לראות ולקנאות. בלתי נתפס שכל פעם שהבחור חולף על פני אזור עם מעקה בטיחות , יש גם תוספת בטיחות לדו גלגלי, בכל פעם! בכל אזור עם מעקה! בכל אחד! ולא לא מדובר באיזה ציר תנועה מרכזי בערים, אלא באזור כפרי נידח עם כביש דו סטרי צר ומסכן! כן כן! אפילו באזורים שכוחי אל השלטונות דואגים לבטיחות הרוכבים ולרווחתם!
בטח מדינה במערב אירופה, שם תמיד הכל זז הרבה יותר מהר מאיתנו, לצערי:
https://www.youtube.com/watch?v=PxASWFds-JA
במדינות מערב אירופה לשלטונות אכפת מחיי אדם. כך שכספי המיסים של האזרחים מניבים להם פירות בחזרה. וכאן?
כאן כל המסים שלנו הולכים לפנסיות מנופחות של אנשי קבע בצה"ל, מימון ישיבות, קצבאות ילדים, תספורות טייקונים, וכיסים של חברי כנסת שבעים.
אז למה שישאר משהו למעקות בטיחות? להורדת ביטוחי חובה? בתי חולים? רווחה? תשתיות?
פשוט מדינת חלם, פלא שכל מי שיכול בורח? ואם לא הייתי אוהב את המדינה שלי, זה היה הרבה פחות כואב לראות איך מדינה כה צעירה עם אנשים טובים, מתפוררת לנו בין הידיים, בגיל כל כך צעיר, שעוד לא מלאו לה 100 ראשונים. והכל בגלל אנשים שבעים וענוגים שנמצאים בעמדות מפתח וששולטים בכל ויושבים להם במגדל השן ופשוט לא מעניין אותם דבר חוץ מעצמם. אני פשוט לא רואה עתיד פה.
אז נכון שצריך להסתכל על חצי הכוס המלאה ולומר בפה מלא וברור שלא הכל שחור ושהמצב פה יותר טוב ב-ה-ר-ב-ה ממרבית מדינות אסיה,אפריקה, דרום אמריקה, מזרח אירופה והמזרח התיכון(שלא ממש נשאר ממנו משהו מתפקד חוץ מאיתנו), ובעצם מרוב העולם שבודקים את זה, אבל למי אנחנו רוצים להשוות עצמנו? למדינות המסכנות,העניות והמושחתות? או למערב הנורמלי?