חפרתי ברחבי הרשת כולה, ואין מספיק מידע על תלת גלגלי כמו על קטנועים אחרים :\ כמעט כלום!
ערב טוב לכולם!
עד לפני כמה שנים הייתי פעיל בפורום פול גז הישן והטוב עם דרוזי ו cbf,
לאחר תאונה רצינית ירדתי למחתרת מעולם האופנועים. עד היום..
אני גר בתל אביב נמאסו עלי הפקקים והחניות, וחשבתי לעבור לקטנוע "יותר בטיחותי"- תלת גלגלי.
אשמח לקבל חוות דעת על קטגורית קטנועים אלו מבעלי ניסיון
(ולא ממבחני רכב שמרגישים לי לפעמים מוטים ולא נוגעים תמיד בכל הנקודות הרלוונטיות כמו צריכת דלק, עלויות תיקונים, שוק במכירה עתידית וכו')
חשבתי על ה mp3 300\500 או ג'ילרה 500.
אשמח לעזרה!
חפרתי ברחבי הרשת כולה, ואין מספיק מידע על תלת גלגלי כמו על קטנועים אחרים :\ כמעט כלום!
אעזור לך בתור אחד שהתעניין בכלים הללו בזמנו.
בנושא הבטיחות אין בכלל שאלה, פקטור ההחלקה/איבוד אחיזה שואף לאפס, בעיית הנראות עדיין קיימת.
מדובר בכלים כבדים יחסית עם היגוי לא ממש זריז. Mp3400 ופוקו 500 יקרים להחריד לאחזקה. 250 כבר יותר שפוי.
עבירות טובה כמו כל קטנוע אחר. מהירות שיוט בנפחים הגבוהים על כ 120 בניחותא מעבר לזה זה מתחיל להיות בעייתי בעיקר בגלל משקל עצמי גבוה.
היו לא מעט השגות על האמינול של הפוקו, לגבי הmp3 לא ממש יודע.
יש את הקואדרו שנקטל במבחן הדרכים שעשו לו..בכל מקרה המשטרה עובדת איתו.
אם ישלך כיס מספיק עמוק כדי לקנות את הבטיחות הזו..לך על זה.
לפיאגו יש שלושה פוקו שהוא מבוסס ה mp3, והאורבן , לחבר שהיה אותם מצא את ה mp 300 הכי אמין ונוח , בזמנו אני זוכר שסבל מהמון בעייות באורבן.
יש גם לימאהה את tricity הוא אמנם 125 אבל אתה מחפש כלי לעיר, לא?
רונן אני מחפש כלי לתל אביב אבל מעוניין בכזה שגם פעם בשבוע יוכל להחזיק נסיעות לירושלים- פשוט אני מעוניין להכיר לקטנוע את ערי ישראל.
מחר בבוקר אסע לעופר אבניר להתעניין ב mp3,
איזה סכום יחשב כטיפולים יקרים? האם תלת גלגלי אצטרך לטפל רק במרכזי (בגלל שאין הרבה כאלה בשוק) או שכל
מוסך קטנועים כללי יוכל לטפל בו?
ובלי קשר לשאלות לעיל- מי מהקוראים שיש לו עוד מידע על תלת גלגליים אשמח לשמוע! דנקה
דבר עם שמעון כהן ברחוב בן שמן 5 בתל אביב .הוא מתמחה בדגם הזה.