אשמח לקבל חוות דעת עליהם
הייתי היום בסוכנות שמעתי מה הם מציעים וזה די קרץ לי אבל אני לא מוצא יותר מידי מידע על הכלי והשוק שלו
אשמח לקבל חוות דעת עליהם
הייתי היום בסוכנות שמעתי מה הם מציעים וזה די קרץ לי אבל אני לא מוצא יותר מידי מידע על הכלי והשוק שלו
גם אני חיפשתי מידע בעברית ולא מצאתי יותר מדי.
בעקרון, בנלי חברה איטלקית שבמאה שעברה ייצרה אופנועים שהיו שם דבר לאמינות גרועה. מאז החברה נתקלה בקשיים עד שנסגרה. לפני כמה שנים נקנתה על ידי המהנדס של החברה בעזרת כסף סיני.
כיום בנלי מייצרים אופנועים בעיצוב ותכנון הנדסי איטלקי על קו ייצור סיני. מה זה אומר? לא ברור כל כך.
מכיוון שהחברה חדשה בשוק, אין לאף אחד מושג מה יהיה מצב הכלי בשוק היד השנייה בעוד כמה שנים.
מהשוואות שראיתי, הבנתי שTNT250 והZ250 עולים אותו הדבר. מה שנותן יתרון ל"חברה הידועה" לעומת ה"חברה החדשה". לגבי דגמי ה300 הבנתי שההבדל הוא אלפים בודדים וכאן נכנס הABS למשוואה. לZ300 יש ABS לTNT אין.
אישית מלבד העיצוב המאוד (מאוד...) קורץ עבורי, הקוואסקי לוקח בכל הפרמטרים.
ומכאן למנהלים (אני יודע שלא מעבירים ביקורת בפומבי אבל זה לא בדיוק ביקורת...), העם דורש סיקור! סתם, יש תוכניות לבדוק את ההיצע של היבואן?
יש לי חבר שאישתו רוכבת על הבנלי 300
דיברתי איתו עוד מאט הוא ירשם ויגיב כאן
Sent from mTalk using windows 10 mobile
נערך לאחרונה על ידי strelok89; 18-08-2016 בשעה 21:03.
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
אהלן חברים, אחרי הודעה ארוכה ומפורטת שנחכה בשליחה, אקצר ואסכם...
אישתי השבוע סיימה את ההרצה בtnt 300.
אשתדל לסכם את החוויה שלה ואת ההתרשמות שלי.
איגל, לגבי ההתלבטות שלך, תגיד מה המימדים שלך, סגנון רכיבה שלך ואיפה אתה מתכנן להתנייד.
לגבי הצמד בנלים:
ה250 מאוד ידידותי, צר, זריז וכייפי. נהדר ככלי עירוני אך חסר לו כוח בבין עירוני.
ה300 מרגיש אחרת לגמרי. יש לו נוכחות וצליל של אופנוע בוגר עם זאת הוא מאוד נעים, יציב ולינארי לאורך כל קשת הסל"ד. יש לו היגוי זריז והוא כייפי בכבעש מפותל. המושב קשיח אך נוח לאורך זמן.
צריכת הדלק סביב ה28 קמ"ל, בהמשך אעשה מדידה מדויקת יותר.
בהשוואה מקרוב לזד 300, הזד מפסיד בכל פרמטר החל מהרמת גימור הכללית ואם לפרט אז: הלוח שעונים של הזד נראה זול מאוד, כנ"ל יחסית לבנלי, מפסידים גם המזלג, הבולם אחורי, הזרוע אחורי והצמיג האחורי
האמת, לא הכרתי את הכלי, נראה פשוט אופנוע טוב!
אז מה אם הוא מורכב בסין? גם האייפון מורכב שם ויש המון דגמים של KTM שמורכבים בהודו, שזה לדעתי גרוע בהרבה יותר.
הלוואי ויצליח!
אילייה, תוכל להעלות תמונות? מאוד מעניין לראות את האופנוע הזה בתמונות לא מקצועיות.
הכלי באמת נראה ונשמע ממששששש טוב. בדגש על הנשמע.
צליל מחרמן![]()
מממ...איך לעלות לכאן תמונות? לא רואה את האפשרות של צירוף קובץ
מדריך
http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=6006
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
וואו, נראה טיל!
איך אין דיבור על האופנוע הזה?
DSC_0012-01.jpg
DSC_0038.jpg
איכשהו הם עברו מתחת לרדאר... אבל בדיוק בשביל זה קיים הפורום
DSC_0038.jpgDSC_0038.jpg
מאוד ברור איך עברו. אתה בישראל!
כאן יונדאי הכי כדאי מאזדה הכי טוב
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
אני אישית רוכב על הkeeway של אותו היבואן , בקשר לבנלי אין תובנות חוץ מזה שהוא נראה מעולה!
ובקשר ליבואן אני רק אוסיף שאני מרוצה מאוד מהיחס והחומר האנושי.
לפות''ש, אם אין הבדל משמעותי בין שני הדגמים בחווית הרכיבה, הייתי ממליץ לך ללכת על ה 250 משיקולי ביטוח.
בכלליות לגבי היבואן והכלים שלו, משמועות ברשת נראה שהיבואן מאוד מעניין ורוב הדעות עליו חיוביות.
לגבי הקיוואי, הייתי שמח לשמוע חוו''ד עליו...
Sent from my LG-H815 using Tapatalk