עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 21

אשכול: מצב הדו גלגלי בארץ עגום ולא מעניין אף אחד . שום דבר לא יזוז. שום דבר לא ישתנה.

צפייה משולבת

Member

Angry מצב הדו גלגלי בארץ עגום ולא מעניין אף אחד . שום דבר לא יזוז. שום דבר לא ישתנה.

לראות ולקנאות. בלתי נתפס שכל פעם שהבחור חולף על פני אזור עם מעקה בטיחות , יש גם תוספת בטיחות לדו גלגלי, בכל פעם! בכל אזור עם מעקה! בכל אחד! ולא לא מדובר באיזה ציר תנועה מרכזי בערים, אלא באזור כפרי נידח עם כביש דו סטרי צר ומסכן! כן כן! אפילו באזורים שכוחי אל השלטונות דואגים לבטיחות הרוכבים ולרווחתם!
    בטח מדינה במערב אירופה, שם תמיד הכל זז הרבה יותר מהר מאיתנו, לצערי:
    https://www.youtube.com/watch?v=PxASWFds-JA

במדינות מערב אירופה לשלטונות אכפת מחיי אדם. כך שכספי המיסים של האזרחים מניבים להם פירות בחזרה. וכאן?
    כאן כל המסים שלנו הולכים לפנסיות מנופחות של אנשי קבע בצה"ל, מימון ישיבות, קצבאות ילדים, תספורות טייקונים, וכיסים של חברי כנסת שבעים.
    אז למה שישאר משהו למעקות בטיחות? להורדת ביטוחי חובה? בתי חולים? רווחה? תשתיות?

פשוט מדינת חלם, פלא שכל מי שיכול בורח? ואם לא הייתי אוהב את המדינה שלי, זה היה הרבה פחות כואב לראות איך מדינה כה צעירה עם אנשים טובים, מתפוררת לנו בין הידיים, בגיל כל כך צעיר, שעוד לא מלאו לה 100 ראשונים. והכל בגלל אנשים שבעים וענוגים שנמצאים בעמדות מפתח וששולטים בכל ויושבים להם במגדל השן ופשוט לא מעניין אותם דבר חוץ מעצמם. אני פשוט לא רואה עתיד פה.

אז נכון שצריך להסתכל על חצי הכוס המלאה ולומר בפה מלא וברור שלא הכל שחור ושהמצב פה יותר טוב ב-ה-ר-ב-ה ממרבית מדינות אסיה,אפריקה, דרום אמריקה, מזרח אירופה והמזרח התיכון(שלא ממש נשאר ממנו משהו מתפקד חוץ מאיתנו), ובעצם מרוב העולם שבודקים את זה, אבל למי אנחנו רוצים להשוות עצמנו? למדינות המסכנות,העניות והמושחתות? או למערב הנורמלי?
    נערך לאחרונה על ידי Tsachi; 06-09-2016 בשעה 06:13.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    אתה מתעסק בתפל, אני איש קבע בצהל והכסף שלך לא הולך לשום פנסיה שלי אני משלם אותה מהמשכורת שלי.
    וגם הישיבות זה עקיצת יתוש בתחת של פיל אבל זה נוח לתת למדינה "אויב" וככה לשלוט זה עבד מעולה עם היטלר ועובד מעולה אחרי זה במלחמה הקרה בארנב והברית המועצות והיום עובד ככה גם בישראל. ותראה שגם עובד ככה אצל השכנים שלנו (רק שהם בתגובה גם יורים טילים ודוקרים את האויב המשותף) .

תתעסק בעיקר - אין מעקות? למה שיהיה?! אנחנו ציבור מאוד קטן של רוכבים וכמות הקולות שלנו זניחה בגלל זה הכסף הולך לדברים שמניבים קולות בוחרים בבחירות הקרובות.
    אם מר קץ ידע שבעיית מעקות תביא לו מנדט (100 אלף קולות) עד סוף שנת 2016 יהיה לך מעקול אופנועים בכל המדינה

Sent from mTalk using windows 10 mobile
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Senior Member הסמל האישי של torquser
    http://www.calcalist.co.il/local/art...604546,00.html
    ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
    אני איש קבע בצהל והכסף שלך לא הולך לשום פנסיה שלי אני משלם אותה מהמשכורת שלי.

כנראה שלפחות ב30 השנים הקרובות פותש צודק בכל הקשור לפנסיות של אנשי קבע.

פנסיות בעלות של יותר מ־4 מיליארד שקל בשנה

והנה אנחנו מגיעים לבוננזה הגדולה. אבן הריחיים שקרויה הפנסיה התקציבית. בצבא אוהבים לומר שהפנסיה התקציבית היא אמנם נטל, אולם לפחות היא נטל שעומד להסתיים. השיא של החבות האקטוארית של הפנסיה התקציבית אמור להגיע בסביבות 2045 ומשם לדעוך. אחרון התשלומים בפנסיה תקציבית אמור להיות בסביבות 2110, אבל זה גם משהו.הפנסיה התקציבית ניתנה לאנשי קבע שהתגייסו לקבע עד ינואר 2004. במסגרת הפנסיה התקציבית, כמו בכל שירות המדינה, אנשי הקבע לא הפרישו דבר לפנסיה וקיבלו פנסיה של 70% (או יותר) ממשכורתם האחרונה, מרגע שפרשו מהצבא, לרוב בשנות ה־40 המוקדמות לחייהם. עבור הקצינים הבכירים מאוד, אלה שפורשים בתחילת שנות ה־50 לחייהם מדרגת אלוף משנה ומעלה, אחרי כמעט 35 שנה בצבא הקבע, הפנסיה התקציבית יכולה להגיע גם ל־25 אלף שקל בחודש. אבל הם, צריך להודות, מתי מעט. בסך הכל, משלם הצבא יותר מ־4 מיליארד שקל בשנה בתשלומי פנסיה תקציבית לגמלאיו, והסכום הזה עולה ב־200 מיליון שקל בשנה.

מקור: http://www.calcalist.co.il/local/art...604546,00.html

אגב הוא גם צודק לגבי כל השאר, דו גלגלי זה רק מקרה פרטי.
    נערך לאחרונה על ידי torquser; 06-09-2016 בשעה 09:47. סיבה: הבאת מקור

ציטוט נכתב במקור על ידי torquser צפיה בהודעה
    למיטב ידיעתי, אנשי קבע מקבלים פנסיה תקציבית משמע, לא הם ולא המעסיק מפרישים לפנסיה. האר את עיניי.
    עד 2005 או משהו כזה היה פנסיה תקציבית , זה לא קיים מעל עשור כמובן שמי שכבר בפנסיה ימשיך לקבל אותה

אני משלם לעצמי פנסיה, קופת חולים,ארוחות,ביטוח חיים
    והקרן פנסיה שלי בהראל גלעד.

בידיוק כמו כל עובד משק אחר

אבל היי כמה טוב למצוא אויב משותף
    אגב גם תלמידי הישיבות לא כאלה רעים כמו שאתה חושב

התקשורת היום לא אמינה וכדאי מאוד לבדוק לפני שקובעים דברים
    אבל מה זה כן נתן? כל המדינה חמה על תקציב הבטחון מקצצים לאנשי הקבע שאגב גם ככה בקושי נשאר ואני אישית בקרוב מאוד גם עוזב.
    המשכורות רעב ואין תנאים ועובדים הרבה יותר קשה מהמשק בתנאים ירודים ביחס למשק על שכר נמוך מהמשק מי רוצה להישאר?
    אם פעם היו תנאים היום אין.

אגב אם שמעתה בחדשות העלת שכר לאנשי הקבע ? אז כם היא קרתה והעלתה 150 שקל לחודש
    יאהיי
    אני מרוויח 4400 במקום 4250

וכל זה למה? כי לכלל עובדי המשרדים הממשלתיים עלתה ההכנסה .
    נפשיט לך את זה , חיממו את המדינה על האנשי קבע בזמן הסערה העלו משכורות לכלל משרדי הממשלה והורידו תנאים לאנשי קבע.
    שכר אנשי הקבע תלוי בשכר המשרדים האחרים(אם להם עולה גם לנו עולה) אז כדי לא לשלם יותר הורידו בתנאים.
    בפועל אנשי קבע מקבלים כמעט אותה משכורת משרדי הממשלה כ 1500 יותר בחודש והחכים עצמם שגם הם קשורים לכל משרדי הממשלה קיבלו עוד 900 בחודש.
    וכל המדינה עצבנית על אנשי הקבע והחרדים

איזה טריק!
    נערך לאחרונה על ידי strelok89; 06-09-2016 בשעה 09:57.

אבל היי כמה טוב למצוא אויב משותף

לא מחפש אויבים, אני יודע שבכל מדינה מערבית בתחום בו אני עוסק הייתי חי ברמת חיים הרבה יותר גבוהה, בבית משלי, נותר לי רק לקלל את היום בו החלטתי לא לעזוב כשהיתה לי הזדמנות

אגב גם תלמידי הישיבות לא כאלה רעים כמו שאתה חושב

לא רעים פשוט לא תורמים, אני עובד יצרני 24 שעות מרגע שהשתחררתי מהצבא משירות כלוחם חיר, עשיתי 17 שנות מילואים, אני משלם מיסים והרבה ועולם לא קיבלתי דמי אבטלה, אתה יכול להשוות אותי לתלמיד ישיבה?

תומך לחיצה משמע אין לך כמעט תנאים אתה בא?
    מעדיף למות קודם

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי torquser צפיה בהודעה
    והנה אנחנו מגיעים לבוננזה הגדולה. אבן הריחיים שקרויה הפנסיה התקציבית. בצבא אוהבים לומר שהפנסיה התקציבית היא אמנם נטל, אולם לפחות היא נטל שעומד להסתיים. השיא של החבות האקטוארית של הפנסיה התקציבית אמור להגיע בסביבות 2045 ומשם לדעוך. אחרון התשלומים בפנסיה תקציבית אמור להיות בסביבות 2110, ..., אנשי הקבע לא הפרישו דבר לפנסיה וקיבלו פנסיה של 70% (או יותר) ממשכורתם האחרונה, ... בסך הכל, משלם הצבא יותר מ־4 מיליארד שקל בשנה בתשלומי פנסיה תקציבית לגמלאיו, והסכום הזה עולה ב־200 מיליון שקל בשנה.

מקור: http://www.calcalist.co.il/local/art...604546,00.html
    מה לעזעזל?
    איך זה גודל כל שנה?
    האנשים האלה לא מתים???

Member
    לא יכול להבטיח לך תוספת הגנה בכל מעקה בטיחות, אבל כן אעדכן שקיימת פעילות מול חברת נתיבי ישראל האחראית על התשתיות.
    בדף של מועדון האופנועים הישראלי תוכל למצוא עוד מידע. לדוגמא- http://motorcycle.org.il/site/?p=1291
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    טוב אני אסתום. אתן לערן השני לענות, למרות זאת הוא 1100, אני כולה 99i

Senior Member
    זה צולם בלוצרן, שוויץ.
    לא משנה איך תתנייד שם זה יהיה תענוג. אוטו, רכבת ואוטובוס. הכל מתוכנן היטב ומתנהל ללא דופי.
    עושים שם הרבה דברים כמו שצריך. יש לנו הרבה ללמוד מהם.
    גם עושים דברים לא טובים, וגם מזה אפשר ללמוד.

יש חוזים של לפני 2005 הם אלה שיקבלו ויש עוד הרבה כאלה .
    עכשיו אתה מסתכל על היום תסתכל על מחר , כבר היום אין דור צעיר ואין דור ביניים. משמע כשכל האלה של הפנסיה התקציבית ישתחררו לא יהיה להם מחליף. למה לא יהיה? בוא אתה תחליף אותי תמורת 4400 אתה עובד מ8 עד 17 כל יום בחוץ בשמש, פעמיים בשבוע נשאר עד 22 ץ פעם בחודש אתה תורן ונשאר לישון פעם ב 4 חודש אתה סוגר שבת. וזה בנוהל וזה לפני התרגילים והאימונים והביקורות שבהם אתה נשאר אחרי 17 כי אין ברירה. ואתה נחשב תומך לחיצה משמע אין לך כמעט תנאים אתה בא?

אז אולי אם כל כמה שזה צורם היה כדאי להשאיר את תקציב הבטחון כמו שהוא
    במקום לחסוך היום

מה זה לא תורמים? לפי מה החלטתה מה זה לתרום ומה זה לא לתרום?
    מסים לא משלמים? איך זה יתכן? תסביר לי איך הם לא משלמים מסים?

ובמדינות מערביות אין לך שכנים מעולים כמו שלנו.

ואם אתה לא מוכן ואף אחד לא מוכן וכולם עוזבים לא חשבתה מה יהיה הלאה? אולי דווקא העליהום היה לא במקום?
    זה לא תנובה שאם תפשוט רגל יש את טרה

מה זה לא תורמים?

לא משרתים בצבא בתור התחלה

תסביר לי איך הם לא משלמים מסים?

כאשר לא עובדים אין ממה לנכות מס

ואם אתה לא מוכן ואף אחד לא מוכן וכולם עוזבים לא חשבתה מה יהיה הלאה?
    לשיטתך אני צריך להשאר פה ולספוג את כל העוולות בהסכמה ובשתיקה כחלק מאחריות לאומית? אני חולק עליך. אני לא מכיר בדת או לאום.
    אם אני מעלה מס למדינה אני רוצה לראות אותו חוזר בצורת מערכות חינוך ובריאות משגשגות, לא קורסות, שירות ציבורי מעולה לא כושל, ועוד כהנה וכהנה.
    לתחושתי ההון הכי חשוב שלנו שהוא ההון החברתי (כמו האמון הבסיסי בין אנשים ובין האזרחים לשלטון), נמצא בירידה מתמשכת, וכאחד שכבר עשרים שנה מוקף באנשים מבריקים, אני יכול העיד ממקור ראשון שהנדידה הגדולה של אותם אנשים טובים ויצרנים כבר החלה מזמן, והיא רק מתגברת.
    נערך לאחרונה על ידי torquser; 06-09-2016 בשעה 13:55. סיבה: הגהה

Senior Member
    אם המדינה לא מתפקדת בשגרה אז איך היא תתפקד כשיהיה אסון?

Strelok
    נשמע שיש לך אחלה תנאים, אפשר לשאול איפה אתה משרת?
    אני הייתי מכונאי בחיל האוויר, שכר 4800, קמים ב4 וחצי ורק אלוהים יודע מתי הולכים לישון, סוגרים כל שבת רביעית ויוצאים הביתה ב אה.. חמשושים בקבוע. פעם בחודשיים שלוש תרגילון לפינוק.

האינטרס של השמנים בכנסת הוא שאנחנו נריב בינינו על שטויות בזמן שהם חולבים את הקופה, מחממים כיסאות משמינים ומפליצים.
    זה נקרא הפרד ומשול.
    ואגב, התקשורת העולמית כבר מזמן לא אמינה, הרי אותם שמנים שולטים בכל גופי התקשורת וכל ידיעה שלא מקדמת את האינטרסים שלהם, לא תתפרסם.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Senior Member
    הבעיה היא לא מחסור בתקציבים (ואגב, לא הצבא, לא הישיבות ולא ההתנחלויות הן הבעיה) אלא בניהול תקציבים ומודעות.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    מהכותרת של השרשור הזה כבר היה אפשר לדעת שלשום מקום טוב הוא לא יילך, ולכללי הוא לא שייך.
    הוא גם חורג מכללי הפורום - אני רואה כאן הרבה פוליטיקה ומעט מאוד תוכן אופנועי.

בקיצור, אף לעוף (או ההיפך, תסדרו את האותיות איך שבא לכם), וגם שם בדרך להינעל, כיאה לעוד שרשור בכיינים מיותר.

כן, לא טוב כאן, אפשר יותר טוב. האמנם? החלק הראשון תלוי בנקודת מבט. החלק השני נכון תמיד.
    מי שלא טוב לו - שלא ישב ויבכה. או שיקום ויעשה משהו מועיל, או שיעוף מכאן ויפה שעה אחת קודם. חפירה בפורומים לא מביאה לשום דבר. אפילו לפריקת עצבים זה לא נחשב.
    נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 06-09-2016 בשעה 18:42.