בגלל המחיר הייתי לוקח דאון טאון.
מה גם שהאחזקה הרבה יותר זולה.
חבר שהחזיק במשך שנה אקסמקס400 ורכב על הדאוןטאון 350 מספר על קטנוע שמרגיש חזק מאוד, ברמה של האקסמקס לפחות.
אהלן, מעוניין לרכוש קטנוע שישרת אותי לכמה שנים הקרובות ביד שניה.
ראיתי שהמחירים ביד שניה זהים בערך כשמשווים את הדאונטאון 2015 לאקסמקס 2014.
מחפש שעות פרטים באנטרנט על שניהם ופשוט לא מצליח לברר כמו שצריך.
רציתי לדעת איזה קטנוע אמין יותר, איזה נוח יותר (אני 1.93) חזק יותר, מחירי טיפולים.
מ0 ל100 כמה שניות שניהם? ומהירות מקסימלית? האם יש הבדל משמעותי בין ה330 סמק ל400 סמק חוץ ממשקל הקטנוע.
האקסמקס קורץ לי כי הוא קטן יותר ויהיה נוח יותר בתוך העיר.
שניהם יפים שניהם טובים, איזה לקחת?
השימושים שלי בעיקר בעיר ופעמיים בשבוע מחוץ לעיר נסיעות ארוכות תל אביב ירושלים וכו
נוסע על קימקו מובי 125 סמק שנים ומאוד אוהב את הקטנוע
היה לי אקסמקס 125 בעבר 2010 ואהבתי אותו מאוד חוץ מהעובדה שהיה 125 סמק.
תודה רבה לעוזרים...
בגלל המחיר הייתי לוקח דאון טאון.
מה גם שהאחזקה הרבה יותר זולה.
חבר שהחזיק במשך שנה אקסמקס400 ורכב על הדאוןטאון 350 מספר על קטנוע שמרגיש חזק מאוד, ברמה של האקסמקס לפחות.
אישית מעדיף איקס מקס אבל אני פחות אובייקטיבי כי רכבתי על 2 כאלה 4 שנים (125,250) ומעדיף את האיכות והאמינות היפנית.
אני בטוח שגם הקימקו יעשה את העבודה טוב. שקלת גם הונדה פורזה 300?
Tracer 900
הי תודה על התגובות חברים.. לפי מה שראיתי הטיפולים של הדאוןטאון טיפה יותר יקרים. לא יודע למה זה ממש מוזר וההונדה ממש לא יפה לטעמי...כרגע בדרך לנסיעת מבחן על האקסמקסים 400 וה 250
הטיפולים לקימקו יקרים יותר?
חבר'ה נוצר פה סלט. מישהו מוכן לומר כמה עולה טיפול קטן (שמנים ופילטר) וטיפול גדול (וריאטור) באקס מקס?!
כי אני גם מעוניין לקנות אקס מקס, כנראה את ה250.
ברשותי דאון טאון 300,כלי מדהים שעושה את העבודה!
לגבי טיפולים,מזמין מהאינטרנט בכלום כסף את החלקים המקוריים ומשלם רק עבודה במוסך-זה תופס על האחריות כל עוד החלקים מקוריים.
(דוגמה רצועה עולה במוסך מורשה 900+ אם אני זוכר נכון...באינטרנט אני מזמין רצועה ב-325, וכן הלאה מסנן אוויר פילטר שמן וכו)
ברגע שיצא מתקופת אחריות מבצע לבד את הטיפולים.
לא מכיר את האקסמקס 400 אך דאון טאון 350 החדש יצא לי לעשות סיבוב עליו,
מרגיש יותר נח ונעים לישיבה מהדגם היוצא במיוחד לגבוהים.
לגבי אם הוא חזק יותר או לא דיי קשה להבדיל, אבל במהירות בייניים שרוצים להאיץ,מרגישים טיפה הבדל.
עם הדאון טאון שלי אני עושה נסיעות למרכז עם מהירות שיוט 120 ויש עוד כח צפונה,אז ככה שאין שום בעיה.
הי בן תודה רבה על התגובה, חזרתי עכשיו מנסיעות מבחן על האקסמקס 400 וה250
התחלתי עם ה400, איך שהתיישבתי עליו הרגשתי בבית ומבחינת נוחות הוא מספק חוויה מושלמת.
הקטנוע נראה מדהים וגרם לי להרגיש פשוט כמו מלך. בהאצה הראשונה טיפה התאכזבתי כי המנוע מגיב בדילאי, והוא מאוד שקט.
שמגיעים ל100 שם הוא הוא מככב באמת הוא פשוט מטוס והוא לא מפסיק להאיץ והגיע ל150 בלי כלל בעיה, הייתי נותן לו עוד כוח בלימה חוץ מזה חווית נסיעה מושלמת
בנוגע ל250 הופתעתי מאוד מימנו, הוא פותח יותר טוב מה400 והקטנוע מגיב בזריזות ומאיץ מהר ומרגיש קליל יותר, שמגיעים לאיילון ל100 קמש פה מתחילה הבעיה
הוא מרגיש הרבה הרבה הרבה יותר חלש מה400 זה ממש עולם אחר, זה הרגיש לי כמו 125 טיפה יותר חזק והוא מאיץ לאט ולוחצים עד הסוף על הגז ופשוט מחכים שהוא יאיץ, עם ה400 זה היה חלום.
אחרי כיפור אקבע נסיעת מבחן על הדאון טאון למרות שקשה לי להאמין שאלך עליו כי אני קצת מאוהב
תודה לכם
הבדלי המחיר יהוו משקל מכריע עבורך לאחר שתתרשם מאוד מהדאון טאון.
אכן יש משקל למחיר כמו ש Shazz אמר!
אני לא בקיא באקס מקס אך האם יש לו ABS? כי לדאון טאון יש וזה משהו שבעניי חשוב מאוד!
לפני שנה החלפתי מ xevo לדאון טאון מ2 סיבות אחת בגלל כח והשניה רק בגלל לעבור לכלי עם ABS וכמובן שיהיה במסגרת התקציב.
אוכל להגיד לך שה ABS הציל אותי מתאונה מרכב שקפץ לצומת ובנוסף היה גשם ראשוני!!
אז אם אתה מרגיש נהדר על הכלי ויושב לך טוב וכמובן שיש ABS לא נעצור בעדך,אך כן תעשה סיבוב על הדאון טאון כדי שבאמת תרגיש שבחנת את שני הכלים ולא סתם שללת.
אני כן אוסיף משהו,אני בחנתי או את הדאון טאון, או J300 של קאווסאקי, או 400 maxsym או בשפתנו מקסים 400.
אני לא יודע אם אתה אוהב את המקסים אך שווה מבחן,אני שללתי אותו בגלל ויברציות ובגלל שלא היה ABS רק מאוחר יותר נכנס,והתקציב שלו טיפה יותר גבוהה,אך לפי מה שאני מבין תקציב פחות בעייתי בשבילך.
נקודה חיובית עד מאוד למקסים זה מקום בשפע למי שגבוה,הרגשתי כמו בכורסה!
שיהיה המון בהצלחה בבחירה,ותעדכן!
לא רשמת תקציב אז אני אמליץ על מה שאני רוכב כרגע.
אני עם הונדה סילבר ווינג, הדגם ללא ABS. איתו כבר כשנה ויכול להגיד שהכלי מדהים.
נוסע חלק, ללא ויברציות, משייט על 140 בכיף, טיפול כל 6000 ק"מ.
אני עושה איתו טיולים חופשי ללא דאגות מבלאי (מנוע וי טווין, בניגוד לשאר הקטנועים באותה קטגוריה של 400 סמ"ק), הטיול האחרון היה
סביב ה 400 קילומטר ביום אחד עם עליות תלולות והוא אכל אותן בלי לבכות.
בקיצור ממש ממליץ, שווה נסיעת מבחן ועוד כמה שקלים יותר.
מסכים שבהתחלה הוא מרגיש כבד, אחרי הכל זה עניין של הרגל.
רוכב על אקסמקס 400 2016 כבר חצי שנה כמעט, 15K מאחורינו ופרט למערכת ה Abs שלא ברור מה קורה איתה יש לי רק דברים טובים לומר.
סוס עבודה, יקח אותך לכל פינה בארץ בנוחות ובשיוט קליל סביב המהירות החוקית.
נוח לרגלים ומרווח לרוכב ולמורכבת.
2 קסדות מלאות נכנסות מתחת למושב ועם ארגז נורמלי זה חגיגת איחסון.
עוד 3 ליטר במיכל דלק לא היו מזיקים, טווח נסיעה יחסית קצר 180 קמ למיכל בממוצע.
טיפולים קטנים לא עולים יותר מ 600 שקל כשהגדול אחת ל 20k עולה 3000.
אחרי 15K הצמיגים המעולים ! (מישלין סיטי גריפ) סיימו את תפקידם והוחלפו בחדשים.
אם אתה מחפש כלי אמין שיעשה את העבודה בנוחות וביעילות זה הכלי עבורך.
על הדאונטאון לא רכבתי אבל זה לא אקס מקס, בטוח.