קנה ערכה זוגית של פאקטאק הן הטופ היום
Sent from mTalk using windows 10 mobile
אני כרגע בארה"ב ומחפש להביא איתי סט דיבוריות כפול לי ולמורכבת.
הצרכים העיקריים שלנו - שמיעת מוזיקה, בעדיפות רדיו, מעט חיבור לוויז ומענה לטלפונים דחופים ואינטרקום כשרוכבים בזוג. אני נוסע לבד כ- 50% מהזמן. מטיילים הרבה בארץ ולכן בעדיפות לעמידות סוללה של לפחות 6-8 שעות שימוש ביום.
ראיתי 3 סוגים שנעים בין 300-400$ לסט זוגי:
Sena 10S-01D Motorcycle Bluetooth Communication System (Dual Pack) - 390$
Cardo Systems Inc Q3 Multiset (Double Pack) Scala Rider Communication Head Set - 309$
Cardo Systems Inc Powerset (Includes 2 G9x) Scala Rider Communication Head Set - 388$
אשמח לקבל התיחסויות / המלצות לסוגים השונים ובעיקר להשוואה בין שתי החברות לעיל
קנה ערכה זוגית של פאקטאק הן הטופ היום
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
אני גם מעוניין לרכוש דיבורית מחול, שמתי עין על הSENA 20 אבל לפי מה שבדקתי עומד לצאת להם דגם חדש באוקטובר
תמיד יצא משהוא חדש 10 דקות אחרי שתרכוש את הנוכחי, השאלה מבחינת value for money אם רכישת דגם ישן יותר הינה משתלמת מאחר והתכונות הנדרשות נמצאות גם בדגמים שציינתי למעלה רק המחיר הוא כמחצית ממחיר הדגמים החדשים כמו packtalk של סקלה ריידר.
הפאקטאק זו פריצת דרך רצינית בתחום הדיבוריות
יש להם dmc זה תקן שידור שונה בלוטות ומאפשר טווחים ואיכות דיבור שלא נראו עד עכשיו.
כל שאר הדיבוריות הן בלוטות. עכשיו הסנה 20 לדעתי היא הטופ בדור 2 אפילו אפשר לקרוא לה 2.5 כי יש לה מעבד חזק מאוד עם המון פיצרים.
הפאקטאק היא הדור 3 שהיא כוללת כל מה שהסנה 20 עושה וכל מה שהגי 9 עושה ובנוסף dmc.
riderskipper, לרגע חשבתי שהבאת אותה בבוננזה של השוואת דיבוריות.
אבל אז התאכזבתי...
השוואת דיבוריות - יבוא אישי מחו"ל, זו כותרת מטעה.
אני מתקן אותה ואתה מתבקש להשקיע יותר בכותרות.
קיבלתי בהכנעה, מקווה שלהבא אצליח להלהיב אותך יותר....
סער האינדיקציה תהיה בחברים שלך. כי אם החברים שלך עם סקאלה אתה כבול לסקאלה אם תרצה לדבר איתם.
כל הדיבורית לא שווה כלום אם אין לך עם מי לדבר
PackTalk. מניסיון![]()