בזלת 750 ס"עמק ב-24.90?
גינס יקר
kozal התייקרה , כנען גם , הכי אהבתי את מקוונס אבל לך תמצא, פעם התנחמתי בעראק, אבל מאז שהגמד המטומטם מנובי-סאד נכנס לכנסת המחירים שולשו.
יש מציאות חדשות בשוק האלכוהול?
בזלת 750 ס"עמק ב-24.90?
בקבוק סטלה שנשפך לתוך כוס גדולה יותר. חצי נאמר.
על זה - קרח.
ארגז גולדסטאר 20 בקבוקים של חצי ליטר ב100 ש"ח.
פק"ל
ישנן שלוש קאסטות בתחום:
1. הבוטיק.
אני מאד אוהב בוטיק. כל שלוק ארומתי ומשמעותי כאילו היה השלוק הראשון. גם אחרי שני ליטרים ויותר.
ציינת את כנען. בפעם האחרונה שבדקתי ברחוב העליה בקבוק 750 עלה 20. היתה כל כך טעימה שכתבתי על זה דיון בעוף.
יש גם את הבזלת והלף בטווח מחירים של 25~30 ל750 היום כמעט בכל סופר. מעדיף לף כהה.
כמובן שאתה יכל להשקיע בבקבוקי 330 של מבשלות בוטיק במחיר 10 ליחידה וצפונה אבל ההרגשה שלי היא שלא לשם כך פתחת את השירשור.
2. התעשייתית.
אם לא ידעת, בירה זה כמו פטל: את התרכיז מביאים מחו"ל, מוסיפים מים ופחמן דוחמצני ופוקקים.
טעם יש רק בשלוק הראשון.
בקבוצה הזו יש את מה שאוריאל שותה. אני מעדיף הייניקן. 120 לארגז. (ארגז עם בקבוקים ריקים IN. ארגז עם בקבוקים מלאים OUT)
3. התחנה המרכזית. (אק"א בירת רומנים, שהפכה לבירת תאילנדים, שהפכה לבירת סינים, שהפכה לבירת מסתננים)
זו קאסטת פחיות האלומיניום.
בעבר עוד יכולת לשים יד על בירות איכותיות כמו אפס התורכית או מיתוס היוונית.
היום הטופ של הסגמנט הוא סאן מיגל הספרדית. (האחוז ירד מ5 ל4.3 המחיר לא. נבלות) אני משיג ארגז (24 פחיות חצי) ב150 ועם קצת סקר שוק אפשר בפחות.
אגב אם אתה מרגיש אמיץ יש את המרטנז זהב (6.5 אחוז). לי זה עושה חסימות בפולגז (באנים)
את הפחיות אני מוזג לכוס גדולה עם חלמון ביצה שלם. (משקה של גברים של פעם)
לחיים
![]()
יש כל-כך הרבה בירות זולות שאתה לא מכיר... הקיץ למשל מצאתי בקבוקים של בירת חיטה גרמנית בשלוש שקל לבקבוק (חצי ליטר, המחיר כולל את הבקבוק כך שאם תחזיר זה יצא עוד פחות). נכון שזה היה הכי זול שמצאתי אבל בשיטות בסופרים של הרשתות המוזלות אתה נופל לפעמים על סטוקים של מיובאות באחלה מחיר. 5 ש"ח לחצי גרמני זה אחלה מחיר וזה די סטנדרטי.
בירה פילזנר ואן פור (500 מ"ל)
₪3.60
אשמח לדעת היכן אתה משוטט (בתל אביב. אל תשלח אותי לסגולה)
כרגע אני צורך אובולון 5% במחיר של 5 לפחית. לא אוהב את הטעם. (אולי בגלל שקראתי ברכיבים אורז)
ובכל מקרה צרכן רציני דואג להכיר ולהתחבר לדילרים שלו ולא מסתמך על טוב ליבם של מבצעים
נערך לאחרונה על ידי קסד; 01-09-2016 בשעה 09:53.
את הפחיות אני מוזג לכוס גדולה עם חלמון ביצה שלם. (משקה של גברים של פעם)
לחיים
[/QUOTE]
למה חלמון?
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אלף זה לא אני המצאתי. זה משקה ידוע בתחילת המאה הקודמת.
לרוב זה מוזכר כמשקה שפותח את הבוקר. ישנן השערות שזה מפיג חמרמורת.
השערות אחרות הן שזה משקה אנרגיה של צווארון כחול.
החלבון לא מצטייר יפה עם הגאזים אז אני שותה אותו לחוד.
לחיים.
נערך לאחרונה על ידי קסד; 01-09-2016 בשעה 11:23. סיבה: אבל אולי לאברי האפרוח יש מה לתרום
שויין ננסה...
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אולי ננסה תמד.
בשביל האנג אובר....יש משקה שנקרא v8.
זה מיץ עגבניות וסלרי וכל מיני דברים טובים.
בכוס חצי - מוזגים בקבוק בירה קלילה ( סטלה, או רחמנא ליצלן טובורג), ומשלימים עם מיץ.
אני לא מתעסק בבליעת חלבונים שמקורם בא מביצים. סלמונלה וזה ( נגיד ).
אם במשקה עם חלבון חשקה נפשך יש כלמיני בירות מנזרים יקרות עם שמרים חיים בתוכן.
התכוונתי לשאול אם יש לך מה לתרום בעניין החלמון. מתברר שלא. אז אתה ברמן בלאי.
אני תמיד קונה מה שיש במבצע בסופר כשאני עושה הזמנה...
הפעם זה היה בירה קייזר 3 ב10... (חצי ליטר). זה יוצא 66 שקל ל20... עדיין לא טעמתי..![]()
הקייזר היא בירה פולנית שמוגדרת כבירה ״לייט״.
אישית מסוגל לשתות אותה רק בליווי ארוחת ערב ולא כשתייה לשם השתייה,
אבל סהכ שווה את המחיר שלה
Sent from my iPhone using Tapatalk