גם אני פועל ככה בעיקר כי אני גר במושב וכולם מכירים את כולם ולא נעים לעבור בפול גז ליד בתים של אנשים ב12 בלילה
גילי נאות - בכובעי כרוכב, כאשר אני יוצא לעבודה בבוקר אני משתדל שלא להתניע את האופנוע ולהשאירו פועל יתר על המידה בטרם יצאתי לדרך וכך גם רוכב בסל"ד נמוך בתחילת דרכי וכאשר אני שב לביתי - כל זאת על מנת שלא להפריע לשכניי ולסובבים אותי. כן, אני פראייר.
אממה (כפי שאומרים בעברית צחה), לאחרונה אני שם לב שיש יותר ויותר רוכבים בכל הגילאים שכשעולים לכביש מתניעים את הדו"ג כאילו שהם בהכנה למרוץ וטסים להם בסל"ד גבוה בכל שעה היממה - אשכרה בפול גז ועל הZ*ן שלהם שכל העולם ואחותו ברדיוס רב שומע אותם (אולי הקסדות הפתוחות המודרניות כ"כ טובות שלא ניתן לשמוע דרכן את הדו"ג? או שאגזוז הג'י.פי.ערס שנקנה בעמל רב מהכסף של הבר-מצווה לא מספק את הסחורה? או שמא זה החופש הגדול שבו החום דורש מכולם לטוס כדי להתקרר?).
נוכח המטרד המיותר הזה, אני פונה לחברי הפורום שלוקחים חלק במודע או שלא במודע בקבוצת הרוכבים שתיארתי לעיל ומבקש מכם להפסיק לאנוס את הדו"ג, לרכב כאילו שאתם בדרך לחדר לידה ולהתחיל להתחשב בסובבים אתכם. מי יודע? אולי על הדרך אפילו תגלו שהשכנים יתחילו לראות בכם כלגיטימיים ולא כמטרד שמצדיק חוסר גמישות כזה או אחר בויכוחים על מקומות חניה, חוסר כבוד כשעוברים ליד הכלי שלכם ונוגעים בו בקטנה, מאפשרים לכלב להשתין עליו וכיו"ב ואפילו יסייעו לכם בשמירה על אופנוע.
גם אני פועל ככה בעיקר כי אני גר במושב וכולם מכירים את כולם ולא נעים לעבור בפול גז ליד בתים של אנשים ב12 בלילה
פספסת השרשורשושו על האגזוזים הפתוחים, איך זה מוסיף להם בטיחות כי שומעים אותם מתקרבים, ועל הז... כי הבטיחות שלהם לפני הכל.
בזמנו על האופנוע הראשון שרכשתי היה אגזוז חיקוי יושימורה. להניע עם צ'וק בחמש וחצי בבוקר מתחת לבניין הפריע אפילו לי מרוב הרעש, לכן הייתי הולך עם האופנוע בכל בוקר עד הרמזור בקצה הרחוב בשביל להניע שם.
כיום רוכב עם אגזוז מקורי ובדיוק מהסיבות האלו לא מחליף. זה וגם כי בנסיעות ארוכות בטיולים בשבת הרעש נמאס מהר מאוד ואני מתחיל להרגיש רע עם עצמי כשאני חוקר מושבים.
חושב כמוך.
השקעתי המון כסף בהשתקת האופנוע (ועדיין לא משביע רצון לטעמי ) כי לא נעים לי שכל הפיצוצים מהאגזוז יפחידו ויטרידו אנשים. גם ככה האופנוע קאסטום די רועש.
מאחר ואני גר במושב, בעת יציאתי או כניסתי למושב האופנוע גולש על הטורים הנמוכים ביותר שניתן. ואם פעם ב ... הוא מונע בשבת בבוקר , הוא נדחף בשקט לפינת הרחוב שם הוא יונע מול הבית שלי כי השכנים לא צריכים להתעורר בגללו.
אגזוז פתוח ורועש זו בטיחות אקטיבית עבור הולכי רגל.
אני גר בעיר תיירות שבה הנופשים מאמינים שלגיטימי לתת לילדים לרוץ פרא בכביש (כי אף אחד לא מת כשכיף לו), כשהם שומעים ברררררטטטטטט 200 מטר מלפני שראיתי אותם, הם קופצים חזרה למדרכות.
עכשיו כרוכב נשאר לי רק איך לפתור את העניין של אנשים שנוהגים נגד כיוון התנועה, למרות שאין להם מבטא בריטי.
כל אלא וגם כדי שכולם יסתכלו עליי כשאני דופק ווילי בטיילת.
הדור של היום יותר דפוק משניצל
מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.
בשביל להגיד הדור של היום אתה צריך להיות בעל ותק של לפחות שלוש דורות.
אתה טועה אם אתה חושב שאני מתוק.
לא יודע אם שמים לב, אבל אני קצת פסיבי בזמן האחרון...
מסיבות אשפוז חוזרות ונשנות.
לשמחתי יש את האוף, על שלל אשכולותיו ההזויים.
אתם באמת מצחיקים אותי בשעות קשות...תמשיכו כך!
תרגיש טוב חבר!