נ.ב
אשמח לשמוע לגבי הדיאלים איך הם הבעיה שנראה לי שאין להם שוק
שלום חבר'ה!
בעבר היה לי מספר קטנועים בינהם מובי125, איקמקס250 2009, איקמקס 400.
קיבלתי קטנועי מהעבודה MP3 300 ולקחו לי אותו.
כרגע מעוניין לקנות קטנוע משהו זול שיעשה את העבודה כל יום כ28 ק'מ לערך. הנסיעה משולבת בין עירוני ובתוך העיר, מירושלים למעלה אדומים.
התקציב שלי הוא עד 8500.
העוניין ללכת על גוירד 200 מה דעתכם. אשמח לשמוע חוות דעת ממי שהיה לו את הכלי בעבר ומה המחלות. התענייתי בגוריד2011 מה דעתכם.
והאם גוימקס או איקסבו 250 יעשו את העבודה והחלפים יהיו זולים.
לגבי הזמן שהקטנו יהיה אצלי לא יודע, יש מצב שיחזירו את הקטנוע של העבודה אך איני יודע מתי.
מעוניין כלי שיהיה סחיר ושלא יהיה יקר הן בקנייה והן בתחזוקה, אציין שקניתי את הכלי האחרון איקסמקס 400 הכלי היה יקר וגם שמכרתי הפסדתי יחסית הרבה עקב השוק שלו.
תודה רבה לעזורים
סופש מהנה
נ.ב
אשמח לשמוע לגבי הדיאלים איך הם הבעיה שנראה לי שאין להם שוק
דיאלים s3 250,חפש ביד 2.
אחלה כלי.
דיאלים S3 הוא אחלה כלי (אני רוכב על ה 125,והבנתי שה 250 אפילו טוב יותר). הבעיה איתם היא באמת הסחירות שלהם...
היה לי את האיקסמקס הבעיה זה גם סחירות. חשבתי על איקס סיטי אבל בקושי יש אותם והם מאוד ישנים הם ק'מ רב.
לגבי הדיאלים רציתי לשאול אם יש למישהו כלי יד שנייה ויכול להגיד לי איזה מחלות / תקלות נפוצות בהם ומה עליי לבדוק.
Eladnh,
לי כאמור, יש דיאלים S3 125 כבר שנה (משהו כמו 9000 ק''מ), לא נתקלתי בבעיות מיוחדות. הפלסטיקה לא הכי איכותית והסבל המקורי לא עמיד לכלום למעט משענת למורכבת (שמגיעה ב 250), אבל זה די צפוי מקטנוע תקציב שכזה. באופן כללי הקטנוע עושה את העבודה יופי, חסכוני, גדול מימדים יחסית ועם זאת מתמרן לא רע בכבישים עירוניים ובין רכבים.