בתור רוכב מקלדת ובעלים של לא מעט ציוד רוויט נתקלתי בדיון על מישהו שהחליק עם מכנס ה-airwave ב-80 קמ״ש והמכנס נקרע לגזרים:
זה לא שאני מצפה שהכל יהיה יופי טופי אבל זה לא בדיוק משרה בטחון.
חשבתי שאולי זה יעניין כמה אנשים פה, אז הנה הלינק לדיון המלא:
http://advrider.com/index.php?thread...d-ass.1168574/
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
אני לא מצפה ממכנסי טקסטיל ובמיוחד כאלה עם אוורור לקיץ שיחזיקו בהחלקה כמו חליפת עור
מאכזב ומלחיץ, כן. אבל אני לא יודע אם זה אפשר גם להיות מאווררים וגם מוגנים.
גינס ב90 לא נראה ככה
ג'ינס ב90 היה ספוג בדם
הגיוני שמכנס ייעודי יקרע תוך כמה שניות החלקה בודדות (גם אם היה לו מכנס עור זה בטח היה מחזיק רק עוד שתיים שלוש שניות).
לכמה זמן חשבת שהמכנס יחזיק ולמה אתה חושב שיש כאן כשל?
בכלל לא מעניין אותי איך נראה המכנס אחרי החלקה - אלא איך נראה הרוכב. למכנס אני מוכן להתייחס כחד פעמי והעיקר שיגן עלי. אני מבין שלרוכב היו שני שפשופים עמוקים אבל אלו מכנסיים סופר מאווררים וכמו כל ציוד כזה הן פשרה. מוותרים על מיגון תמורת אוורור. אפשר להשוות את הקרע שנוצר למכנסי עור ולומר "איזה קרע ענקי" או אפשר להשוות למכנסי ברמודה ולומר "איזה מזל שהייתי ממוגן". השאלה אם בקיץ הישראלי אתה מוכן ללבוש מכנסי עור לכל מקום... אני רוכב עם מכנס כזה ומעיל באותו סגנון ואני יודע שהם לא מגנים כמו חליפת עור אבל וואלה אין סיכוי שאלבש חליפת עור בחום הזה...
אני חושב שגם עם האפוד קרח שלי אני לא יכול לרכוב עם מעיל עור, למרות שאני מודה שלא ניסיתי עם מעיל עור קייצי.
הוא לא בבית חולים הוא הלך לטפל בשפשופים בבית חולים. אם הוא היה לובש ג'ינס מצבו היה הרבה יותר גרוע.
לדעתי הכותרת עושה עוול למותג.
אבל באמת מכנס צריך להיות ממוגן בתחת, אחד המקומות הראשונים שפוגש תכביש.
מה לגבי כל המותגים הסינים?
אנחנו צריכים דרך לדעת מה שווה הציוד שקנינו.
רוב הסיכויים שהמכנס הזה שלו עלה לא מעט (בארץ יותר כמובן) ונתן תמורה מעטה בלבד.
רציתי שהיא תהיה עניינית, אני מניח שזה באמת נשמע לא מחמיא במיוחד. לצערי לי אין את האפשרות לשנות את זה יותר.
כמו שאחרים פה אמרו, זה מכנס שעולה כמעט אלפיה וסהכ משרת אותי נאמנה אבל אם הייתי רואה את הדיון ההוא לפני הקניה, יש סיכוי טוב שהייתי מתלבט יותר.
אשתדל פשוו לא ליפול על התחת (:
לכל תאונה תוצאות שונות,יכול להיות שאם היה מחליק עם הפנים למטה המכנס היה נשאר שלם...
וחוץ מזה שהמכנס נמדד בכמה התחת שלו מדמם.
אם התחת שלם והמכנס מחורר? שווה את זה.
אם המכנס משופשף וגם הרוכב?