עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 21

אשכול: נהג/ת רכב משתגעים ומנסים לפגוע בכם, איך הייתם מגיבים

צפייה משולבת

Member

נהג/ת רכב משתגעים ומנסים לפגוע בכם, איך הייתם מגיבים

לא סתם שאלה, אלא מקרה שקרה לי בדיוק עכשיו.

יצאתי עם האופנוע מחניה, והגיעה נהגת שהיתה ממש רחוקה ממני, מרחק של כ10 מטרים בתוך העיר.

לא ברור לי מה הפריע לה, אך העובדה שיצאתי מולה כנראה הרתיחה אותה והתחילה לצפור לי בהתחלה אחרי זה ניסתה להתנגש בי, אפילו נכנסה בי במראה שלה שפגעה בכידון של האופנוע.

הבעיה היא שלא שמתי לשום דבר חוץ מדגם וצבע הרכב, יש בכלל מה לעשות במקרה כזה?
    כמובן שברחתי ממנה הכי רחוק שאפשר אפילו הפסקתי לשים לב לתמרורים וחוקי התנועה, פשוט להתרחק מחולת הנפש הזו ככל האפשר ולא לתת לה להתקרב אלי, להגיש תלונה במשטרה ישנה משהו?, הבעיה שאין לי מספיק הוכחות, לא מספר רכב אפילו נהגת הרכבת שהיתה בפנים קשה לזהות במיוחד עם משקפי השמש הענקיים שהיו לה.

זה עוד כלום לפני כמה חודשים, היה מקרה חמור מזה, פשוט נכנסתי לכביש צר, שני רכבים לא הצליחו להסתדר שם אחד מהם כנראה היה די עצבני, לכן עצרתי לפניהם קצת רחוק מצד ימין שיוכלו להסתדר ולהמשיך בנסיעה, אך הבחור ה"עצבני" החליט לתת גז ולנסות להידחף מצד ימין שלי שהיה די צר,
    למרות שהפניתי לו מקום בצד שמאל אפילו משאית יכלה לעבור שם,
    הבחור נדחף ופגע לי ברגל, אז צעקתי ואמרתי לו "מה אתה עושה?", נחשו מה קיבלתי, איום באקדח שהוציא מתא הכפפות.

Member הסמל האישי של Ritalin
    אתה גר בטובה זנגריה?
    מצלמה על הקסדה וכולם מתנהגים אחרת.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ritalin צפיה בהודעה
    אתה גר בטובה זנגריה?
    מצלמה על הקסדה וכולם מתנהגים אחרת.
    מצלמה מצלמה מצלמה
    כשמישהו חותך אותי ויוצא שאנחנו נפגשים ברמזור, סימון עם היד על המצלמה - ולפחות חלקם נזהר עד שהוא מגיע הביתה (בספק אם זה משפיע מעבר)

Member
    במקרה השני היתה לי מצלמה על הקסדה, אך היתה כבויה, הרבה פעמים אני פשוט שוכח להטעין אותה.

היא גם לא מחזיקה הרבה, בסביבות ה70 דקות רצוף.

Senior Member
    במדינה שהמשטרה לא עושה כלום, אתה יכול להגיד תודה שזה נגמר בלי נזק לרכוש או גוף.
    תגיש תלונה- אחרי חצי שנה תקבל מכתב שהתיק נסגר כי "אנחנו עצלנים מידי אשכרה לעשות את העבודה שלנו".

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    במדינה שהמשטרה לא עושה כלום, אתה יכול להגיד תודה שזה נגמר בלי נזק לרכוש או גוף.
    תגיש תלונה- אחרי חצי שנה תקבל מכתב שהתיק נסגר כי "אנחנו עצלנים מידי אשכרה לעשות את העבודה שלנו".
    צודק!
    תגיש תלונה, תגיד שאתה לא יודע איזה אוטו, אין לך מספר, ואתה לא בטוח אם זאת נהגת או נהג. אבל יש לה משקפיים ענקיים.
    והמשטרה תעשה לילות כימים, תשיג מודיעין זמן אמת מה-CIA וצילומי לוין עדכניים, תפתח תמונות ממצלמה כבויה, רק על מנת
    שכבודו יהיה מרוצה, קקה של משטרה!
    נערך לאחרונה על ידי השושנים; 08-08-2016 בשעה 16:00.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    ^^^^
    +1
    זה לא לגמרי מדוייק, זה ממש לא תמיד המשטרה ש'אשמה' בסגירת התיקים.
    לי גנבו קטנוע לפני X זמן. ניידת של בילוש תפסו את הילד קקה שגנב אותו על חם נוסע במעברות של ב"ש עם קטנוע בלי פלסטיקה קדמית (שהוסרה לטובת הגניבה) מרכיב עוד ילד קקה, שניהם בלי קסדות. הבילושניקים (שיצאו גברים לגמרי) התקשרו אלי, ועזרו לי להחזיר את הקטנוע הביתה (בבגאז' של המיצובישי-לאנסר-פשע של אשתי) תוך נסיעה איטית אחרי לוודא שהקטנוע לא מתרסק על הכביש. באותו לילה הלכתי לתחנת המשטרה של ב"ש להגיש תלונה (תהליך שלקח כמה שעות טובות).
    אחרי כמעט שנה קיבלתי מכתב שהתיק נסגר בגלל חוסר עניין ציבורי ובגלל שהקקה הוא קטין. ביחד עם המכתב המכעיס קיבלתי מכתב 'התנצלות' של הקקה בכתב יד של ילד בכיתה א'.
    הקטנוע לא חזר ליסוע, הקסדה נמצאת איפשהו במשטרת ב"ש ("ראיות"), והקקה כנראה ממשיך להסתובב במעברות הסנהדרין בב"ש מחפש קטנועים לשחוט.
    מי שמשחרר כאלו בד"כ זה מערכת המשפט, שמעדיפה לתת צ'אנס לעבריינים, ולא להעניש בחומרה.

Junior Member
    כמו שנאמר פה כבר, מצלמת קסדה זה אחלה פיתרון (אני מודה, גם לי אין כוח להתעסק בהטענות ועניינים, רוכב בלי). מה שכן-
    במקרה הראשון שתיראת, אם בעלת הרכב גרה בשכונה ואתה אומר שאתה זוכר את הדגם והצבע, אתה יכול לנסות לאתר אותה ע"י הסתובבות בחניות או לנסות להמתין מחר בבוקר ולראות אם יוצא לך להתקל בה שוב.
    כמובן שקל לומר לאחר המעשה שאתה צריך לזכור ולרשום לעצמך את מספר הרכב.
    לגבי המקרה השני, תוך כדי האירוע עצמו, אין מה לעשות לדעתי, הבחור עם אקדח שלוף, עדיף לשתוק ולתת לו לסוע לדרכו. אני חמוש כמעט תמיד, ועדיין במצב הזה לשלוף את הנשק בחזרה עליו- כנראה לא יניב תוצאות חיוביות. מה שכן, במקרה הזה שלפי מה שאני מבין נתת לו לעבור ורק אז המשכת לדרכך, חבל מאוד שלא רשמת את מספר הרכב. העברה שהבן אדם הזה ביצע היא פשוט חמורה מאין כמוהה. זה בן אדם שהמדינה סומכת עליו, ונותנת לו רישיון לאחזקת אקדח (בואו לא נכנס לדיון בנושא רישיון הנשק בארץ), והבחור הזה מאבד את האשתונות שלו ושולף על אזרח תמים בגלל קפריזה?? חד משמעית אדם שמסוכן לציבור, אם תגיש תלונה אני מאוד רוצה לקוות שבמצב הזה ישלל לו הרישיון.

Member הסמל האישי של tree
    ציטוט נכתב במקור על ידי Rutang צפיה בהודעה
    לגבי המקרה השני, תוך כדי האירוע עצמו, אין מה לעשות לדעתי, הבחור עם אקדח שלוף, עדיף לשתוק ולתת לו לסוע לדרכו. אני חמוש כמעט תמיד, ועדיין במצב הזה לשלוף את הנשק בחזרה עליו- כנראה לא יניב תוצאות חיוביות. מה שכן, במקרה הזה שלפי מה שאני מבין נתת לו לעבור ורק אז המשכת לדרכך, חבל מאוד שלא רשמת את מספר הרכב. העברה שהבן אדם הזה ביצע היא פשוט חמורה מאין כמוהה. זה בן אדם שהמדינה סומכת עליו, ונותנת לו רישיון לאחזקת אקדח (בואו לא נכנס לדיון בנושא רישיון הנשק בארץ), והבחור הזה מאבד את האשתונות שלו ושולף על אזרח תמים בגלל קפריזה?? חד משמעית אדם שמסוכן לציבור, אם תגיש תלונה אני מאוד רוצה לקוות שבמצב הזה ישלל לו הרישיון.
    הרגת אותי, ההנחה הראשונה שלי כשקראתי את הסיפור הזה זה שלבן-אדם אין רישיון לנשק => לא כדאי להתעסק.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Rutang צפיה בהודעה
    כמו שנאמר פה כבר, מצלמת קסדה זה אחלה פיתרון (אני מודה, גם לי אין כוח להתעסק בהטענות ועניינים, רוכב בלי). מה שכן-
    במקרה הראשון שתיראת, אם בעלת הרכב גרה בשכונה ואתה אומר שאתה זוכר את הדגם והצבע, אתה יכול לנסות לאתר אותה ע"י הסתובבות בחניות או לנסות להמתין מחר בבוקר ולראות אם יוצא לך להתקל בה שוב.
    כמובן שקל לומר לאחר המעשה שאתה צריך לזכור ולרשום לעצמך את מספר הרכב.
    המקרה השני היה בחיפה, אני במקור חיפאי, כרגע לא גר שם, הייתי שם בביקור אצל חבר, אך לחזור ולחפש רכב כזה בתוך העיר הגדולה זה כמו לחפש מחט בערימת שחט.

המקרה הראשון, היה בכפר ערבי קרוב לחיפה, תוך כדי ויכוח הבחור שלף אקדח מתא הכפפות וניגש לפתוח את הדלת שלו, ברור לך שבמקרה הזה לא חיכיתי ללחיצה על ההדק, פשוט טסטתי משם כמה שיותר מהר, התרחקתי מאוד ואז התקשרתי למשטרה, באותו רגע נתתי תיאור מלא על פרטי הרכב ועל פרטי האנשים שהיו בתוכו, מה לובשים איזה צבעים, מאיפה האקדח נשלף, ולאיזה כיוון הוא נסע , אך לא את מספר הרכב כי לא הצלחתי לראותו, אני בספק שעשו עם זה משהו.

אם אין מספר רישוי - לדעתי אבוד.
    ממליץ לך לקנות אופנוע כזה:
    303a3b9e32ffe3bcbacf5740ed98f3f7.jpg

ועכשיו ברצינות - עשית בשכל שלא נכנסת איתה ראש בראש, אבל היית צריך איכשהו לרשום את הלוחית. אסור לנהגים כאלה להיות על הכביש (לא במקרה הראשון ולא בשני)

ותקנה סוללות ספייר!

Member
    אתה צודק, פשוט כאשר זה קורה אתה חושב רק על דבר אחד והוא "איך לצאת משם בחיים"

לגבי סוללות, בלתי אפשרי במקרה שלי, כי מדובר במצלמה עם סוללה פנימית מטענת, שלא ניתנת להחלפה, מדובר במצלמת polaroid cube.

ציטוט נכתב במקור על ידי adnan צפיה בהודעה
    אתה צודק, פשוט כאשר זה קורה אתה חושב רק על דבר אחד והוא "איך לצאת משם בחיים"

לגבי סוללות, בלתי אפשרי במקרה שלי, כי מדובר במצלמה עם סוללה פנימית מטענת, שלא ניתנת להחלפה, מדובר במצלמת polaroid cube.
    לא שלפו עלי עדיין אקדח, אז אני לא יכול לבוא אליך בטענות שהיית צריך לפעול אחרת.
    אבל אחרי שיצאת מכלל סכנה, תנסה לתפוס את הנבלה בלי להסתכן...
    וגם אני לפעמים שוכח להטעין... תסתובב עם מטען נייד קטן בכיס למקרה ששכחת להטעין את המצלמה. זה סוג של פתרון לבעיית שיכחה. אפשר גם לחבר את המצלמה לכידון ולחבר אותה למצת.
    אם אין לך זה לא יקר מדי להזמין מאיביי.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Member
    Yuv_Coehn

זה די מלחיץ, פשוט באותו רגע עוברת המחשבה הזו, של "ריבונו של עולם, מה עשיתי שמגיע לי איום כזה, בסה"כ זזתי ימינה כדי שיוכל לעבור בנוחות", אך הוא החליט בדרך הקשה ועוד מאשים אותי בזה.

לגבי מטען לאופנוע, אני יודע, ואפילו יש לי אחד שהזמנתי מEBAY, אך מדובר באופנוע של העבודה, וזה משהו שקשה להתקין בלי לחורר כאבל כלשהו או אפילו פלסטיק בשביל שיהיה לזה מקום נורמלי, בסופו של דבר מדובר באופנוע לא שלי, ואני לא חושב שיש לי רשות לבצע שפצור כזה באופנוע.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי adnan צפיה בהודעה
    Yuv_Coehn

זה די מלחיץ, פשוט באותו רגע עוברת המחשבה הזו, של "ריבונו של עולם, מה עשיתי שמגיע לי איום כזה, בסה"כ זזתי ימינה כדי שיוכל לעבור בנוחות", אך הוא החליט בדרך הקשה ועוד מאשים אותי בזה.

לגבי מטען לאופנוע, אני יודע, ואפילו יש לי אחד שהזמנתי מEBAY, אך מדובר באופנוע של העבודה, וזה משהו שקשה להתקין בלי לחורר כאבל כלשהו או אפילו פלסטיק בשביל שיהיה לזה מקום נורמלי, בסופו של דבר מדובר באופנוע לא שלי, ואני לא חושב שיש לי רשות לבצע שפצור כזה באופנוע.
    סליחה על הבורות האפשרית אבל האם לא פשוט יותר להתקין שקע טעינה שמתברג למצבר ונתפס על המראה להטענת המצלמה?

ובנושא - נסעתי היום בחיפה. אני בכלל מהדרום ולא מכיר את האזור לכן יצאתי לחקור את מרכז העיר. בדרך החוצה לכיוון עכו נעמד מאחורי רכב גדול (דמוי ברלינגו/פורד, לא זוכר מה הדגם) עם מרחק של כחצי מטר ביני לבינו וביני לבין הרכב שמאחוריי. אני גם תמיד משאיר את הפנס דלוק לשיפור נראות והחלטתי שלא לזגזג בתנועה בעיר לא מוכרת.
    רמזור ירוק, התנועה עומדת מרוב עומס בצומת. לא יודע איך אבל הגברת החליטה לתת רוורס במקום. למזלי אני עירני והתחלתי ללכת אחורנית תוך כדי צפירות חוזרות, שלהן נוספו גם צפירות של הרכב מאחוריי שהייתי במרחק סנטימטרים כבר ממנו. למזלי העלמה נשמעה לתחינותינו לפני שקפצתי מהכלי להציל את עצמי. במידה והייתה דורסת לי את האופנוע - מוריד קסדה ומתחיל להכות בשמשה, או שפשוט פונה לניידת הנחמדה שקלטתי בזווית העין עומדת ברמזור שממול.

מקרה כביכול סתמי אבל באמת שפעם ראשונה שמישהו על הכביש מעלה לי את הסעיף בכזו רמה. ועוד התקדמתי לידה בנתיב הנגדי כשהתנועה התפזרה קצת - כמובן שיד שמאל על ההגה ויד ימין יחד עם העיניים מרשרשת בתיק. אולי שכחה להבריג את המוח למקום.