תודה. חוות דעת תהיה לאחר שארכב בסופ"ש. זה יהיה המבחן האמיתי, לא נסיעה קצרה לעבודה והביתה.
מה שכן, כבר יכול לומר שהמעיל עושה את הרכיבה מהנה יותר. מקודם, עם המעיל הגרוע, הוא היה מתנופף ברוח, לא יושב טוב ומרגיש לא נוח.
עכשיו, לא מרגיש את המעיל עלי, הוא כמו עור שני. מוזר, אבל הוא מרגיש כאילו מאוורר יותר טוב מהישן שהיה 80% רשת. זה מרגיש טוב מאוד.
מעיל החורף עוד לא ניסית ברכיבה כי אני לא רוצה למות מחום.
הכפפות גם מרגישות שונה ולטובה. יושבות על היד כראוי, לא מחליקות כמו הבד הזול בישנות. מרגישות עמידות וממוגנות.
בכפפות הבד (הכל בד ומלמעלה רשת) כל הזמן המצערת הייתה מחליקה מעט ובכך הייתי מאבד סל"ד ומהירות. בשביל שזה לא יקרה הייתי צריך להפעיל הרבה כוח, וזה גרם ליד להירדם (תחושת נמלים כאילו ישבת הרבה זמן על האסלה, רק ביד במקום ברגל). בחדשות מעור, המצערת דבוקה לכפפה, ובגלל שהיא יושבת כל כך טוב, קל ונוח לתפעל.
אולי בגלל שהן חדשות והעור עדיין לא "נשבר" לצורה, תחושת הרגישות בתפעול המצערת לא כמו שהיה, ואני מוצא את עצמי נותן יותר מצערת מבעבר. אבל אני חושב שזה לטובה, כי מקודם הייתי נותן מעט מידי. כאילו שלא רציתי לאמץ את המנוע. עכשיו מרגיש טוב יותר לרכב.
בנתיים זה כל מה שאני יכול לכתוב.
נ.ב.
בנימה (הודעה) זו, אני רוצה להודות למשתמש הפורום סער666 שאמר לי לגבי החנות הזאת. לא ידעתי על קיומה אפילו שהייתי ברחוב שלה מספר פעמים, פשוט היא בהמשך ולא הגעתי עד שם מקודם. אם לא הוא, סיכוי טוב שלא הייתי מוצא משהו מתאים לי.