תוצאות 1 עד 6 מ 6

אשכול: נהגי הפח פשוט שונאים אותנו

צפייה משולבת

Member

נהגי הפח פשוט שונאים אותנו

לקרוא את התגובות של נהגי הפח בכתבה הזאת ולהקיא. עושה רושם שהם אשכרה רוצים במותנו.. השנאה הזאת כלפי רוכבי הדו היא מזעזעת בעיניי. מאיפה כל הרוע הזה? http://cars.walla.co.il/item/2872139

Senior Member
    על פניו, קשה למצוא טוקבקיסטים ברשת שידם אינה קלה על ההדק או שלא נולדו להורים אחים וכלל הסופרלטיבים הצבעוניים. אולם, יחד עם זאת, ככלל, כל הרוע הזה מגיע מרוכבים שמצדיקים היטב את השנאה כלפיהם ומרכיבה ונסיעה יום יומית של שעתיים+ ביום, אני יכול לומר לך שאותם נהגים שמצדיקים את הסטיגמטיזים ושאט הנפש שגוררות את התגובות הנלוזות (והלא ענייניות) - הם הרוב :/.
    נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 20-07-2015 בשעה 07:15.

Senior Member
    קשה להאשים אותם. אם הייתי מבלה כל יום שעות על גבי שעות בפקקים ומישהו אחר היה מגיע בדקות ספורות, לא הייתי מצטער לראות אותו מתרסק.
    עכשיו בכנות, ממש לא חסר נהגי אופנוע פרועים ובוא נודה שבן אדם שקונה אופנוע סופרספורט, כנראה שלא עושה את זה על מנת לנסוע רגוע.
    גם לי היו לא מעט מקרים שאופנוען היה חייב להשוויץ בגודל שלו ולחתוך אותי במהירות לא חוקית וזה מה שאנשים זוכרים אחרי זה. לא עשרות הנהגים שנסעו בסדר אלא דווקא אותו דפוק שכמעט נכנס בהם.
    נערך לאחרונה על ידי alexsupreme; 20-07-2015 בשעה 11:09.

Member הסמל האישי של shaig
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    קשה להאשים אותם. אם הייתי מבלה כל יום שעות על גבי שעות בפקקים ומישהו אחר היה מגיע בדקות ספורות, לא הייתי מצטער לראות אותו מתרסק.
    עכשיו בכנות, ממש לא חסר נהגי אופנוע פרועים ובוא נודה שבן אדם שקונה אופנוע סופרספורט, כנראה שלא עושה את זה על מנת לנסוע רגוע.
    גם לי היו לא מעט מקרים שאופנוען היה חייב להשוויץ בגודל שלו ולחתוך אותי במהירות לא חוקית וזה מה שאנשים זוכרים אחרי זה. לא עשרות הנהגים שנסעו בסדר אלא דווקא אותו דפוק שכמעט נכנס בהם.
    אני חושב שרוב האנשים השפויים לא רוצים לראות אף אחד מתרסק, ולא חסר גם רוכבי קטנועים שמסכנים את עצמם ומשתמשים אחרים בכביש ועושים לכל הרוכבים שם רע.

אבל בשורה התחתונה אתה צודק, זאת הקנאה שמשולבת עם זכרון רע מכמה משתוללים, שמוציאה מהמיץ של הזבל של הטוקבקיסטים את התגובות האלה.

Senior Member
    עם ישראל. גם כשמישהו נרצח בשטחים אפשר למצוא תגובות כמו "למה הם גרים שם"

Senior Member
    זה פשוט חרא של אנשים.

לפני שקניתי אופנוע, הייתי יושב באוטו ומסתכל על אופנועים אחרים מדלגים על הפקקים וחשבתי לעצמי "איזה כיף להם".
    לא חשבתי "איזה בן זונה, הלוואי שימות".

האנשים האלה ספציפית פשוט חרא של אנשים