אתה רוצה צביעה או ציפוי ? שני דברים שונים.
שלום
אני מחפש מקום שיצבע לי חלקים של אופנוע בניקל ( סיסי בר, מגן רגלים וכו׳). ממה שביררתי זה ממש יקר, לפעמים יותר זול להזמין חדש.
האם משהו מכיר מקום שעושה עבודה יפה ולא ממש יקרה , עדיף מאזור המרכז?
ערן
Sent from my iPhone using Tapatalk
הי,
צודק, ציפוי. כי ממה שביררתי צבעיה זה לא ממש יחזיק לאורך זמן, לכן אני מעריף ציפוי
תודה ערן
ציפוי מבצעים בגלונומטה בתל אביב. שים לב עיקר העבודה זאת ההכנה , והם לא תמיד מבצעים אותה במלואה ואז התוצאה פחות טובה.
http://www.d.co.il/254780/42270/
ירון תודה רבה.
אבדוק איתם מחר.
תודה ערן
ההמלצה היא כמובן שתבצע הכנה לבד כמה שיותר , לשפשף ולנקות וליישר לפני השליחה לציפוי.
זו לא שאלה טכנית, העברתי לכללי.
אגב - זה חמוד שאתה חותם בשמך בסוף כל הודעה.
יכול לומר לך שהאופנוע שלי עמוס ניקלים \ כרום \ מתכות נוצצות.
מאחר ונכוותי עם איכות העבודה הירודה בארץ, החלטתי שהאופנוע שלי יהיה במגע הכי מינימלי עם "אנשי מקצוע " בתחום הניקל כאן. בעתיד האופנוע יעבור השחרות + צביעה באבקה בדיוק מהסיבה הזאת. כצרכן שלא מבין בציפויים, אני מצפה שמי שעושה את העבודה ייתן אחריות, במידה ומתגלה פגם...
לפני שאתה מבצע עבודת ניקל, תשאל את בפירוש " כמה זמן אני מקבל אחריות על העבודה " . אני אכלתי אותה , חבל שגם אתה.
אין אף אחד בארץ שמבצע ציפוי ברמה איכותית שגם מחזיק לאורך זמן.
במיוחד לא בחלקים שנמצאים באזור המנוע.
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
הייתי בודק בלימת טכנולוגיות.
לא בטוח שיסכימו לעבודה קטנה אבל מהניסיון שלי הם חברה על הכיפאק ורציניים.
בלי קשר לפעמים אלקטרופוליש נותן תוצאות יפות ומחזיק יחסית מעמד.
ולמי שדיבר על צביעה באבקה גם כאן אין יותר מידי חבר'ה מקצועיים בענף, מהקטנים עד הגדולים.
שני דברים.
א. בעניין הנסיון שלך: מה נתת להם לצפות? אני מדבר על חלקים באופנוע קאסטום. חלקים אלו חייבים לעמוד בחום. מיותר לציין שהעבודה חייבת להיות מעולה, שתחזיק מעמד ותכלול אחריות.
ב. אני דיברתי על צביעה באבקה כתחליף לציפוי ניקל. קשה לי להאמין שצביעה באבקה תהא באיכות ירודה מאשר ציפוי ניקל.. אך קטונתי מלהחליט.
האפשרות האחרונה שכנראה לא תיושם על ידי כי אין לי כוח למלחמות עם המכס, היא לשלוח לציפוי בחו'ל ולקבל עבודה טובה... לא פסלתי את האפשרות, אך כרגע אינה ריאלית.
דווקא יש מישהו שעושה אחלה עבודה בצביעה באבקה.. פה - https://www.facebook.com/customcoat/
זה מאוד איכותי ומאוד חזק, אבל זה נראה ויזואלית אחרת לגמרי.
לגבי האופציה השלישית - דווקא לא כזה נורא בכלל. עשיתי את זה עם בלוק מנוע.
אתה מגיע לדואר ההגנה עם החלקים, ממלא טופסיאדה, מראה לפקידה את החלקים (היא לא מבינה בזה כלום, סתם מצחיק) - אורז ושולח. אתה מקבל טופס ששלחת משהו לחו"ל וכשאתה מקבל את זה חזרה הטופס הזה מאפשר לך לקבל את זה בלי כל הבבל"ת ואתה משלם מכס על עלות העבודה בחו"ל בלבד.