" אל תקחו את זה באופן אישי."
המפקחת יכולה לעלות את המחיר לדוג" , אז למה לא? למה לא לנהגי המכוניות?.
התשובה היא חולשה.
אנחנו חלשים, אז אפשר.
אה אפשר גם לעלות את מחירי הסגריות , האלכהול, ציבור עם יחסי ציבור רעים.
ילדים חורגים.
אפשר גם לגזול את כספי הפנסייה לזקנים.
את קצבת הילדים/ אנשים בלי לובי וגב.
למפקחת אן ילד שרוכב כנראה .
אז זהו לא אישי.
וואלה אישי.סאמק.
וואו זה פשוט מכעיס אותי...
נראה לי אני מארגן קבוצתית של קורקינט חשמלי =(
אופנוע כבר נהיה יקר מדי...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
הנציג הזה של משרד האוצר היה מאוד לחוץ. הוא יודע שהתשובות שיש למשרדו הן טיפת מים במדבר.
חברות הביטוח לא מפסידות ושלא ימציא. מאזנים שמאזנים. לציבור מוצג א', לאוצר ב' ובמציאות בכלל ג'.
כמו שהלל פוסק אמר: "אין בחירה"! תנו לנו לבחור את הכיסוי שאנו רוצים. מי שיכול להרשות לעצמו כיסוי רחב יותר, ישלם יותר. לא כל אדם יכול להוציא חודש משכורת רק על ביטוח.
החדשות הטובות הן רק לכלי רכב פרטי. למה מה זה האופנוע? זה לא קטנוע שליחויות. זה כלי התחבורה הפרטי של הרוכב.
מקשיב לראיון ומתרגז מהתשובות המטופשות.
איפה היבואנים?
לא אכפת להם? הרבה מהחברים שוקלים לזנוח אופנוע ולעבור לאופניים חשמליים/רכב. אני באמת רואה איך זה המסמר האחרון בארון הקבורה של הדו גלגלי בארץ...
ליבואנים ממש לא אכפת, להיפך. כלים כבדים לא נמכרים בכמויות שקטנועים נמכרים, ומי שמשכיב 80-100K על כלי חדש גם ככה לא יתן לעליה של 1000 ש"ח בביטוח שלו למנוע את זה ממנו. מבחינת היבואנים העליה הזו רק תעודד מכירות גדולות יותר בתחום של הקטנועים ובפרט הקטנים שבחבורה, והיבואנים שעוסקים בכלי שטח גם ככה מוכרים גם כלים אפורים וגם צהובים כך שגם אצלהם המכירות לא ירדו, פשוט יקנו יותר אפורים מצהובים כי יוותרו על ביטוח במחיר כזה. בנוסף מרוויחה גדולה בכל הסיפור הזה תהיה ברוב מזלה זירו בגלל הביטוח המוזל שזוכים לו האופנועים שלה, במידה וכך זה ישאר.
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 02-08-2016 בשעה 23:14.
זה לא בהכרח נכון, אחרי שמחירי הביטוח עלו דרסטית השוק דישדש כמה שנים.
דווקא עכשיו אחרי שהמכירות עולות שוב מעלים את מחירי הביטוח.
מעבר לזה, רוב הכלים שנמכרים הם 125-250 סמ"ק והם אלה שמהווים את מקור ההכנסה העיקרי ליבואנים.
כלים כאלה נמכרים בדר"כ לצעירים שמחפשים פתרון תחבורה זול.
כאלה שעוד 1000₪ שקל לביטוח יכולים להוות את ההבדל בין קניית כלי או לא.
אז לדעתי יש להם אינטרס מבוהק למנוע עליית מחירים.