תתחדש![]()
ובכן, לאחר שנה שלמה של התלבטויות, למידת שוק, צרכים, עלות-תועלת ואינספור מבחנים, טבלאות ומספרים. קניתי את הדבר הכי לא חשבתי עליו בעולם.
כיוונתי בכלל לכלבויניק בנפח בינוני דוגמת וורסיס, וי-סטרום, משפחת ה- 650 של הונדה וכאלה. עד שחבר שלי נסע לחו"ל, ונתן לי לטפל לו ב- EN500 שברשותו למשך שבועיים. נכון, יש שיגידו שקרוזרים זה זן נחות של אופנועים, שבמחלקת ההנדסה החבר'ה יוצאים לחופשה כשמתכננים קרוזר ועוד מלא קלישאות. אך, מה לומר?! נדלקתי.
אז חיפשתי את האח הגדול, VN900, ומצאתי אחד יפיוף אמיתי, בציר 2007, עם 42,000 מאובזר בטוב טעם ומתוחזק ברמה פסיכית.
נכון שהוא כבד, עצל ו- attention whore, אך הופך כל רכיבה לתענוג צרוף: המוד המרגיע, פמפום המנוע והתנוחה הפתוחה לעולם. הופתעתי גם שהוא לא ממש מעניש, ואפילו נוח.
אנחנו עדיין מכירים אחד את רעהו, אך עזבו.. איזה תענוג להסתכל עליו כל בוקר.
IMG_3597.jpg
תתחדש![]()
מזל טוב! נראה מעולה.![]()
תתחדש! אתה עושה את מה שאני רציתי בדיוק לפני שנה! אבל החלטתי לפרוש לספפה על גלגלים.. פחדתי מכאבי גב
תתחדש. נראה פצצה!
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club
ואוו פשוט מרשים,תתחדש.
וואלה תתחדש...מתישהו גם אני אקנה איזה קאסטום
תתחדש וסע בדרכים טובות
אני מאמין שגם אצלי ינחת פעם קרוזר אבל לא פחות מ1800 סמ"ק (honda vtx)
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
תתחדש נראה מדהים ונוח! סע בזהירות לעבר השקיעה...
SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R
תתחדש! נראה מרשים.
Tracer 900
תתחדש.
כמו שאפשר לראות מהתמונה שלי, זו גם האהבה שלי.
אני ויתרתי על משקף כי בעיני זה הרבה יותר יפה בלי.
זה מפריע במהירויות גבוהות אבל מראש, זה לא ממש אופנוע לנסיעה מהירה ככה שההפסד הוא לא גדול.
אני ממליץ לך בחום על תיקי צד שהופכים את הנסיעה להרבה יותר פרקטית.
בהצלחה