ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה
יש תמונות ריגול למינהן אף אחת לא רשמית מעת היצרן, יכול להיות אמיתי יכול להיות שלא, מדברים על פלסטיקה דמוי סופר דיוק (נראה כמו פוטושופ רציני) ולא מדברים על שינויים מכניים בכלל, ה390 עבר מתיחת פנים קטנה+עידכונים מכניים בסוף 2015 (אוגוסט)ולא נראה כאילו באמת יש משהו חדש בקנה.
במידה וכן, עד שיגיע בפועל לארץ אנחנו מדברים על איזור סוף 18\תחילת 19, לא הייתי בונה על זה.

לגבי חימום יתר, טמפרטורת עבודה תקינה של 390 היא ב3\4 של מד החום, רוב הרובכים\נהגים רגילים שמד חום תקין הוא "על חצי" (אם רק היו טורחים לפתוח ספר רכב...)
דיוק 390 שמגיע לחימום יתר (חימום יתר= לעצור בצד\מוסך\גרר\טחינה\נזילה\צג חום דלוק עד הסוף) האופנוע בעצירה הראשונה (כי בנסיעה הוא עדיין מקבל אוויר) ייכבה, ולא ייתן להפעיל עד הסטרטר עד שהחום יירד לטווח התקין. אז מצב של חימום יתר הוא אפשרי אבל בעצם לא.

לגבי חום ברגליים, א' זה נייקד וזה תקף בכל נייקד.
ב' בעדכון של אוגוסט 15 ה390 קיבל מאוורר חדש וכיוון הוצאת האוויר השתנה גם, ועדיין, הוא אופנוע נייקד.

גילוי נאות, אני עובד אצל היבואן, ויש לי ניסיון של אלפי קילומטרים על הדגם המדובר.
תודה - מכיוון שיש לך ניסיון רב עם הדגם תוכל לפרט איך הוא לדעתך? עשיתי נסיעה על ה 200 והוא הרגיש לי חלש מדיי. יש הבדל גדול ל 390 ? האם הכלים אמינים ? בעיות מיוחדות ? תודה !