לדעתי עדיף כפפות גורטקס דקות עם אנדר גלוב למקרה הצורך
Sent from mTalk using windows 10 mobile
שלום חברים,
אני חדש פה אז אם אני טועה פה בדבר כזה או אחר, קצת סובלנות (;
אני מחפש לקנות כפפות לחורף ורציתי לדעת האם לדעתכם כדאי כפפות עם שכבת בידוד? או שזה בד"כ מיותר פה בארץ
הרכיבה שאני אעשה איתן תהיה בעיקר נסיעות ללימודים וחזרה, כ-20 דקות בעיקר בכביש מהיר, באזור המרכז, לרוב לא בשעות הבוקר המוקדמות או שעות הלילה המאוחרות.
ספציפית הסתכלתי על 2 דגמים:
Alpinestars GT-S X-Trafit Gloves
http://www.revzilla.com/motorcycle/a...rs-gt-s-gloves
REV'IT! Fusion GTX Gloves
http://www.revzilla.com/motorcycle/r...ion-gtx-gloves
בגדול שני הדגמים מאוד שונים, אבל ההבדל העיקרי שמעניין אותי זה הבידוד של הדגם השני לעומת המחסור שלו בדגם הראשון.
רציתי לדעת מניסיונכם האם יש צורך או כדאיות בשכבת הבידוד? כי כמובן שאם לא אני אעדיף כפפות דקות (עד כמה שאפשר).
לדעתי עדיף כפפות גורטקס דקות עם אנדר גלוב למקרה הצורך
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
יש לי כפפות עור alpinestar mustang gore Tex
חדשות לגמרי . קניתי מאתר moto in - גרמניה אך המידה
לא מתאימה. עלו לי מעל 600 ש״ח .
מחיר 400 ש״ח. 050-5355600
שכבת בידוד מבודדת את היד שלך מהאוויר בחוץ ושומרת את החום בפנים. אם אין שכבת בידוד הכפפה לא תשמור לך על חום בצורה אפקטיבית ככל שהטמפרטורה יורדת.
זאת החלטה שלך האם אתה צריך כפפה מחממת יותר או מחממת פחות לפי העמידות שלך לקור, אבל אם אתה רוצה לשמור על חום גוף אז כן צריך שכבה חוסמת רוח (כדי שלא יברח כל החום) ושכבת בידוד.
העמידות שלי אישית היא של ילדה בת 7 וקניתי את הכפפה הכי מחממת שמצאתי, ולא הייתי קונה כפפה (למטרות של הגנה מפני קור) שאין לה בידוד טוב.
אגב, חיפוש קצרצר בגוגל או כאן בפורום היה פותר לך את הדילמה ;-)
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
אני חורף שעבר רכבתי עם כפפות orina שקניתי בכלבוטקס מחיר 350 אם אני לא טועה ( אולי יותר אולי פחות ). ואני יכול להגיד לך שהן לא פחות ממעולות.
יש להן כל מיני מפיצ'רים קטנים ממש יעילים. כמו מגב קטנצ'יק על זרת שמאל לנגב טיפות ומין סוגר כה בסוף הכפפה להדק על המעיל.
ממליץ בחום.
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
תודה חברים על העצות, ההמלצות והדעות!