ציטוט נכתב במקור על ידי קסד צפיה בהודעה
בקטנה, זה לא שיש לכם גידול ואתם ממתינים ל MRI
בגדולה , זכותו הכי בסיסית של כל אדם להתנייד. ואם זמני ההמתנה נראים לך סבירים , אז לי לא . ואני לא בדיוק מהטיפוסים שעוברים לסדר היום על כל דבר.

וברור, שגם הקטע של MRI להבדיל אלף אלפי הבדלות אינו תקין. לא מאחל לאף אחד מאיתנו להזדקק ליכולותיו המופלאות של צינור המגנטים הזה.
אולם היכולת של הפקידות (בכירה ככל שתהא ) להחזיק מדינה שלמה בביציה מעוררת תרעומת.
לי זה לא נראה הגיוני. יש במשרד התחבורע המון כשלים, ואני מבטיח לך שהיה מתנהל אחרת לחלוטין אילולא אותה חונטה שערורייתית שמנהלת אותו כרגע.
מתי בפעם האחרונה ראית תור (במשרד התחבורה) והמתנת כמעט 3 שעות כדי שהפקידה תספר לך שהיא לא יודעת לענות, וגם המנהלת שלה לא יודעת לענות, ובכלל מי שמטפל לא נמצא היום אבל גם לא יודעים מתי יחזור ?
ומתי נגשת למשרד תחבורה בעיר פלונית אחרי שחיכית שוב בתור, ונענית שאתה חייב לגשת לעיר אלמונית, וכשהגעת לשם וחיכית כמו דביל בתור כי זה מה שהשומר חייב אותך לעשות, ואז שוב נענית שיש בעייה ואי אפשר לעזור לך?
האם ראית במו עינך מה קורה בעמדה מס' 1 הידועה לשימצה בחולון ?
מתי בפעם האחרונה ניסית להגיע לקבלת קהל בשעה 12:01 וקיבלו אותך ...
האם אי פעם הצלחת לבצע סידורים במשרד התחבורה מבלי לקחת חופש מהעבודה? לא, ברור שלא כי הפרימדונות עובדות בקבלת קהל רק עד 12:00

אז כן, יש לי ג'ורה על משרד התחבורה... ניחוחות הג'ורה עדינים לעומת מלוא הסחי שיש לי עליהם.

אל תנסה לערבב בין שני משרדי ממשלה כי אין שום קשר בין הדברים למען צורת מחשבה עקומה של הפקידים ושל קברניטי המשרדים הלוקים בתכנון לזמן ארוך.
לחכות לטסט 5 חודשים זה כשלון מהדהד של שר התחבורה בנסיונו לשנות את עבודת החונטה של משרד התחבורה.