אני חושב שיותר מטריד, זה מי שעומד מאחורי המעקב, כי לאט לאט מתברר שהממשלות הן בובות על חוטים של הטייקונים.
אז יש לנו שני טוויטים אחרונים האחד "זה הזמן" והשני שא128 שזה לפי הפרשנים DeadMan switch
ועיתונאי אחד מקורב שצייץ שהכל בסדר
והרבה שסבורים שזה קשור להפלה של מפרץ הפיראטים וטורנטאייו.
אבל מה באמת קורה שם?
בואו נאחז ידיים ונתפלל לשלומו של הגיבור הנערץ.
אני חושב שיותר מטריד, זה מי שעומד מאחורי המעקב, כי לאט לאט מתברר שהממשלות הן בובות על חוטים של הטייקונים.
לא יודע אם ראית את כל העשרים דקות אבל הוא אמר שם בין היתר שתי אמירות חזקות.
1. האחת כבר נאמרה קודם (מזמן) והיא שטכנולוגיה נגד ה"אוייב" תמיד תופנה בסוף פנימה נגד אזרחים מבית.
2. מה יקרה אם יום אחד יקרה הסוויץ' בראש של העריץ, ואז באמת (כדבריך) לא נוכל להפגין נגד תשובה. או מחירי הביטוח.
נתנחם בעובדה שאצל פוטין איש כמוהו לא היה מתפתח מעבר למבט עוגב של אבא על אמא.
באמת תוכנית מעניינת, אני מופתע מעצמי שהצלחתי להישאר ער לכל אורכה (ממש לא דבר של מה בכך, בהתחשב בעובדה שנכנסתי הביתה אתמול רק ב 21:30).
הדברים ש'אדי' אומר שם הם הלחם והחמאה של הרבה תיאוריות קונספירציה כאלו ואחרות, ביניהן הטענה שהסמארטפונים באשר הם קיבלו תאוצה בעידוד ממשלות ככלים למעקב אחרי האזרחים. טענה נוספת היא שכל המכשירים הסינים מכילים רוגלות של הממשל הסיני שמאפשרות מעקב על כל מה שעובר בטלפון.
יש סידרת טלוויזיה, מין סדרת מדע ספק בידיוני, על כך שלממשל האמריקאי יש AI שמנטרת את כל התעבורה האלקטרונית במטרה לחזות פעולות טרור, אך למעשה מנטרת את כלל האזרחים. אם יהיה לך כמה דקות פנויות אתה מוזמן לצפות בה, היא בהחלט מעלה תהיות באשר להמצאות העסק הזה:
https://www.youtube.com/watch?v=Mi19RqHsfBI
סדרה טובה ומומלצת.
באופן כללי , אם אכן יש מישהו מהשלטון שמנטר אותנו או לא, אנחנו המוצרים שמסתובבים עם מכשירים שמוכרים אותנו למרבה במחיר, בהתאם למיקום שלנו ולהרגלי הצריכה שלנו.
(אין כמו קונספירציה טובה לפתוח את היום!)
זה לא שהוא תיצפת על מוצבים והעביר מידע לחיזבאללה.
הוא פשוט שם לכם בפנים את האמת. הנה, בוא אני אעזור לך - מתחיל בדקה הזו.
ואלו ממש, אבל ממש לא תיאוריות קונספירציה.
מסכים עם קסד, בסרטון הוא ציין שכל עוד המערכת (בהתייחסו למטוס של ה FBI שמנתב את כל תעבורת הטלפונים דרך האזנה, אם הבנתי את העסק נכון) היתה מיועדת למעקב אחרי קיני טרור במדינות ערב זה היה בסדר, אבל ברגע שזה הופנה אל אזרחים בארה"ב עם מטוס FBI שטס מעל ניו יורק ויירט את שיחות האזרחים, זה הפריע לו והאו התחיל לבדוק יותר וגילה שהממשל עוקב אחרי האזרחים.
קסד,
הסיפור של אדי הוא אמנם לא קונספירציה, אבל ממנו נגזרות המון קונספירציות יפות ומסועפות.
מונשילד אין לי ממש זמן כעת לכתוב באריכות.
לכן רק אניח את זה כאן בשבילך.
ואציין נקודה בנוגע למה שכתוב שם -
הוכח ללא ספק שבוש ידע שאין לסדאם נשק להשמדה המונית לפני שהוא פלש לעיראק.
מסמכים ותאריכים וכאלה.
כנראה.
בנתיים תסתפק בזה
זה כבר על המדפים.
בתכל'ס כשראיתי את זה התמלאתי גאווה לאומית.
למה?
על פי הטענות שם ישראל זיינה את כל העסק בגלל שלא היה לה סבלנות והיא הפכה את הכלי ליותר מדי תוקפני והוא התגלה בגלל זה.
מבלי שאבין מאום בנושא: הקטעים שבו הרוסי מדבר על הקוד, ההסברים כיצד הוא נבנה (מערכת גרסאות?) והפונקציונאליות שלו (חומרה ספציפית )
גרמו לי להתרגש מיצירת האומנות הזו, ולשמוח שאני בצד של אלו שכתבו אותה (או כך אני מקווה. שהם גם בצד שלי)
זה שמקבלי ההחלטות חירבנו את העסק? יכל להיות. זו הטענה של הסרט.