אז על זאת אין מה לדבר...נכון?
https://www.louis.de/en/artikel/shoe...list=227876255
גם אלו, אי שם בגרמניה...יותר זולים.
http://www.fc-moto.de/SHOEI-Helmets/Shoei-X-Spirit-III
היי,
בעוד כשלושה שבועות אהיה במינכן ומכיוון שהקסדה שלי כבר במצב מביך, חשבתי להתנפק בקסדה חדשה. התכנון הוא לקנות ב Louis (אלא אם יש לכם המלצות אחרות לחנות במינכן), אז אני מוגבל לדגמים שנמכרים שם.
כרגע אני רוכב על אופנוע עם תנוחת ישיבה זקופה (CB500X). מתכנן לעבור לנייקד בעוד מספר חודשים.
מה שחשוב לי בעיקר בקסדה (לפי סדר החשיבות) הוא שתהיה מאווררת, שיהיה אפשר להרכיב בה דיבורית (יש לי של Interphone), קלת משקל, ואם תהיה שקטה יחסית זה יהיה בונוס נחמד.
התקציב שלי הוא כ450 יורו. אם אפשר בפחות אז יופי. חשבתי על האופציות הבאות:
1. Shoei NXR
2. X-Lite X-802RR
3. Shark SKWAL
על השואי קראתי וראיתי ביקורות ונראה שהיא מתאימה לדרישות שלי.
לגבי ה X-Lite, יש פחות ביקורות. האם היא יותר מתאימה לתנוחת ספורט כפופה? או שתתאים גם לרכיבה זקופה/נייקד?
לגבי השארק, אני מניח שהיא לא ממש באותה הרמה של השתיים הראשונות, אבל בכל זאת נראית כמו תמורה טובה לכסף. מישהו התנסה איתה?
עוד שאלה - אני לא נוהג לעשות קניות באירופה. האם המחיר שמופיע באתר של לואיס הוא כולל המיסים? כלומר מהמחיר הזה אנכה את החזר המס?
אשמח לקבל חוו"ד לקסדות הנ"ל והמלצות לקסדות אפשריות נוספות, ולחנויות ציוד בברלין.
תודה וערב טוב.
אבי
נערך לאחרונה על ידי Ser Jorah Mormont; 19-09-2016 בשעה 23:03.
אז על זאת אין מה לדבר...נכון?
https://www.louis.de/en/artikel/shoe...list=227876255
גם אלו, אי שם בגרמניה...יותר זולים.
http://www.fc-moto.de/SHOEI-Helmets/Shoei-X-Spirit-III
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 19-09-2016 בשעה 22:57.
אתה רואה? ישר לחפש חסרונות...רצית מאווררת לא...אז תרכב מהר!
החופר...
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 19-09-2016 בשעה 23:04.
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
היתרון של לקנות כשאתה בחו"ל זה זה אתה יכול אשכרה למדוד. תמדוד את שלושתן ותראה מי הכי נוחה לך ומי הכי נראית לך ותתחדש.
תודה על התשובה. ברור לי שזה היתרון ואעשה זאת, אך בכל זאת אשמח לקבל תשובות לשאלותיי אם מישהו יודע. אחזור על השאלות בצורה מסודרת:
1. האם ה 802RR מתאימה לרכיבה בתנוחה זקופה?
2. האם ניתן להתקין ב 802RR וב SKWAL דיבורית בצורה שהרמקולים לא ילחצו על האוזניים? ב NXR יש שקעים מובנים בשביל זה.
3. האם מהמחיר הנקוב באתר אני מוריד את החזר המס או שהמחיר לא כולל מס כמו שנהוג בארה"ב?
4. האם פספסתי קסדות ראויות ומתאימות לדרישותיי ששווה למדוד גם?
שוב תודה
אני יכול לתרום רק לגבי הסעיף הזה, עד כמה שאני יודע, באיחוד האירופי בכלל, ובגרמניה בפרט, החנויות מחוייבות לפרסם את המחירים כולל המיסים. בצרפת המיסים הם בסביבות ה 20%, אז אני מניח שגם בגרמניה זה באותו הגובה. בארה"ב לא מפורסמים מחירים עם מיסים כי בכל מדינה יש גובה מס שונה. כדי לקבל החזר מס אתה צריך לבקש מהחנות שימלאו טופס להחזרי מס, ואותו אתה צריך למסור בשדה התעופה.
מקווה שלא הטעתי אותך.
המחיר המפורסם בגרמניה תמיד כולל מע"מ MwSt בשיעור 19.6%. ההחזר בפועל יותר נמוך בגלל עמלה של החברה שמטפלת בהחזר.
במחיר הזה הייתי מודד אצל לואיס שוברט S2 ב-399 אירו לפני החזר.
אני רוכב עם S1 על אופנוע נייקד, היא קלה ושקטה מאד.
הבנתי שהשוברט פחות מאווררות.. לא? כאמור זו התכונה שהכי חשובה לי בקסדה.
בעקרון זה מה שאומרים. מצד שני שוברט מיצרים את הקסדות עבור במוו, ובמוו ידועה בזה שהציוד שהיא מוכרת הוא ברמה הגבוהה ביותר.
קניתי אצל לואיס קסדת שטח מקרבון שוקלת 1 ק"ג ובקיץ רוכב עם משקפי שמש ואטמי אזניים. הראות מצויינת, והאוורור מושלם אבל אני לא רוכב עם דיבורית.
תודה גיל, אמדוד גם את ה S2. כרגע אני נוטה לכיוון ה NXR, אלא אם יש למישהו משהו רע להגיד עליה (לפי הביקורות, נראה שאין לה חסרונות). בכל זאת אשמח לשמוע חוו"ד מבעלי 802RR.
ה802RR ספורטיבית , הNXR ספורט-תיור לכיוון הספורט יותר מתיור.
יש לי את הNXR, איוורור ובידוד רעשים מצויינים היא גם קומפקטית להחריד, כאילו אתה מסתכל עליה מבחוץ והיא נראית קטנה מאחרות.