מגניב. נראה כמו אחלה mid life crisis... תהנה!
פיאט 124 ספיידר 1800 משנת 1975 בעיצוב פיריפינאה.
פחות מ-32,000 מייל על הספידומטר (סיבוב ראשון).
תענוג אמתי.
מקסימה!
מקווה שיש דרך (וכוונה) להעיף את הפגושים הפדרליים לכל הרוחות.
תתחדש
מגניבה ויפה ולא הגיעה דרך מטרו![]()
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
בליסימה!
מיובאת ע"י bot?
נערך לאחרונה על ידי shaig; 22-09-2016 בשעה 20:45.
מכוערת, עיצוב סתמי.
ודווקא היו לפיאט מכוניות יפיפיות.
![]()
נערך לאחרונה על ידי levil; 22-09-2016 בשעה 21:32.
תודה למברכים.
יורי - מזמן עברתי את אמצע החיים. עד היום הייתה לי "מכונית פרקטית" קטנה וזולה אתה עשיתי כ-2000 ק"מ בשנה - בעיקר להסיע את הילדים לביה"ס. עכשיו אין לי צורך במכונית (אני על אופנוע) וזו לכיף בלבד.
אאודי - לא נוגע בה. אתה צודק לגבי הפגושים אבל אפילו אם אנסה להחליף אני בטוח שבסופו של דבר זה יזיק.
את הרכב קבלתי במתנה מחבר טוב בארה"ב - יש לו אוסף לא קטן והוא היה צריך לפנות מקום לרכש מתוכנן. מכיוון שנהגתי על הרכב הזה לא מעט בארה"ב (בערך 2000 מייל מתוך ה-32,000 שהרכב נסע) ידעתי שאני מאוד אוהב לנהוג בו. יושופ מוטורס עשו את היבוא עבורי - עבודה מעולה. במיוחד דנה.
לוויל - על טעם וריח אין להתווכח. מצד שני להגיד על עבודה של פיריפינאה "סתמי" זה קצת מוגזם לטעמי. אולי כי הצורה הפכה לקלסיקה?
אחלה רכב לאחלה בן אדם.
נסיעות טובות, ובוא לי-ם כל עוד הכביש עדיין נחמד
לנהיגה ולפני שמקלקלים אותו.
גם אני ממליץ להחליף לפגוש אירופאי כמו במקור.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
נראית מדהים, למה לי אין חברים שנותנים כאלו מתנות?
שריטה עמוקה שקשה לצאת ממנה.
פגושים חובה להחליף.
מוזמן להגיע למפגש אספנות החודשי שלנו בבאר שבע, המפגש הקרוב הוא ביום שישי 9.10 מתחם מול 7 שעות 13:00-16:00.
הרמת כוסית לכבוד השנה החדשה.
מסכים, אין ויכוח, זו דעתי והיא לא מתבססת על השם שמאחורי העיצוב אלא על העיצוב עצמו, יש מעט מאוד קווים/קימורים בעיצוב הזה,
כמעט כולם ישרים ומקבילים לציר האורך, העיצוב בסה"כ נראה די סימטרי אבל יותר מידי פשוט, גישת הקוים הישרים היתה נפוצה והחלה בשנות ה 70, וכללה כמה יצירות מדהימות ביופיין כמו הלנצ'יה סטראטוס והלמבורגיני קונטאש אלא ששם היה עושר בזויות ובסימטריות
אם כבר פינינפארינה.
נערך לאחרונה על ידי levil; 23-09-2016 בשעה 08:41.
שלי היתה מודל 69 מספר רישוי 636-696 מנוע 1300
(ששודרג בלי שידעו ל2000 עם שני פלגים לצילינדר...אבל אל תגלה לאף אחד)
גנבו אותה![]()