אם זה הכלי תחבורה היחיד אל תהפוך אותו לפרויקט.
היי חברים.
אני בהרהורים רציניים מאוד לגבי לעשות בשנה הקרובה בנייה מחדש ל-GS500 שלי, לבנות ממנה סקראמבלר יפה (ויש לא מעט פרוייקטים יפים באינטרנט), להשקיע את הזמן והכסף...אבל מצד שני עולה לי השאלה "למה?". האופנוע מתמודד עם הנסיעות בסופ"שים בקלות, קל לעבודה ונוח להרכבה, וגם את עניין השטח אפשר לפתור בצמיגי 80/20 של פירלי או דומיו.
ואם היה מדובר בכל GS אחר בארץ סביר להניח שלא הייתה שאלה...אבל תסתכלו עליה:
https://postimg.org/image/kyag9ski1/
לא חראם?!
אני לא מבקש שתעשו את ההחלטה במקומי, רק רוצה לשמוע עצה (ואם אין משהו נחמד לאמר שמרו את זה לעצמכם, תודה).
שבוע טוב![]()
3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
106,200KM and counting
Not all who wander are lost
אל תיגע, אח"כ יהיה לך קשה למכור אופנוע פרויקט, אופנוע כמו בתמונה הרבה יותר קל.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
בלי קשר לשרשור, אופנוע זה זכר.
זה נורא מציק לקרוא "לבנות ממנה", "תסתכלו עליה".
m.milog.co.il/אופנוע/e_64082/מילון-עברי-עברי
תשאיר אותו כפי שהוא, אם בא לך פרוייקט תביא משהו קצת פחות ...מממ... כזה...
אני רוצה לראות את האובדני שירד עם gs לשטח.
אנשים כבר ירדו עם הארלי לשטח אז מה זה כבר gs יש דושים יותר גרועים ממנו לרכיבה בשטח
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
שבילי קק"ל בכיף לדעתי.
אחרי שראיתי את חבר שלי מתפלש הלוך-חזור בשלולית גדולה עם GS500 בשביל הפטרולים של הקיבוץ שלי כשבא לבקר אותי פעם לפני איזה 20 שנה אחרי הגשמים, ואותו אחד שרכב את רוב הדרך חזרה מאילת בשביל המקביל לכביש הערבה עם GN250, הג'יעז שלך יעשה את זה בלי בעיה. רק תחזק מתלים ושים צמיגי טריאל סטייל סקראמבלר, זה בטוח ישפר את העבירות![]()
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
חושב שבהחלפת הצמיגים הקרובה אנסה את ה-80/20 של פירלי. אני עוקב אחרי אחד באינסטגרם שעושה את מדבריות אוסטרליה עם GS סטוק עם צמיגי סקראמבלר ונראה כי הוא נהנה.
הכי קיצוני שלקחתי את שלי מעבר לעפר זה לתוך היער וזה לא היה כזה נורא. הייתי חורש שדות על ה-CBF250 שהיה לי פעם וחוץ מאחיזה רופפת בצמיגים לא נראה שהאופנוע התלונן.
שתי מילים בשבילכם.
מרווח גחון.
עכשיו בהצלחה.
עם ה20 80 של פירלי התחפרתי יופי בבוץ עם הורדרו.
אתה לא יודע מה זה קשה עד שמשכת לבד אופנוע מבוץ.