עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 20

אשכול: התלבטות לפני קנית קסדה

צפייה משולבת

Senior Member

התלבטות לפני קנית קסדה

אז אם יצא לכם לקרוא פוסטים קודמים שלי אז ראיתם שאני בסבב קניות לאחרונה..
    אז עכשיו הגיעה תורה של הקסדה החדשה, וראיתי שיש מחירים ממש טובים על schuberth s2
    מישהו התנסה עם הקסדה? המחירים שלה כרגע עומדים על 2300 2400 ש״ח אך זה עדיין מלא כסף לכן אשמח לקצת אור בנושא האוורור,
    רעש וכו׳.

Senior Member
    עוד שאלה על הדרך... מצאתי באיביי את הקסדה ממש בזול.. סביב ה 1700 עם הוספה של 35 אחוז מעמ וכל השאר...
    משהו שלא הבנתי זה את המידה.. רשום s 54 55 בכותרת, מישהו יודע מה זה אומר?
    http://www.ebay.com/itm/z3012-Casco-...fdc9a#shpCntId

מדדתי בחנות ואני מידה s
    השאלה היא מה זה המספרים 54 55

Senior Member
    הקסדות שלהם בהחלט מומלצות (יש כאלה שמעדיפים אותן על פני קסדות פרימיום כגון shoei וכיו״ב... אני פחות ), אם כי היה רצוי שתמדוד אותה בארץ טרם הזמנה מחו״ל.

באשר למספרים, מדובר על ס״מ (כמו שמידה מידיום היא לרוב 57-58). פשוט נמגדירים לך מה הכוונה של מידה s.

יחד עם זאת ולמרות שזה לאו דווקא זול, נוכחתי כי הזמנות של קסדות שהמוכרים שולחים אותן דרך הגלובל שיפינג סרוויס עוברות חלק במכס (כיוון שלמעשה התשלום כולל זאת) אז יכול וזה יחסוך לך קצת כאב ראש ושווה את הפרמיה.
    נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 17-07-2015 בשעה 12:28.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי מצמץ צפיה בהודעה
    הקסדות שלהם בהחלט מומלצות (יש כאלה שמעדיפים אותן על פני קסדות פרימיום כגון shoei וכיו״ב... אני פחות ), אם כי היה רצוי שתמדוד אותה בארץ טרם הזמנה מחו״ל.

באשר למספרים, מדובר על ס״מ (כמו שמידה מידיום היא לרוב 57-58). פשוט נמגדירים לך מה הכוונה של מידה s.

יחד עם זאת ולמרות שזה לאו דווקא זול, נוכחתי כי הזמנות של קסדות שהמוכרים שולחים אותן דרך הגלובל שיפינג סרוויס עוברות חלק במכס (כיוון שלמעשה התשלום כולל זאת) אז יכול וזה יחסוך לך קצת כאב ראש ושווה את הפרמיה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי alf צפיה בהודעה
    שוברט יצרן מומלץ.כדאי מאד למדוד לפני שקונים
    אז זהו שמדדתי והיא ישבה לי בול... בגלל זה המספרים האלה ערערו אותי.. יש מצב כזה שיש מידת s עם מידות אחרות? ז"א s 50 51 או משהו כזה?
    או שכל קסדת שוברט s2 במידה s תהיה 54 55?

ויש פה מישהו בפורום שיש לו את הקסדה הזו או יודע על מישהו כזה? אשמח למידע אישי לגבי האוורור, רעש וכו'

Senior Member
    שוברט יצרן מומלץ.כדאי מאד למדוד לפני שקונים

Junior Member הסמל האישי של zilby
    אין לך סיבה לדאוג, החברות מציינות את המספרים כדי שיהיה לך יותר קל להחליט איזו מידה אתה צריך בהתאם לגודל הראש שלך מבלי שתצטרך למדוד.
    B.M.W F800R

Member
    אל תזמין מאיי ביי- תעבור כמה מדורי גיהנום והמחיר של הקסדה יכפיל ויותר את עצמו עד שהיא תגיע אליך (מניסיון).

אם יש חנות בארץ שמוכרת ונותנת אחריות וכו', עם מחיר הוגן לדעתי כדאי לך לקנות שם.

אם לא או שיוצא לך/קרוב כלשהו לנסוע לחו"ל אפשר להביא את הקסדה, לחסוך כסף, כאבי ראש ואולי אפילו לעלות רמה
    לקסדה טובה יותר/ עם צביעה מיוחדת במחיר מופחת.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי matan27 צפיה בהודעה
    אל תזמין מאיי ביי- תעבור כמה מדורי גיהנום והמחיר של הקסדה יכפיל ויותר את עצמו עד שהיא תגיע אליך (מניסיון).

אם יש חנות בארץ שמוכרת ונותנת אחריות וכו', עם מחיר הוגן לדעתי כדאי לך לקנות שם.

אם לא או שיוצא לך/קרוב כלשהו לנסוע לחו"ל אפשר להביא את הקסדה, לחסוך כסף, כאבי ראש ואולי אפילו לעלות רמה
    לקסדה טובה יותר/ עם צביעה מיוחדת במחיר מופחת.
    אז אם כבר בנסיעות לחו"ל עסקינן, אני נוסע באוקטובר לברלין... מישהו מכיר שם איזו חנות?

Member
    louis, יש אתר מאוד נוח.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    בארץ יש את רשפטק שיש עליו ביקורות טובות מחבר שרכש אצלם והם מוכרים את השוברט.
    אני חשבתי לרכוש בעבר שוברט ומחוות דעת שקראתי ( אם אני זוכר נכון) יש להם מנגנון עדין למשקף שנוטה להישבר או להתקלקל.
    בגדול השוברט נחשבת קסדה מצויינת ואף נמכרת תחת מותג bmw
    לי יש קסדות שואי והן מצויינות ( שואי מלווה אותי כבר 20 שנה למעט הפסקה קטנה לטובת נולן )
    1 נפתחת מזה שנתיים עובדת נהדר
    1. סגורה היא שקטה ואטומה משמשת אותי בעיקר בחורף
    ולאישתי קווסט לדבריה היא נוחה והיא מרוצה.

סיכום
    בלי לזלזל בשוברט ( לא הייתה לי) שואי מצויינת

If you're going through hell,keep going

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    בארץ יש את רשפטק שיש עליו ביקורות טובות מחבר שרכש אצלם והם מוכרים את השוברט.
    אני חשבתי לרכוש בעבר שוברט ומחוות דעת שקראתי ( אם אני זוכר נכון) יש להם מנגנון עדין למשקף שנוטה להישבר או להתקלקל.
    בגדול השוברט נחשבת קסדה מצויינת ואף נמכרת תחת מותג bmw
    לי יש קסדות שואי והן מצויינות ( שואי מלווה אותי כבר 20 שנה למעט הפסקה קטנה לטובת נולן )
    1 נפתחת מזה שנתיים עובדת נהדר
    1. סגורה היא שקטה ואטומה משמשת אותי בעיקר בחורף
    ולאישתי קווסט לדבריה היא נוחה והיא מרוצה.

סיכום
    בלי לזלזל בשוברט ( לא הייתה לי) שואי מצויינת

איזה שואי יש לך?

Sent from my iPhone using Tapatalk

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster

התלבטות לפני קנית קסדה

ניאוטק ( נפתחת)
    Xr 1000

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member
    באביזריון של מבצע על קווסט. משהו כמו 1700 ש"ח אם אני לא טועה- מחיר מעולה (בהנחה והקסדות בתוקף וכו'..).

Xr1200 שזה nxr (שם אירופאי ואמריקאי של אותה קסדה) נמכרת באביזריון סביב ה3 אלף ש"ח.

אני גם יכול להמליץ על שואי. יש לי ניסיון גם עם שוברט, ולמען האמת לא הרשימו אותי במיוחד- חלקים נוטים להשבר ולהתפרק. ותחושה כללית של
    מוצר עדין מדיי. אם אתה לא נעול על שוברט קנה שואי, ובפרט בדגמים החדשים זאת קניה מעולה.

Senior Member
    אישית, מאוד חשוב לי שהקסדה תהיה שקטה.
    3 הקסדות האחרונות שהיו לי הם שואי x-spirit, אראי vector-2 (נקנה בארה"ב) וכעת אני עם שוברט S2.
    כל מה שאני כותב כאן הוא על הקסדות הספציפיות הללו.
    השואי מאוד רועשת.
    האראי ללא ספק השקטה ביותר. מאוד לא אהבתי את מנגנון פירוק המשקף שם, אבל זה די מינורי.
    השוברט מעט יותר רועשת מהאראי אבל הרבה פחות מהשואי. יושבת היטב על הראש - מרגישה נוחה וטובה. עלתה לי כ-1100 שקל באוסטריה (וינה) לאחר החזר המע"מ בשדה התעופה.
    מבחינת איוורור - שלושתן בסדר גמור מבחינתי. ראוי לציין שרוב הזמן אני עם משקף פתוח.

מאוד חשוב בקסדה - אתה צריך למדוד. גם אם הגודל מתאים, עדיין חברות שונות מייצרות לפי צורות ראש שונות, ועד שלא תמדוד בעצמך לא תדע איך הקסדה יושבת לך על הראש.

עצתי - חכה שתגיע לברלין, תכנס לחנות ותמדוד קסדות מדגמים שונים ומחברות שונות עד שתמצא את מה שיושב עליך הכי טוב. תתייעץ עם המוכר לגבי פרמטרים שחשובים לך (רעש, איוורור וכד'). יעלה לך חצי ממה שיעלה לך בארץ ותהייה לך קסדה הכי מתאימה לך.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    אישית, מאוד חשוב לי שהקסדה תהיה שקטה.
    3 הקסדות האחרונות שהיו לי הם שואי x-spirit, אראי vector-2 (נקנה בארה"ב) וכעת אני עם שוברט s2.
    כל מה שאני כותב כאן הוא על הקסדות הספציפיות הללו.
    השואי מאוד רועשת.
    האראי ללא ספק השקטה ביותר. מאוד לא אהבתי את מנגנון פירוק המשקף שם, אבל זה די מינורי.
    השוברט מעט יותר רועשת מהאראי אבל הרבה פחות מהשואי. יושבת היטב על הראש - מרגישה נוחה וטובה. עלתה לי כ-1100 שקל באוסטריה (וינה) לאחר החזר המע"מ בשדה התעופה.
    מבחינת איוורור - שלושתן בסדר גמור מבחינתי. ראוי לציין שרוב הזמן אני עם משקף פתוח.

מאוד חשוב בקסדה - אתה צריך למדוד. גם אם הגודל מתאים, עדיין חברות שונות מייצרות לפי צורות ראש שונות, ועד שלא תמדוד בעצמך לא תדע איך הקסדה יושבת לך על הראש.

עצתי - חכה שתגיע לברלין, תכנס לחנות ותמדוד קסדות מדגמים שונים ומחברות שונות עד שתמצא את מה שיושב עליך הכי טוב. תתייעץ עם המוכר לגבי פרמטרים שחשובים לך (רעש, איוורור וכד'). יעלה לך חצי ממה שיעלה לך בארץ ותהייה לך קסדה הכי מתאימה לך.
    או מגניב תודה על התשובה המפורטת... הייתי צריך השוואה ביניהן כי לא הייתי סגור..
    אחפש את האראי ואם תהיה יקרה מידי אלך כנראה על השוברט.. מבחינת איכות חלקים אני קצת פחות מודאג כי אני בחור דיי שמרן... אני עם ls2 נפתחת כבר 3 שנים והיא
    כמעט נראית אותו הדבר...
    לפי הביקורות על האראי וקטור היא בול מה שאני מחפש... שקטה מאווררת.
    בוא נראה מחיר..
    תודה אנשים