בזבוז כסף.
פונה לחוכמת ההמונים.
אני מעוניין לרכוש פוליסת ביטוח תאונות אישיות בנוסף לביטוח החובה. ראיתי שכמה חברות מציעות פוליסות עם הרחבה לדו גלגלי. כאשר יצרתי קשר עם אחת החברות שאינה מציעה את ההרחבה הנ"ל, נאמר לי שההרחבה לא שווה כלום בגלל כל הסייגים שכלולים בה. הנציג פירט לי את כל הסייגים, אקצר ואומר שצריך לרכב עם האופנוע כמו זקנה נוסעת ברכב על מנת לקבל פיצוי כלשהו. האם לדעתכם שווה לקחת את הביטוח עם ההרחבה למרות מה שנאמר לי או לקחת פוליסה רגילה ולהסתמך אך ורק על ביטוח החובה.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
ממש לא בזבוז כסף.
לפני שנה וחצי עשיתי ביטוח חובה לכתום (אנדורו) שלי +תאונות אישיות עם הרחבה לדו"ג. ארבעה ימים אחר כך עשיתי תאונה עם הקטנוע בדרך חזרה מהעבודה. התאונות אישיות פיצו ועוד צריכים לפצות (עקב קביעת אחוזי נכות בחודשין האחרונים) יפה מאוד.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Botzon יכול להיות נחמד אם תפרט מה חומרת הפציעה והנזק, אם לא אכפת לך
והאם חברת הביטוח הערימה קשיים וכמה.
כי ממה שלי ידוע, הביטוח בתאונות אישיות מאוד מוגבל, שברת רגל? 30 אלף. אה, רגע.. השבר נמצא מתחת לגיד התלת שקר כלשהו, וזה כבר נחשב קרסול, אז רק 12 אלף.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
שי ואיתן, אם אתם מחפשים תשובות לכל השאלות האלו, אני סוכן ביטוח פרטי ומבין מאוד בתחום.
0526398454 - בר, זמין 24/7 לחבריי הרוכבים.
תראה, אם אתה מעמיד את הכמה מאות שקלים ששמת על הביטוח הזה לעומת פיצוי נניח של 4 ספרות כלשהן ומעלה, וזה לא דרש ממך מלחמות חורמה בחברת הביטוח, זה שווה למי שיש עוד כמה שקלים בכיס כשהוא עושה ביטוח ורוצה עוד כמה וכמה שקלים אם חלילה יעשה תאונה. הבעיה היא לא במחירון האיברים ההזוי, אלא באפשרויות שהוא נותן לחברת הביטוח להתחמק מתשלום לחלוטין, ובמקרה כזה מן הסתם זרקת כסף לפח.
נשאר משהו מהמונסטר (בעיקר בולמים ומשאבות בלם) שאתה רוצה למכור?
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
לא מעוניין לפרט יותר מדי , עברתי תאונה עם הקטנוע, נקרע כל העור סביב הקרסול. מהתאונות אישיות קיבלתי סכום של 5 ספרות בלי יותר מדי מאמץ.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk