יקרה אם רכב צריך לרדת לשוליים? ולפתע בא לו אוטובוס? אני חושב שזה רעיון מפגר לגמרי
שלטים אלקטרונים יסמנו שהנתיב נסגר.
בסה"כ העתיקו משהוא קיים, בגרמניה לא רחוק מגבול אוסטריה יש הסדר כזה, ברגע שיש פקק השוליים נפתחים למשאיות ואוטובוסים ברגע שהעומס נגמר או שרכב תקוע השוליים חוזרים להיות שוליים.
זה עובד יופי אבל אין שם כמעט אופנועים ואלו שכן רוכבים בכביש המהיר משתמשים ברווח שהנהגים משאירים לרכב חירום בין הנתיב השני והשלישי.
אני הייתי מצמצם את הכותרת ל: "תיזהרו.אוטובוסים". מנסיוני אןטובןסים ומוניות שירות הם הדאעש של הכבישים.דוהרים אליך ועליך כאילו אין מחר.
^^^^
זה לא רק אוטובוסים ומוניות שירות, זה נהגים מקצועיים באופן כללי: מוניות, רכבים של הסעות, שליחים, משאיות וכמובן אוטובוסים. כל מי שעולה לכביש במוד של 'זאת העבודה שלי' בד"כ מזלזל בכל שאר משתמשי הדרך שלהם קילומטרז' נמוך יותר...
הייתה שמועה שהולכים להעיף את מר אדרי מתפקידו, עקב ריבוי התאונות הקטלניות בכבישי ארצנו.
מקווה מאוד שגם מחליפו ימשיך את האישרור.
כותרת יותר נכונה : הזהרו, אוטובוסים !!