לא הייתי בטוח אם זה הפורום הנכון לפוסט הזה. מקסימום תעבירו אם יש צורך
שלום חברים,
אני בקרוב אתחדש באופנוע כביש (חוזר לתחום), וחשבתי לנצל את ההזדמנות שאני מבקר את המשפחה בארה״ב, ולהביא איתי קסדה משם.
יש משהו מומלץ באזור ה-$700 ? (אין לי בעיה למתוח עוד קצת את התקציב אם זה שווה את זה).
אין לי דרישות מיוחדות חוץ מאחת ויחידה: שתאטום רעשים חיצוניים בצורה הכי טובה שאפשר.
אין לי בעיה עם משקל, עיצוב, צורה, מותג איקס או מותג וואי - רק שתהיה מוצלחת מהבחינה הזו כמה שיותר.
תודה!
Arai vector-2. השקטה והנוחה ביותר שהייתה לי.
+1
יש לי כרגע 3 קסדות. שואי אראי ושוברט.
הכי שקטה אצלי זה האראי. אצל חברים שיש להם גם וגם זה השוברט או השואי.
יש כ"כ הרבה משתנים כאן שזה קצת מצחיק לראות המלצות חד-משמעיות.
זה לא רק מבנה הראש. זה תנוחת הרכיבה, זה הגובה שלך, זה המהירויות שאתה רוכב בהם ועוד.
אם היה דבר כזה רכיבות מבחן על קסדות זה היה מעולה. כי לקנות על פי מאפיינים כאלו ואחרים זה לא תמיד עובד.
למשל השוברט שלי זה S2 PRO עם המשקף שמש הפנימי החלומי. אני ממש נהנה מזה כי רכיבות רבות שלי מתחילות בחשיכה ונכנסות לאור או להיפך. הקסדה הזו גם מאד נוחה לי, אבל... היא ממש ממש לא שקטה לי וזה נקודת חולשה. מאידך - חברים עם שוברט עפים על השקט שלה.
ספציפי לי זה פחות מפריע כי אני רוכב עם אטמי אזניים מקוסטמים עבורי.
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club
אם תחכה קצת, אולי אבל רק אולי היא תספיק לצאת.
http://www.sena.com/product/noise-control-helmet/
אחרי שלוש שנים עם האראי רבל
התחדשתי השבוע בX SPIRIT 3
אין מה להשוואת,מאווורת שקטה הרבה יותר.
אני חושב שהיא היום הקסדה הטובה בעולם
מוזר שלא אמרו את זה, או שפיספסתי משהו, אבל אתה לא יכול להביא קסדת מארה"ב לישראל.
בישראל זה תקן ECE ובארה"ב זה DOT.
היא אסורה לשימוש בישראל. רק מאירופה.
אלא אם כן לקסדה שתקנה יש בנוסף גם תקן ECE שמסומן על הקסדה (היום ראיתי אחד עם קסדה שבגדול כתוב DOT ורק כשעצרתי לידו ברמזור ראיתי בקטן מתחת כתוב ECE).
תוודא שיש ECE.
אני לוקח אותה איתי במזוודה... לא קריטי.
קסדה מדגם זהה אבל אמריקאית תהיה כבדה יותר בגלל התקן שלהם