תוצאות 1 עד 4 מ 4

אשכול: סקירת כפפות: (ICON PURSUIT (PERF BLACK

  1. #1
    Senior Member
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    מיקום
    The chicane
    הודעות
    879

    סקירת כפפות: (ICON PURSUIT (PERF BLACK

    http://www.rideicon.com/gear/mens/gl...uit/perf-black

    חאפר וקר לו, צדיק וחם לו:

    כרוב הרוכבים, אני מצוי במלחמת לבטים יום יומית לפני כל עליה לכביש. האם להתלבש סופר ממוגן ולסבול מחום? או האם לחפף במיגון ואם כן עד כמה?

    כידוע, כפפות הם ציוד מיגון לרוכב שמתבלות במהירות ושרוב הרוכבים אינם שומרים עליהן כראוי ושלא פעם מחפפים בעת רכישתן באיכותן וברמת המיגון שלהן – זאת חרף העובדה שלא פעם כפות הידיים יהיו אלה אשר יפגשו את הכביש ראשונות וינסו להיאחז או לעצור את הגלגול באמצעותן בעודן משתפשפות ומתכלות...

    להבדיל מכפפות מקצועיות או ייעודיות, מרבית כפפות הקיץ הן בעייתיות מאחר והן נדרשות לספק לנו אוורור ראוי שבא על חשבון עובי החומר ממנו הן עשויות וכמות המיגונים שמוטמעת בכפפה. משמע, כפפה דקה לרוב נשחקת, נקרעת, מתקמטת (כיוון שהמעיטו במיגונה ומשכך היא גמישה יותר) והיא יוצאת מכלל שימוש במהרה. תוסיפו לזה את העובדה שיצרנים מודעים לכך שהרוכש הפוטנציאלי יסרב להוציא כסף רב על כפפה אלמנטרית ומשכך לא ישקיע כספים רבים בבקרת איכות ויש לנו מתכון לכפפה שלא תבצע את מה שאנו מצפים ממנה לספק.

    בחיפושי הרבים אחר כפפות קלילות ונוחות לקיץ, שלא יישחקו בין רגע, נתקלתי בכפפות ICON PURSUIT שענו על מרבית הדרישות שלי תוך התפשרות על פן המיגון ושמשמשות אותי מזה כשנה וחצי במהלך 3 ימים בשבוע לפחות ברכיבה של כ- 60 ק"מ ביום.


    Reality Check:

    ICON הינה חברה מוכרת ובוודאי שאינה זרה לכם מסרטוני פרסומות הדריפט המשעשעים, כאשר בשנים האחרונות היא החלה להציע כפפות שככלל הייתי מגדיר כ- midrange או לכל הפחות ככפפות קיץ/חורף איכותיות.

    סדרת כפפות ה- PURSUIT מיועדות לרכיבת כביש, ככלל מסופקות בצבע שחור ונראות כאילו שנלקחו מתחפושת של איזה סופר-הירו (צר לי לאכזב בשלב כה מוקדם... אבל הן לא מגיעות עם טייטס תואם...) שמושך את עין אם כי לא ברמה מצועצעת וצעקנית.

    הכפפה עשויה מעור עזים רך, כך שהכפפה תהא צמודה לכף היד כאשר כולה מחוררת בנקבים זעירים על מנת לקבל אפקט אוורור מרבי באזורי רכיבה חמים. הכפפה מספקת הגנה מינימאלית למפרקים ושכבת עור עבה יותר בכף היד אך לא באופן שיקנה הגנה נאותה בפני תאונה או שפשוף החלקה רציני.

    הכפפה תפורה באופן איכותי ביותר כאשר שום תפר לא נפרם. כך גם, ICON עשו עבודה נפלאה מבחינת אופן חיבור המשטחים ואיכות החומרים כך שלהבדיל מכפפות עור סטנדרטיות, הכפפה גמישה/אלסטית וצמודה ליד באופן שאינו מעיק.

    הכפפה נסגרת על היד באמצעות רצועת וולקרו וניתן לחבר את זוג הכפפות באמצעות כפתור מתכתי, על מנת שלא ייפרדו כלא משתמשים בהן.
    הכפפות עולות בחו"ל כ-75$, כאשר סדרת ה PURSUIT- מציעה וורסיות נוספות כגון עור מלא שאינו מנוקב, לרבות אפשרות לכפפה שתאפשר שימוש נאות בסלולרי.


    Let's take them for a go!:

    במהלך השנה וחצי שאני רוכב עמן, אני מוצא שהן יושבות כמו כפפה על הידיים .

    הן צמודות באופן מרצה שאינו לוחץ על כף היד או נשאר בהן מקום רב לקצות האצבעות כבכפפות מוקשחות ונוחות להפליא מכל כפפת כביש שאי פעם לבשתי (להיות עם וכמעט להרגיש בלי). כך גם, נוח לרכב איתן מבחינת האחיזה בגריפים והשימוש בלברים.

    בנוסף, מעטים הפעמים שבהם ידיי מזיעות ומשכך הכפפות בקושי סופחות זיעה, אינן מסריחות והצבע מהכפפות אינו יורד על הידיים – דבר שהינו פלוס גדול מבחינתי, מאחר ואני פוגש אנשים רבים ביום יום (ואף אחד לא אוהב ללחוץ ידיים לאנשים מסריחים דביקים ומלוכלכים...).

    דבר נוסף ומדהים לא פחות הוא שהכפפות מפגינות עמידות יתרה ולמעט המבנה שלהן שנהיה גמיש יותר עקב שימוש, הן אינן מראות כל בלאי, שפשוף או שוני בצבע! זאת למרות שברשותי גריפים מחוספסים ושהכפפות חשופות לשמש. כאן אף המקום לציין שלמרות דקות הכפפות, כלל לא חשים בחום הגריפים כאשר עולים על האופנוע לאחר ששהה בשמש (אם באופן ישיר ואם תחת כיסוי).

    כן... התאהבתי קשות בכפפות... עד כדי כך, שרכשתי לפני כחצי שנה זוג נוסף דנדש מתוך ציפייה שגוייה שהכפות הנוכחיות כבר יחזירו את נשמתן לבורא ושנכון לעתה נראה שהן יצטרכו להמשיך ולהמתין...


    לסיכום:

    מדובר בכפפות איכותיות קלילות לרכיבה באזורים חמים, שמספקות תמורה רבה מעבר למצופה מהן ושבטווח הארוך מצדיקות את מחירן.

    עם זאת, לא ניתן לקבל את הכול בחבילה אחת (בטח ובטח שלא במחיר הנ"ל) ולשלילה יאמר, שהכפפה אינה ממוגנת דיה כפי שרוכב שמתמגן בקפידה היה רוצה ולדעתי ICON בהחלט יכלו לשדרג את מיגונה בעלות זניחה.

    מי יודע? אולי בדורות הבאים אכן יצליחו לשלב מכל העולמות אבל כרגע, במידה ואתם זקוקים לכפפות קלילות - אתם יכולים להפסיק בחיפושים
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות
    נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 20-09-2016 בשעה 17:00.

  2. #2
    Member הסמל האישי של פRץ
    תאריך הצטרפות
    Jul 2015
    הודעות
    229
    סקירה איכותית ומקיפה, כתיבה יפה, נהנתי לקרא! צריך עוד אנשים כמוך בפורום...
    Evolution Team

  3. #3
    Senior Member הסמל האישי של moonshield
    תאריך הצטרפות
    Nov 2015
    הודעות
    1,877
    באמת יופי של סקירה! תודה רבה על המאמץ.

  4. #4
    Senior Member
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    מיקום
    The chicane
    הודעות
    879
    תודה רבה על הפרגון והפידבק!

    נ.ב.
    כביקורת עצמית בדיעבד, אשתדל להבא לכתוב משפטים קצרים יותר

אשכולות דומים

  1. alpinestars Leather JACKET - Black - M
    על ידי FZ1 בפורום פורום מכירה
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 09-12-2016, 23:26
  2. סקירת כפפות - ICON 1000 RIMFIRE
    על ידי מצמץ בפורום פורום ציוד
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-10-2016, 21:55
  3. מעיל עור Icon Sanctuary חדש
    על ידי vwm בפורום פורום מכירה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-01-2016, 05:23
  4. למישהו יש המלצות ל Black Friday ?
    על ידי ofer בפורום פורום ציוד
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-11-2015, 23:14
  5. O2 pursuit - אופנוע על אוויר
    על ידי zx2r בפורום כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-08-2015, 09:31

הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO