אהלן, אחרי שהצלחתי להיסגר על דיבורית לקסדה נשאר על להיסגר סופסוף על קסדה חדשה.
התקציב שלי לא גדול בכלל. כ1200שח ואפילו פחות.
מבדיקות באינטרנט הצלחתי לצמצם אפשרויות לשלושה דגמים של קסדות.
AGV K-3 sv
סקורפיון EXO 500
HJC is 17
שלושת הדגמים עולים כ1200ומטה (אני מעוניין בצביעה שחורה חלקה)
מישהו התנסה באחד מהדגמים? יכול להמליץ על דגם אחר במחיר הזה? אשמח לתגובות ואינפורמציה.
הרבה לא אוהבים את הk3 לא מבין למה.
לגבי 2 הדגמים האחרים מישהו יכול להמליץ ?
שמע...אני עם ה k3 קרוב ל - 3 שנים. אוטוטו מחליף אותה.
סה"כ קסדה קלה, מאווררת, ואוירודינאמית, מועצבת יפה, ו - 4 כוכבי בטיחות.
הבעיה שהיא רועשת מאוד...ריפודים לא פריקים ולכן לא ניתן לכבס אותם, עשויה מפלסטיק ומיוצרת בסין. קסדה נחמדה שלא מצדיקה את המחיר שלה. יש לא מעט חברות אחרות עם אותם נתונים ועולות פחות. אולי תנסה airoh? או bell...תנסה ללכת על חומרים יותר מתקדמים מאשר פלסטיק.
אני בכלל לא ממש מתלהב מהמותג של agv למרות שהקסדום סופר יפות והן משווקות חזק. דיברתי עם מישהו שקנה את ה dual sport ב 2,300 שקלים אם לא יותר, גם הוא התאכזב ממנה רועשת והכל..אבל יפה ללא ספק.
אני לא יודע מה לגבי אחרות כי לא רכבתי איתן מעולם.
ובכלל אם אתה יכול לקנות בחו"ל (לא דרך הדואר), לך על זה...במחיר של k3 בארץ אתה קונה שואי או כל קסדת פרימיום אחרת.
אני קניתי את הk3 לפני 4 שנים בערך.
לגבי הריפודים - הם פריקים - ריפודי הלחיים והקרקפת. לא יודעת למה אצלך הם לא..
אני אגיד ככה: מרגישה שעבדו עליי כשרכשתי את הקסדה. למה? כי שילמתי עליה המון כסף (קרוב ל2000 כולל משקף כהה), והרגשתי שתמורה ממש לא הייתה שווה את זה.
כן, אחרי 4 שנים הריפודים במצב מצוין!! הקסדה נשמרה, נראית טוב ומאוד נוחה.
אבל- היא לא מרגישה מאווררת מספיק, ומצד שני יחסית רועשת (יש לי מגן רוח, אז לא נורא כמו אצל יונתן שלדעתי רוכב על נייקד(?))
בקיצור, אני מסכימה עם יונתן- היא לא שווה את המחיר. Agv זה "איטלקי", ועל זה משלמים את הכסף, מתברר.
אני אשמח לשמוע חוו"ד על hkc is17. שקלתי אותה גם.
הבנתי agv ירד מהפרק.
לדעתי אתה יכול להשיג את ה-HJC RPHA10- במחיר לא רחוק מזה. ואם כן - קסדה ששווה כל שקל. בדיוק קניתי את השניה שלי, אחרי שהראשונה עברה חיים מאוד קשים והגיע הזמן להחליף אותה. אבל לא היה לי ספק שאני חוזר וקונה אותה. קניתי כשהייתי בתאילנד, היה SALE על הדגם ומצאתי אחת באלפייה עם צביעה לא מוגזמת.
אם תרצה (אין זו אגדה)-
http://www.motoin.de/Helmets/Integra...et::23280.html
קח בחשבון שתצטרך ככל הנראה אישורים מהטכניון. אבל אם אתה טס לאירופה בקרוב...תשקול את זה.
Aprilia Tuono APRC 2013
APRILIA
סליחה על הנצל"ש
שי,
ראיתי את הדגם HJC RPHA10-plus (אין לי מושג מה ההבדל ביניהם) במחיר מבצע מטורף (באירופה), אבל הבנתי שבמבנה שלה היא מתאימה יותר לתנוחת רכיבה ספורטיבית.
היא יכולה להתאים גם לתנוחת רכיבה זקופה?
רק בגלל זה חשבתי לרדת ממנה.
אם כן, סגרת לי פינה בבחירת קסדה חדשה!
בכלל, אשמח לשמוע עוד פרטים עליה. תודה!![]()
אני רכבתי על z1000 כשקניתי את הראשונה. עכשיו רוכב על טואנו עם השניה.
קסדה יחסית שקטה (בכל מקרה לא מוותר על אטמים מחוץ לעיר)
קלה מאוד! וזה מאוד משפיע על הנוחות באופנוע נייקד. (הפרש של 100-250 גרם מקסדות מקבילות, וזה המון)
מאווררת, מגיעה עם משקף מושחר ושקוף, ופינלוק נגד אדים.
במחיר שלה אין תחרות, רק תבדוק שהיא יושבת לך טוב על הראש כי בכל זאת- כל ראש והצורה שלו. לי היא יושבת פיקס.
בין הפלוס לרגילה אין הרבה הבדלים, לא משהו שמצדיק תוספת מחיר.
Aprilia Tuono APRC 2013
APRILIA
משקף נוסף, אישית אני פחות אוהב קסדות משולבות- הן רועשות וכבדות יותר.
זה לינק לכל הדגמים של ה-RPHA10:
http://www.motoin.de/advanced_search...rpha10&x=0&y=0
שימי לב שהמחיר שרשום זה לא אותו המחיר הסופי, מורידים 19% מהמס הגרמני. אבל יש כמובן מיסים בארץ...
Aprilia Tuono APRC 2013
APRILIA
אני רוכב עם k3, קניתי בגרמניה בסביבות 200$ (אחרי החזר מעמ בשדה) וזה מחיר הוגן עבורה. עבורי היא נוחה, מאווררת, משקף שמש פנימי שימושי מאד למרות שלא הייתי בעד קודם, ריפודים פריקים, מאד נוח לפרק משקף לניקוי. אני רוכב עם אטמים תמיד ויש לי מיגון רוח לא רע, אז היא בסדר מבחינת רעש. לא הייתי משלם עליה מעל 1000₪.
קודם לכן היו לי גם hjc ac12 ו-fg15(לא סגור על הקוד) - קסדות בינוניות, האחרונה אכזבה בנוחות אחרי השנה הראשונה. לא טובות יותר מה-agv, עלו פחות או יותר אותו הדבר.
שווה לך למדוד גם קסדות caberg. תמורה טובה לכסף. 5 כוכבי בטיחות ומשקף שמש פנימי.
היבואן הוא מוטורייב.