אולי זה בגלל שהשלט ראה את הניק שלך והחליט להיזדקן.
יש אפליקציה שנקראת SURE חפש את דגם המזגן ונסה דרכה.
אם הבעיה גם בסלולרי תוציא את התקע של המזגן ואם יש כפתור הזנה תדליק אותו בשביל לפרוק את המתח שיש במעגלים.
אם אין...פריקה יכולה לקחת הרבה זמן.
מדובר על אלקו hi-tech 2, מזגן ישן (הערכה – כ-18שנה). לפני מספר שנים השלט המקורי אבד. קניתי שלט אוניברסלי כזה והוא עבד מספר שנים ללא בעיות. היום בבוקר השלט לא הצליח לכבות את המזגן. יש לי עוד 2 שלטים דומים – אף אחד לא מדבר עם המזגן (באותו קוד – 982). החלפת סוללות לחדשות לא עזרה. בבדיקה עם המצלמה של הסלולרי – השלט (שלושתם) מוציא סיגנל.
כאן נכנסת המוזרות: שלט אחר של אלקו (לא כמו המקורי) כן מצליח לדבר עם המזגן. בפירוט: השלט המקורי היה כזה והשלט שכן מדבר עם המזגן הוא כזה (אין לי המקורי).
למישהו יש רעיון מה קרה כאן ומה צריך לעשות די שהשלט התחליפי יחזור לעבוד עם המזגן?
אולי זה בגלל שהשלט ראה את הניק שלך והחליט להיזדקן.
יש אפליקציה שנקראת SURE חפש את דגם המזגן ונסה דרכה.
אם הבעיה גם בסלולרי תוציא את התקע של המזגן ואם יש כפתור הזנה תדליק אותו בשביל לפרוק את המתח שיש במעגלים.
אם אין...פריקה יכולה לקחת הרבה זמן.
תודה, טריבל. הטלפון שלי טוען שיש שם וירוס. הורדתי אפליקציה בשם A/C universal remote - אנסה כשאגיע הביתה. בכל מקרה, ניתקתי את המזגן מהשקע - יעברו לפחות 8 שעות מחוץ לחשמל - אני מקווה שזה יספיק לפרוק אותו. אלחץ על כפתור ההפעלה (יש לו) לפני שאחבר שוב. אדווח.
מאסטר - אני משתמש בסוללות אלקליין רגילות - לא נטענות.
ממליץ לך לנסות את control-it, אפליקציה מעולה שהדלקתי איתה די הרבה מזגנים בארץ.
היא בעברית ויש שם כמעט את כל שלטי המזגנים
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
תודה אלמוג, אבל אף אחת מהאפליקציות הללו (כולל מה שהצעת) לא רצות על הטלפון שלי - אחד האתרים אומר שאין לי את משדר האינפרא אדום (גלקסי s7). בכל מקרה, זו אינה הבעיה. תקרא את מה שכתבתי בהתחלה. שלט שעבד שנים הפסיק פתאום לעבוד ללא סיבה ברורה וכך גם עוד 2 שלטים זהים.
עובד.
חיפשתי ידנית את הקוד שמפעיל. רחוק מאוד ממה שכתוב בהוראות אבל השלט האוניברסלי מתקשר שוב.
שום אתר. דרך הרגליים.
השלט בנוי כך שאתה יכול, במצב תכנות קוד, להעלות את המספר ידנית ב-1 כל פעם וכל פעם שאתה מעלה הוא זורק סיגנל למזגן עם הקוד החדש. יש כ-1000 קודים, כך שהצטיידתי בהרבה סבלנות, עמדתי מול המזגן, התחלתי ב-000 והעליתי את המספרים אחד אחד. מספר 156 עבד. אגב, הסתכלתי ברשימת הקודים שמגיעה עם השלט - 156 לא שייך לאף אחד מהדגמים המופיעים.