נכון שעל ציוד חדש לא פותחים אשכול כמו על כלי חדש, אבל חשבתי אולי תותרו הפעם (אם לא, אז הגרדום בדיוק עבר צחצוח).
לקראת החורף שאמור לבוא בעוד חצי שנה (מתי פעם אחרונה החורף בא בזמן?), החלטתי לקנות ציוד אמיתי ומתאים.
עד כה הייתי עם הציוד שקניתי עם האופנוע. פעם ראשונה ולא היה מושג מה, מי, איך, איפה, למה וכו'.
אז נתקעתי עם ציוד גרוע ולא מתאים במחיר מופקע. ככה זה כשממהרים ולא לומדים לפני, משלמים פעמיים.
מעיל 4 עונות של חברה שלקח לי 3 חיפושים רק כדי למצוא את האתר של החברה.
כפפות "חורף", כי הן לא אטמו מים ולא חיממו.
כפפות הקיץ אווררו, אבל לא היו נוחות, פגעו באחיזה, ומיגון פלסטיק פשוט רק למרפקים.
מגיני הברכיים כל הזמן החליקו (אבל גם ככה הושבתו מזמן).
*הקסדה מצוינת. HJC RPHA 10 PLUS
*מגפי הרכיבה מצוינות (לא זוכר את החברה והדגם ואין לי כוח ללכת לבדוק. זה לא משנה). מגפי חורף אטומות מים, אבל רכבתי איתן גם בקיץ ולא סבלתי.
את הקסדה (שניה במספר בגלל שהראשונה הושבתה) והמגפיים קניתי לאחר מחקר ובדיקות כי החכמתי מהר מהטעויות שעשיתי בהתחלה.
שבוע שעבר עברתי 4 חנויות ולא מצאתי משהו מתאים, והיום נסעתי שוב לבדוק חנות חמישית שלא הספקתי אליה פעם קודמת.
ספוילר: קניתי, והרבה. החנות מחזיקה בעיקר את חברת Rev'it. קניתי 2 מעילי עור (קיץ וחורף), 2 זוגות כפפות עור (קיץ וחורף), משחת וואקס למעילי העור (יתאים גם לכפפות?) ומגיני ברכיים (לא של rev'it. של komine).
מעילים: rev'it akira air vintage בצבע חום. rev'it redhook בצבע חום.
כפפות: rev'it cayenne בצבע אפור/לבן. rev'it vapor h2o בצבע שחור.
מגיני ברכיים: komine sk-491. (במידה שלהן כתוב size:free. מידה חופשי?)
ובנוסף התחדשתי גם במצלמת קסדה. משהו שהיה צריך להיות מזמן. צריך לתעד לכל מצב.
חלפ"ס אקנה יותר קרוב לתקופת הגשמים.
"אבל למה חלפ"ס אם קנית מעיל חורף?". כי מעיל עור לחורף לא באמת אטום למים (וגם מעילי עור לא אוהבים מים. בשביל זה הוואקס). וגם בגלל שהמכנס אינו עור או אטום מים, וכבר עברתי חורף אחד ללא חלפ"ס, פעמוני הרוח למטה לא אוהבים לעבור יום שלם רטובים וקרים. אז צריך חלפ"ס לעת הגשם.
סתם רציתי לשתף כי שמחתי שרכשתי ציוד טוב שמתאים לי גם במידות וגם במראה. ובכלל שעשיתי צעד לקראת להיות רוכב טוב יותר (ציוד טוב שמתאים ולא מתנופף ברוח נותן לך את הבטחון לרכיבה טובה יותר. אני חושב, אולי). עכשיו רק להשלים את שלבים 2 ו3 ברכיבה מתקדמת.
עכשיו צריך לנתק את הטלפון לעוד 2 משכורות כדי שהבנק לא ישיג אותי.

תודה לכם על זמנכם וסליחה על החפירה.
הנה תפו"א