תוצאות 1 עד 15 מ 40

אשכול: מחפש להתחדש בנייקד - אירופאים או יפניים?

צפייה משולבת

Senior Member
    למה להיות גזענים...
    היום האירופאים והיפנים לוקחים אחד מהשני. קשה למצוא כלי לא טוב.
    אף אחד לא ממליץ על בימר.?
    למרות שחסיד אני של הונדה _ 600cbr קטן?:
    והמוטוגוצי שכתוב עליו באתר 7v - 62 אלף ונשאר כסף לתוספות.
    אבל זה לא כלי למומנט.
    ש.שלום

Member
    אין עסקאות טובות על mt09 משומש. כולם רוצים 5-6 מעל המחירון. יש אחד שמוכר כלי 2015 ב5 מעל מחיר של חדש, וזה בלי שום תוספת (עבר טיפול הרצה..תודה באמת).
    כרגע כל כלי יד שניה הוא מרחק יריקה ממחיר חדש, לכן היום כנראה עדיף לקנות mt09 חדש. 2013 לא תמצא, וגם אם תהיה מוכן לשלם מעל המחירון והרבה.

בנוגע להבדלים בין האופנועים- זה אך ורק עניין שלך. בשימוש שלך. כמו שכתבתי, יש כאלו שלא יהיה אכפת להם שהמתלים של הmt לא כאלה טובים כי הם לא יגיעו ל"קצה" איתם.
    הסופר דיוק והטואנו נדירים מאוד= אם אני לא טועה ביד 2 יש טואנו אחד צהוב וסופר דיוק יש רק 2015. ושנייהם חורגים מהתקציב.

Z800 הוא הכי נפוץ מהחבורה, וגם סיכוי טוב שתמצא "מציאה"- יש מלא כלים כאלו בשוק מאובזרים בכל טוב.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי matan27 צפיה בהודעה
    אין עסקאות טובות על mt09 משומש. כולם רוצים 5-6 מעל המחירון. יש אחד שמוכר כלי 2015 ב5 מעל מחיר של חדש, וזה בלי שום תוספת (עבר טיפול הרצה..תודה באמת).
    כרגע כל כלי יד שניה הוא מרחק יריקה ממחיר חדש, לכן היום כנראה עדיף לקנות mt09 חדש. 2013 לא תמצא, וגם אם תהיה מוכן לשלם מעל המחירון והרבה.

בנוגע להבדלים בין האופנועים- זה אך ורק עניין שלך. בשימוש שלך. כמו שכתבתי, יש כאלו שלא יהיה אכפת להם שהמתלים של הmt לא כאלה טובים כי הם לא יגיעו ל"קצה" איתם.
    הסופר דיוק והטואנו נדירים מאוד= אם אני לא טועה ביד 2 יש טואנו אחד צהוב וסופר דיוק יש רק 2015. ושנייהם חורגים מהתקציב.

Z800 הוא הכי נפוץ מהחבורה, וגם סיכוי טוב שתמצא "מציאה"- יש מלא כלים כאלו בשוק מאובזרים בכל טוב.
    דווקא יש סופרדיוק 2007, ויש אפריליה שחור 2011, ההעדפה שלי היא באמת כרגע לכיוון הZ800 (תיאמתי נסיעת מבחן, נראה מה עניינים) בגלל שיש עסקאות טובות שם... הסופרדיוק קורץ אבל אין לי מושג יותר מידי עליו חוץ ממה שקראתי בפורומים בחו"ל ונסיעת מבחן בטח שלא אשיג... (מדובר על 990)

בגדול אני לא בלחץ, אני מחזיק רכב עם הבת זוג שלי ואני יכול להסתדר, לוקח את הזמן ומחכה לנסיעות מבחן (עשיתי על הMT 07, קצת שיעמם אותי והרגיש לי מאוד זול) וכמובן לתגובות מאנשים שרוכבים על הכלים המדוברים.

CB1000R והZ1000 לא בתחום העניין, ההונדה לא יפה בעיניי והZ1000 קצת יותר מידי.... הB-King גם לא הסגנון שלי והוי מקס מדהים, אולי בתור אופנוע הבא, אבל עכשיו מחפש יותר בתחום הנייקד-ספורטיבי