אין ספק שהיצירות שיוצאות תחת ידי זגאטו הן שנויות במחלוקת בלשון המעטה, אבל היצירה הנוכחית דווקא נראית טוב לטעמי...
יתכן שהייתי מקצר את המושב ושלא הייתי מתעקש על הפנס העגול שלאו דווקא זורם אם כי משווה מראה קלאסי (אבל זה עדין פחות נורא מהביצוע ב R1).
ה-F4Z של MV אגוסטה שעוצב מחדש על ידי סדנת זגאטו נחשף בתמונות; התוצאה שנויה במחלוקת...
http://fullgaz.co.il/?p=112933
![]()
אין ספק שהיצירות שיוצאות תחת ידי זגאטו הן שנויות במחלוקת בלשון המעטה, אבל היצירה הנוכחית דווקא נראית טוב לטעמי...
יתכן שהייתי מקצר את המושב ושלא הייתי מתעקש על הפנס העגול שלאו דווקא זורם אם כי משווה מראה קלאסי (אבל זה עדין פחות נורא מהביצוע ב R1).
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 29-08-2016 בשעה 10:05.
מכוער מכוער אבל טייס
זה מגניב כמה שהוא מכוער.
מה לגבי זה ?
![]()
נערך לאחרונה על ידי levil; 29-08-2016 בשעה 12:37.
אני מניח שזה עניין של טעם.
יש עכשיו גל רטרו-קפה שכולם נראים ב-ד-י-ו-ק אותו דבר. נחמד לראות משהו שנראה שונה.
לא יודע על מה אתם מדברים, זו יצירה מרהיבה ויפהפייה.
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club
מזוויות מסויומות הוא יפה. מאחרות הוא מחריד. אבל לפחות הוא לא נראה בדיוק כמו כל השאר וזה נקודת זכות לטובת אוגוסטה.
אני לא אוהב אופנועי ספורט אבל הוא ממש יפה.
יוריאר, עשו על זה פרק שלם בסיינפלד
פול-גז:איכזבתם
לומר על בניית אופנוע שכזאת מכוער זה פשע
לא לטעמי,לא מעוצב כראות עיניי,בסדר
מכוער זה כבר רמה אחרת לגמרי
ואתם בתור האתר החצי נורמלי היחידי שקיים פה,ציפיתי ליותר
לדעתי סדרת הMT של ימאהה,הם פח זבל מודבק בסולטייפ
לדעתי גם הסופר דיוק החדש דומה לSHIT אחד גדול
עדיין לא אומר שאלו מכוערים
האמ וי דומה לקטאנה מבחינת קווי העיצוב,אהבתי מאוד.
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
פחות מכוער מהR1 הצהוב החדש בגרסת ה60 שנה שמגיע לארץ.
אל תרתח אדון עזריאל.
מראה זה ענין של טעם סובייקטיבי וניתן לפרשנות. התוצאה שנויה במחלוקת נכתב בפוסט הפותח. מותר לכל אחד להביע את דעתו ואת טעמו..
לטעמי כאמור מדובר במראה מצודד ביותר.
קח למשל את הויירוס, פאר היצירה האופנועית, הפגאני זונדה של הדו"ג, יפה או לא יפה? בעיני רבים מדובר בכיעור קיצוני.
אותו כנ"ל לגבי בימוטה, הקוניגסג של הדו"ג, יפה או לא? בעיני רבים מדובר בגועל נפש..
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club