היה ממש עלוב לדעתי, תקעו אותנו באיזה וואדי בצד, חלק מהרוכבים חזרו למלונות .. לא היה משו.. שום דוכנים חולצות מים או כל דבר אחר לא היה כמו בשנה שעברה
מדהים, פוסט מפורט בהמשך
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
Evolution Team
היה ממש עלוב לדעתי, תקעו אותנו באיזה וואדי בצד, חלק מהרוכבים חזרו למלונות .. לא היה משו.. שום דוכנים חולצות מים או כל דבר אחר לא היה כמו בשנה שעברה
היה מדהים לגמרי.
אפרט בהמשך.
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club
מי שאמר שמצדה זה האמצעי ולא המטרה ידע להנות גם במקום אחר וללא חלוקה של מים וחולצות.
האמת אחרי שיחה עם חבר זה היכה בי - החלמאות של משטרת ישראל שבמקום לרכז את כל הרוכבים באתר אחד ולפקח הם קיבלו הרבה אתרים.
האמת חלמאות לשמה.
כעת רשות הטבע צריכה לעבוד קשה ולאסוף את הזבל ( אני מקווה שרק שיירים ולא אנושי) לאורך גבולה המזרחי של הארץ
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
לוקי לוקי חבר יקר, חבל שלא באת, אם היית רואה איזה יופי, לא חלמאות ולא נעליים, כולם מרוכזים במקום אחד, 200 מטר מהחניון של שנה שעברה לצידי כביש הגישה למצדה, רק שהפעם למזלנו זה היה על כורכר, לא עוד ברנאוטים של ילדים מטומטמים, והפעם רשות הטבע הביאה גנרטורים עם תאורה ופחי אשפה, לא עוד טובות של יבואנים וספונסרים שרק מביאים את הזבל (נושם ודומם), והפעם גם הרוב דאגו לשמור על נקיון, ומי שלא שמר, אחרים נשארו וניקו עד הסוף (ואני איתם - בדיוק 10 דקות לקח לנו לצחצח), והמשטרה? המשטרה היתה סובלנית ולא ראיתי אנשים מוטרדים ממנה, סך הכול עשו את העבודה ושמרו על סדר מרחוק, והפעם לא היו עוד אלפים מיותרים, מי שהגיע זה מי שהאמין שיכול להיות משהו טוב, ואכן היה משהו טוב חבר יקר, השנה הייתה מצדה למאמינים, והמשיח? כמעט והגיע.
נ.ב, +1000 חיזוקים למשפט הראשון - מצדה שעברה נכשלה בגלל זה.
![]()
![]()
![]()
נערך לאחרונה על ידי פRץ; 03-10-2016 בשעה 10:11.
Evolution Team
אני שמח שנהנתם ויותר שנשאר מסודר.
מקווה שעד ראש השנה הבא יוחלף הxv ואז אוכל לטייל בהנאה
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
למען הסר הספק (יוס בשבילך) אני לא מבקר פה את פעולת השיטור המבורכת של משטרת ישראל כאם את הבחירה לסגור את האתר שלדעתי זה מיותר ופותח יותר "זירות" מפגש לרוכבים.
אישית אני מקדם בברכה כל דוח על ברנאווטס או התנהגות מסכנת וכמובן פגיעה באתר השלכת פסולת וכיוצא בזאת.
יוס מקווה שהברתי את עצמי
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
"מצדה" 2016.
עוד רבות ידובר בו.
חוויה מרנינה של אופנוענות.
לא סטרילית, לא מתחנפת ולא מתחסדת.
כמויות אדירות של דו"גים מכל הסוגים והמינים.
סופרספורט לצד נייקדים,
קאסטומים לצד טוררים,
קרוזרים וסופרמוטו.
הכל מהכל.
וכן..
גם חגיגת וויליז וברנאאוטים פה ושם כבכל מפגש אופנועים בכל נקודה בגלובוס.
באמצע סדומערד, ממש מעט אחרי "העניבה", ירדנו לתוך השטח כמה עשרות מטרים וכיבינו מנועים.
התיישבנו על האבנים בתוך עלטה מוחלטת ובדממה שהופרו כל מספר שניות מתאורת אופנועים ומצרחות אגזוזים.
זו הייתה חוויה מזוקקת של התעלות נפש.
את הזריחה ישבנו וראינו באחת "המרפסות" שבמצוקי דרגות.
היה תענוג צרוף ומענג.
נתראה בשנה הבאה 👍
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club
נקווה שיהיה לי שוב אופנוע ראוי אולי אצטרף אליך צביק.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
היה אחלה של דבר.
מצדה עצמה, הייתה חלק פחות משמעותי בחוויה.
הרכיבה הלילית,
אנישם שפגשתי בדרך,
הכמות של הרוכבים על הכביש.
והעייפות בדרך הביתה.
במצדה עצמה,
התנאים היו בסדר -
דאגו לפחים וקצת אור.
ככה נפטרתי מהזבל בנוחות.
אולי אם מישהו יפתח דוכן של אוכל/קפה/ קידום מכירות,
ובתמורה יתחייב לנקות את כל השטח/ להציב שירותים כימיים- יכול להיות רעיון.
אגב -
מה הקטע עם מנתק הצתה?
היו כמה אנשים שהשקט הפריע להם,
וניסו להוציא את הבוכנה מהמנוע, כשהוע עדיין מורכב בחלק אחד ופועל...
לא היה לי ברור למה...
אבל מלא התלהבו וצילמו.
נראה שאתה מחפש רק את החולצות חינם ואת המים .את הדברים האלה קיבלו רק הרוכבים שרכבו עם המגלומן שכל כך התאמץ להרוס מסורת כל כך ארוכה וטובה מיד אחרי שהרס פורום ידוע.אני רכבתי עם עוד חברה ושלוש אופנוענים שפגשנו בדרך והיה כיף מאוד לראות את השיירות של האופנועים שלא נכנעו לניסיון לחסל את המסורת.ממליצה לך להצטרף לחבורת המיוחסים דרך חבר של חבר של חבר ואולי גם תקבל חולצה עם השם של המגלומן מודפס עליה.בהצלחה. :-)
שירן.