מתחתנים גם
רובכם בטח כבר עברתם את הגיל הזה,
אבל ראבקקקקק מה נסגר עם הגל הזה??
כל פעם צצה לה עוד אחת שגונבת לי תכיס.
23.08
02.09
05.09
07.09
מה עושים עם זה????
מתחתנים גם
אני עברתי לקטר רק על אירועים שמתקיימים בשישי בצהריים.
יוצא מן הכללל - אירועים טבועניים/צמחוניים.
מעצבן...
אחת מאלה גם בשישי בצהריים.
ודווקא בתקופה הזו שאני חוסך בראבק
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מתחילים להביא מתנות במקום צ'קים ושוברים את המנהג המחליא הזה ואת כל שרשרת המזון של ספקי החתונות.
מתחרדים.
אצל הדתיים אין את השטויות האלו של הפאסון,150 ש''ח במעטפה זה די והותר,אף אחד לא צריך לשלם על גן אירועים שלוקח 300 ש''ח למנה.
בפעם האחרונה שהלכתי בתור נציג המשפחה די החזרתי את מה ששילמתי,2 מנות שווארמה בבופה,2 פילה סלמון,2 פילה דניס,בשר כבש,6 סטייקים,2 פרגיות וכוס יין,אם לא הייתי נוהג אלכוהול היה זורם.
תוך שעה חזרתי לעצמי ונסעתי הביתה,רפלקסי הקאה כל הלילה,כל היום שלמחרת תחושת חום בכל הגוף.
כיף סה''כ
טסים לשבועיים בתורקיה הכל כלול - יוצא זול יותר.
תודיע שאתה לא מגיע. יש משמרת בעבודה.
ממינים
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
מסכים, אבל אני לא רואה את עצמי מגיע עם מתנה.
מעדיף לשים כסף ולא ללכת לקנות מתנה.
לא אוהב, זה מצריך ממני הרבה מאמץ על מחשבה של מה לקנות![]()
לא הולכים לחתונה... מי צריך כל כך הרבה חברים?!
כל אחד היום מזמין אותך לחתונה ועוד שמונה פעמים מוודא אם אתה מגיע.
https://www.facebook.com/permalink.p...42617815831154
זו באמת בעיה ובייחוד השנה כאשר ספטמבר נחשב לחודש של החתונות (מי שהיה בקיץ בחו"ל כבר חזר, מזג אויר טוב וכחודש לפני החגים).
אגב, באירופה / ארה"ב נהוג שהחתונה (ולו החלק של המסיבה) נעשית בבית ע"ח משפחות הזוג המרושש ונוהגים לתת מתנות להבדיל מצ'קים מתוך מחשבה לספק לזוג את הצרכים לדרכו החדשה להבדיל מכיסוי עלות החתונה. אולם בעידן המודרני שבו לא מעט מתחילים את חייהם בתור זוג שגר יחד ומצוייד עוד לפני החתונה, עניין סיפוק צרכים לחיים הופך למיותר.
עם זאת, אני מסכים עם מי שנגד עניין ספקי החתונות. לא יכול להיות שברגע ששומעים את המילה "חתונה" כל ספק דופק פרמיה. רבאק, זוג מביא לאולם / גן אירועים מאות מוזמנים ומתחייב על ראשים כך שהספק מפחית את סיכוניו, אז איך יכול להיות שמחיר מנה עוד טרם שקלול עלויות נוספות עולה יותר ממסעדת אכול כפי יכולתך?!
תביא ואזה או סיפולוקס,כמו פעם.
זוג שהתחתן היה צריך למצוא 20 קונים או שהביאו את הסיפולוקסים בתור מתנת חתונה לפראייר הבא.
העצוב בכל הסיפור שהחברות מתכמתת (כמות) לפי גובה הצ'ק.
חבר פשוט ח"י שקלים. חבר מתקדם 300 ש"ח חבר טוב 500 ש"ח משפחה וחבר הכי טוב בעולם 1000 ש" או כל תעריף שיעלה על דעתכם.
אחריזה יש את הרשימות של הדודות שנדע כמה להחזיר באירוע הבא.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI