עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 23 מ 23

אשכול: התלבטות בין 3 קסדות במחיר של כ1200שח

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי meirson צפיה בהודעה
    ראש פיצי - ממליץ ללכת למדוד arai astro light
    קניתי כזו כמעט חדשה לאשה ב1200 ש"ח (איביי) והיא מרוצה מאוד
    תודה על ההמלצה אבל אני לא מעוניינת להזמין באמצעות משלוח לארץ.
    אם אמצא אותה בביקור באירופה, אבדוק אותה

כעקרון מהקסדות ה"יוקרתיות" אין לי בעיית מידה. המידות מגיעות ל-xs עבור היקף ראש ממש קטן (למשל בקסדת שואי המידה קטנה לי).

Senior Member
    האסטרו לייט זו קסדה שמעוצבת במיוחד עבור אנשים עם מבנה ראש קטן. אין סיבה שלא תמצאי באירופה. אישית אני מאוד אוהב את אראי, עדיין לא מדדתי קסדות נוחות יותר...

Member
    בהמשך לשירשור אני עדיין בחסכון לקסדה וכך אפשר עדיין להתלבט.
    למישהו יש ניסיון או חוות דעת לגבי קסדה Arai axces 2 ?

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Amitay צפיה בהודעה
    אהלן, אחרי שהצלחתי להיסגר על דיבורית לקסדה נשאר על להיסגר סופסוף על קסדה חדשה.
    התקציב שלי לא גדול בכלל. כ1200שח ואפילו פחות.
    מבדיקות באינטרנט הצלחתי לצמצם אפשרויות לשלושה דגמים של קסדות.

AGV K-3 sv
    סקורפיון EXO 500
    HJC is 17

שלושת הדגמים עולים כ1200ומטה (אני מעוניין בצביעה שחורה חלקה)

מישהו התנסה באחד מהדגמים? יכול להמליץ על דגם אחר במחיר הזה? אשמח לתגובות ואינפורמציה.
    הקסדה הראשונה שלי, הייתה הAGV K4, אותה קניתי לפני 4 שנים בערך.
    רכבתי עליה בקטנוע הראשון שהיה לי, ולאחר מכן בויסטרום, כשנה וחצי בערך.
    לא אהבתי אותה בכלל, רועשת מאוד, איכות חומר ירודה ביחס למחיר (כ1500+-). מעריך שהK3 עוד פחות טובה ממנה.

בתווך הייתה לי נולן N86 שלא ממש רלוונטית, משום שכיום אני רוכב עם shoei qwest.
    הקווסט נחשבת לקסדה הבסיסית של שואי בליין הנוכחי שלהם (למיטב ידיעתי), ומזה כמה חודשים היא נמכרת באביזריון ב1600 ש"ח (צביעה חלקה).
    במחיר הזה שהוא די קרוב לתקציב שלך, לדעתי היא שווה כל שקל.

נכון היא לא הכי שקטה ביחס לקסדות יקרות יותר (בהשוואה לNXR למשל), אבל היא נוחה מאוד, שקטה הרבה יותר ביחס לקסדות בתחום המחירים הזה (למעט הRPHA 10 כנראה) בארץ, איכות חומר מעולה, וכבונוס חמישה כוכבים בשארפ (לא פקטור בעיני, בעיני אחרים כן). ואני חושב שבמחיר הזה (לפני שנה עוד עלתה 2450) היא אחת הקסדות שנותנות את התמורה הטובה ביותר לכסף היום (בפרט למי שרוכב על אופנועים עם תנוחה זקופה/קטנועים).

חד משמעית, הקנייה הכי טובה שעשיתי בכל מה שקשור לציוד דו"ג בשנים האחרונות.

לגבי הARAI ACCES 2 ששאלת, לחבר טוב יש אותה, והוא רוכב על טרנסאלפ 700, וטוען שהיא מאוד רועשת לו, ולא הכי נוחה.
    אני על הטרנסאלפ שלו רכבתי עם הQWEST שלי (נסיעה לא קצרה), ולא סבלתי מהרעש גם עם משקף פתוח במהירות בינעירונית (הוא לא מסוגל לפתוח אותו מרוב רעש לטענתו).
    לא שזו מדידה מדוייקת או משהו, כי יש לא מעט פרמטרים שמשפיעים, אבל זה נותן אינדיקציה מסויימת נראלי...
    נערך לאחרונה על ידי netanel; 24-09-2015 בשעה 01:11.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי netanel צפיה בהודעה
    הקסדה הראשונה שלי, הייתה הAGV K4, אותה קניתי לפני 4 שנים בערך.
    רכבתי עליה בקטנוע הראשון שהיה לי, ולאחר מכן בויסטרום, כשנה וחצי בערך.
    לא אהבתי אותה בכלל, רועשת מאוד, איכות חומר ירודה ביחס למחיר (כ1500+-). מעריך שהK3 עוד פחות טובה ממנה.

בתווך הייתה לי נולן N86 שלא ממש רלוונטית, משום שכיום אני רוכב עם shoei qwest.
    הקווסט נחשבת לקסדה הבסיסית של שואי בליין הנוכחי שלהם (למיטב ידיעתי), ומזה כמה חודשים היא נמכרת באביזריון ב1600 ש"ח (צביעה חלקה).
    במחיר הזה שהוא די קרוב לתקציב שלך, לדעתי היא שווה כל שקל.

נכון היא לא הכי שקטה ביחס לקסדות יקרות יותר (בהשוואה לNXR למשל), אבל היא נוחה מאוד, שקטה הרבה יותר ביחס לקסדות בתחום המחירים הזה (למעט הRPHA 10 כנראה) בארץ, איכות חומר מעולה, וכבונוס חמישה כוכבים בשארפ (לא פקטור בעיני, בעיני אחרים כן). ואני חושב שבמחיר הזה (לפני שנה עוד עלתה 2450) היא אחת הקסדות שנותנות את התמורה הטובה ביותר לכסף היום (בפרט למי שרוכב על אופנועים עם תנוחה זקופה/קטנועים).

חד משמעית, הקנייה הכי טובה שעשיתי בכל מה שקשור לציוד דו"ג בשנים האחרונות.

לגבי הARAI ACCES 2 ששאלת, לחבר טוב יש אותה, והוא רוכב על טרנסאלפ 700, וטוען שהיא מאוד רועשת לו, ולא הכי נוחה.
    אני על הטרנסאלפ שלו רכבתי עם הQWEST שלי (נסיעה לא קצרה), ולא סבלתי מהרעש גם עם משקף פתוח במהירות בינעירונית (הוא לא מסוגל לפתוח אותו מרוב רעש לטענתו).
    לא שזו מדידה מדוייקת או משהו, כי יש לא מעט פרמטרים שמשפיעים, אבל זה נותן אינדיקציה מסויימת נראלי...
    תודה רבה על תשובה מפורטת ומהירה! אכן העלת כמה נקודות חשובות. השואי באמת עיסקה מאוד חכמה אבל אני כמו כול נער בגילי חשוב לי גם המראה. אני מחפש קסדה איכותית ושנראת טוב סטייל האראי או agv. אפשר למתוח קצת את התקציב כי אולי אצליח לקנות בחול את הקסדה. לכן אני מעלה דגמים שנראים גם טוב..

Member הסמל האישי של ducati boy
    תודה רבה על תשובה מפורטת ומהירה! אכן העלת כמה נקודות חשובות. השואי באמת עיסקה מאוד חכמה אבל אני כמו כול נער בגילי חשוב לי גם המראה. אני מחפש קסדה איכותית ושנראת טוב סטייל האראי או agv. אפשר למתוח קצת את התקציב כי אולי אצליח לקנות בחול את הקסדה. לכן אני מעלה דגמים שנראים גם טוב..
    תחפש שואי קווסט בצביעה מיוחדת, אני רוכב איתה כבר חמש שנים בצביעת הbloodflowShoeiBF02.jpg
    אנשים הולכים לשגע אותך אבל על הקסדה הזאת
    ducati monster 796 2014:- טוטאלוס

עכשיו: ducati supersport 939

מה הכוונה בנראית טוב ? המבנה של הקסדה או העיצוב הגרפי ?

לדעתי קסדה שתישאר בתקציב שלך ונראית מעולה גם במבנה וגם בעיצוב הגרפי
    אופציה ראשונה
    אופציה שניה

שתיהן נראות ממש טוב גרפית והמבנה ספורטיבי, המפרט מרשים (PINLOCK נגד אדים, משקף שמש, ריפודים מתנפחים
    כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
    יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
    DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
    תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
    קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
    X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
    www.kolbotex.co.il
    שוקן 32 תל אביב 03-5051162

Member
    ממליץ מאוד על סקורפיון. אני עם exo410air כבר כמעט חצי שנה, איכותית מאוד עם ריפודים איכותיים ונוחים ושקעים לאוזנייה.
    בנוסף יש נעילת משקף ואטימה מוחלטת. המינוס שאין משקף שמש אבל לא יודע איך זה ב500..