כיום יש לי גם MT09 והסיפור מדאיג. בעבר היה לי פייזר 800 ובאמצע נסיעה המנוע כבה על כביש מהיר כל החשמל כבה . הנעתי בדחיפה בירידה היגעתי הבייתה ולמחרת אחרי טעינת מצבר נסעתי למטרו. הם בדקו ומצאו שהמגנטים בסטטור מגנטו נטחנו . נתנו הצעת מחיר של כ 10000 שח . כמובן שהייתי אחרי האחריות והם לא הסכימו לתקן על חשבונם. וזאת למרות שהאופנוע טופל אצלם. היות והבנתי שאין לי ברירה ייבאתי את החלק מחול והגיע תוך כ 5 ימים עלה כ 3000 שח כולל מכס ומס קניה , הלכתי למחסני ממן ושחררתי לבד , כ 4 שעות כולל בדיקת נציג משרד התחבורה . הבאתי את החלק למטרו הם התקינו לי אותו בעלות נמוכה (800 שח) ואפילו השאילו לי קטנוע בזמן שהייתי מושבת וזאת ללא כל עלות. אז אני לו ממש כועס עליהם אך היית מצפה שימהה יקחו אחריות על כאלו מקרים . מצאתי באינטרנט שהתקלה קרתה גם בייוון ובמקומות נוספים באירופה וימהה לא הכריזה ריקול. כל נסיון לפנות ליימהה העולמית לא צלח אין דרך התקשרות עם ימהה יפן או אירופה רק עם הדילר המקומי בארץ שהוא מטרו. וזאת למרות שהראתי למטרו שימהה שיפרו את החלק ושמו כוס פנימית שמונעת התנתקות המגנטים. במטרו אפילו המכונאים סיפרו לי שזה קרה באופנועים נוספים כמו ב R1 .
מה שעשית שקנית מנוע חלפי הוא הפתרון הכי טוב כל דרך אחרת הייתה יקרה יותר , הרבה יותר.
ועוד תובנה או דיעה שלי . זה ששינית והתקנת שיפורים על המנוע לא צריך לגרום לכזה נזק. בארהב ואירופה הם מחליפים אגזוזים ומתקינים בקרי דלק והאופנוע נוסע מצויין. זה פשוט ביש מזל ....