עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 21 מ 21

אשכול: מצב הדו גלגלי בארץ עגום ולא מעניין אף אחד . שום דבר לא יזוז. שום דבר לא ישתנה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    שוב אתה מדבר סיסמאות. כמה מסים ישירים מהמשכורת שילמתה?
    אתה רוצה שישלמו מסים מהקצבאות? ותרצה לעלות להם את הקצבאות לגבוהות יותר כדי שבנטו ישאר סכום זהה? נו באמת
    ידידי תרד מהסולם סיסמאות שאתה זורק
    תנתח תבדוק ותגיב, לחלום זה נחמד בוא נהיה פרקטיים מה אפשר לעשות!
    רוצה מעקות בטיחות כמו שיש לך בסרטון? בוא נאגד את הרוכבים נקים מפלגה יש 180 אלף רוכבים? נצביע 100 אלף לטובת המפלגה ויש לנו מנדט וחבר כנסת או נלך למפלגה ונתפקד אלייב בתנאי שנקבל מענה לצרכי האופנועים ושכולם יצביעו לה .
    מפלגה שתקבל 100 אלף קולות לא תגיד לך לא

Sent from mTalk using windows 10 mobile
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Senior Member הסמל האישי של torquser
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    מהכותרת של השרשור הזה כבר היה אפשר לדעת שלשום מקום טוב הוא לא יילך, ולכללי הוא לא שייך.
    הוא גם חורג מכללי הפורום - אני רואה כאן הרבה פוליטיקה ומעט מאוד תוכן אופנועי.

בקיצור, אף לעוף (או ההיפך, תסדרו את האותיות איך שבא לכם), וגם שם בדרך להינעל, כיאה לעוד שרשור בכיינים מיותר.

כן, לא טוב כאן, אפשר יותר טוב. האמנם? החלק הראשון תלוי בנקודת מבט. החלק השני נכון תמיד.
    מי שלא טוב לו - שלא ישב ויבכה. או שיקום ויעשה משהו מועיל, או שיעוף מכאן ויפה שעה אחת קודם. חפירה בפורומים לא מביאה לשום דבר. אפילו לפריקת עצבים זה לא נחשב.
    אין כמו תגובות מתנשאות כוחניות ווולגריות בעיקר אם יש לך את הכח המשכר להעתיק שרשורים ו\או לנעול אותם, מוסיף נופך ממלכתי, אבל אחרי הכל אנחנו בישראל, לסגנון הזה אנחנו כבר רגילים.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי torquser צפיה בהודעה
    אין כמו תגובות מתנשאות כוחניות ווולגריות בעיקר אם יש לך את הכח המשכר להעתיק שרשורים ו\או לנעול אותם, מוסיף נופך ממלכתי, אבל אחרי הכל אנחנו בישראל, לסגנון הזה אנחנו כבר רגילים.
    בדיוק.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    מהכותרת של השרשור הזה כבר היה אפשר לדעת שלשום מקום טוב הוא לא יילך, ולכללי הוא לא שייך.
    הוא גם חורג מכללי הפורום - אני רואה כאן הרבה פוליטיקה ומעט מאוד תוכן אופנועי.

בקיצור, אף לעוף (או ההיפך, תסדרו את האותיות איך שבא לכם), וגם שם בדרך להינעל, כיאה לעוד שרשור בכיינים מיותר.

כן, לא טוב כאן, אפשר יותר טוב. האמנם? החלק הראשון תלוי בנקודת מבט. החלק השני נכון תמיד.
    מי שלא טוב לו - שלא ישב ויבכה. או שיקום ויעשה משהו מועיל, או שיעוף מכאן ויפה שעה אחת קודם. חפירה בפורומים לא מביאה לשום דבר. אפילו לפריקת עצבים זה לא נחשב.
    אתה ממש חוצפן. מי אתה שתרמוז לי או לאחרים שרק בגלל שהעלנו על גבי במה ציבורית סוגיה קשה וכואבת שעלתה לאנשים בחייהם ובנכותם, עלינו לעוף מכאן?!
    מי אתה לעזאזל שתגיד לי לעוף מכאן? נתתי את השלוש שנים שלי, כרגע מתנדב במד"א, אני משלם מיסים וביטוח לאומי, ומתחיל לימודי אח מוסמך באוני תל אביב בקרוב כדי לתת יד נחוצה לעם שלי שסובל מחוסר בידיים עובדות בבתי החולים בישראל.

קניתי ביושר זכותי להתלונן על גבי במה ציבורית. זכותי לבוא ולזעוק, זוהי מדינה דמוקרטית. אין לך שום זכות לבוא ולקחת ממני את זה. ככה לעיתים דברים זזים בעולם, שמתחילים לדבר עליהם על במה ציבורית ולהלין על בעיות.
    קצת קיבלת כח ליד ותראה איך אתה מתנהג - בהתנשאות, בכוחניות ובסתימת פיות. העברת סוגיה כואבת לאוף טופיק כי ידעת שהיא תגווע כאן מעצמה. פורום כללי כיאה לשמו הוא כללי, וזה נושא שבהחלט מתאים לו ואתה גם יודע את זה, אבל החלטת לסתום פיות לקהילה שלך במקום. בטח חיככת ידייך בהנאה וסיפוק תוך כדי.
    הטיעונים שלי על אנשים שקצת קיבלו כח לידיים וחיים להם במגדל השן , אתה נתת להם חיזוק במעשה שלך עם כל הכבוד. גם אם לא משקף אותך.
    דמם של בני הזוג גור הם אוף טופיק עבורך?!

Senior Member הסמל האישי של torquser
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tsachi צפיה בהודעה
    אתה ממש חוצפן. מי אתה שתרמוז לי או לאחרים שרק בגלל שהעלנו על גבי במה ציבורית סוגיה קשה וכואבת שעלתה לאנשים בחייהם ובנכותם, עלינו לעוף מכאן?!
    מי אתה לעזאזל שתגיד לי לעוף מכאן? נתתי את השלוש שנים שלי, כרגע מתנדב במד"א, אני משלם מיסים וביטוח לאומי, ומתחיל לימודי אח מוסמך באוני תל אביב בקרוב כדי לתת יד נחוצה לעם שלי שסובל מחוסר בידיים עובדות בבתי החולים בישראל.

קניתי ביושר זכותי להתלונן על גבי במה ציבורית. זכותי לבוא ולזעוק, זוהי מדינה דמוקרטית. אין לך שום זכות לבוא ולקחת ממני את זה. ככה לעיתים דברים זזים בעולם, שמתחילים לדבר עליהם על במה ציבורית ולהלין על בעיות.
    קצת קיבלת כח ליד ותראה איך אתה מתנהג - בהתנשאות, בכוחניות ובסתימת פיות. העברת סוגיה כואבת לאוף טופיק כי ידעת שהיא תגווע כאן מעצמה. פורום כללי כיאה לשמו הוא כללי, וזה נושא שבהחלט מתאים לו ואתה גם יודע את זה, אבל החלטת לסתום פיות לקהילה שלך במקום. בטח חיככת ידייך בהנאה וסיפוק תוך כדי.
    הטיעונים שלי על אנשים שקצת קיבלו כח לידיים וחיים להם במגדל השן , אתה נתת להם חיזוק במעשה שלך עם כל הכבוד. גם אם לא משקף אותך.
    דמם של בני הזוג גור הם אוף טופיק עבורך?!
    אתה כנראה חדש בפורום

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tsachi צפיה בהודעה
    יש לך טעות קשה.
    הבמה כאן היא לא ציבורית, ואין לך שום זכות לצעוק מה שבא לך.
    תקרא את חוקי הפורום שוב כדי להבין ולהפנים את זה.
    ובינתיים, כדי להבהיר - ננעל.

נ.ב. גם אתה וגם החבר TORQUSER צריכים במיוחד לקרוא את הסעיף הבא (עם יכולות קשב סלקטיבי כפי שהצגתם, אני בטוח שגם אותו תצליחו לפרש אחרת ממה שהתכוון המשורר):
    7. הנהלה ומנהלים.

אתם מוזמנים לפנות אלינו בכל שאלה או בקשה, אנא עשו זאת בערוץ הפרטי בלבד.
    במידת הצורך, השתמשו במשולש הדיווח שנמצא בפינה הימנית של כל הודעה.
    בפעם הבאה זה ילווה באזהרות ובאנים.
    נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 06-09-2016 בשעה 21:40.