שמעתי פעם איזו טענה שגורסת שכל מצלמות הרמזור הן גם מצלמות מהירות, שלאחרונה כוונו לצלם נהגים שעוברים צמתים במהירות גבוהה גם אם הרמזור ירוק. אולי זה המצב גם במקרה שלך.
רק רציתי לעדכן ולהזהיר על מצלמה שפתאום ביום בהיר התחילה לפעול ברחוב אלוף שדה ברמת גן לכיוון מזרח (כיוון תל השומר וקריית אונו).
צומת רחוב אלוף שדה ורחוב רזיאל.
למי שלא מכיר, זה כביש רחב ומרכזי בעל שלושה נתיבים שמסתבר שהמהירות המותרת בו היא 60 קמ"ש.
ליסוע שם על 60 זה פשוט מסוכן :/
אישית נסעתי שם במשך שנים גם על 120, גם ברכב וגם באופנוע בבטחון מלא שזו מצלמת רמזור (ראיתי את הפלאש רק כשאנשים גנבו רמזורים).
אז מסתבר שזו גם מצלמת מהירות עכשיו ואני הספקתי לקבל את הקנס השני שלי כבר בשבועיים האחרונים.
שימו לב, כסף לפח...
סעו בזהירות.
שמעתי פעם איזו טענה שגורסת שכל מצלמות הרמזור הן גם מצלמות מהירות, שלאחרונה כוונו לצלם נהגים שעוברים צמתים במהירות גבוהה גם אם הרמזור ירוק. אולי זה המצב גם במקרה שלך.
זו מצלמה פעילה, מסוג 'גאטסו' והיא אכן מצלמת מהירות בנוסף לאור אדום (כולן בעלות כל היכולות- מהירות, נתיב, אור אדום -גם אפורות).
ממליץ לעיין במפת המצלמות שבאתר של מיצו http://www.mitsu.co.il/?page_id=1681
ונשמרתם לנפשותיכם ולארנקכם.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
רגע, המצלמה מצלמת לכיוון מזרח אם בא מכיוון רחוב עודד כביכול נכון? טוב לדעת.
אבל... אני נוסע שם שנים במהירות של בוא נגיד 80 קמש ומוריד אפילו ל70 לפני הכניסה לצומת, יש מצב ששינו את הסטטוס שלה בזמן האחרון?
גרמת לי לפחד. אני לא במצב של לקבל נקודות על מהירות. או נקודות בכלל.
מה שמתסכל הוא שלמצלמות הגטסו אין בעיה לקלוט אופנוע, בעוד שהרמזורים עצמם המופעלים עפ"י אותו עיקרון (לולאה בכביש המודדת השראות מגנטית) כמעט אף פעם לא קולטים אופנוע.
זה לא צריך להיות הפוך?
בוקר טוב, פעילה כבר שנים גם מהירות, תבדוק באתר של מיצו.
Tracer 900
כן, בראשון קיבלתי 8 נקודות ובשני 10 :/
בראשון 750 שקל והשני אמור להיות משפט.
לא בוקר ולא טוב. בכל פעם שמישהו עבר באדום היה פלאש שאי אפשר לפספס ובמהירות מעולם לא ראיתי ולא הרגשתי.
שוב אני אומר, אני נוסע בכביש הזה הלוך חזור שנים. עכשיו משום מה אני מודאג מהפללה עצמית אז בו נגיד שמישהו שאני מכיר נסע שם גם על 120, לא חד פעמי, ולא שמע בכלל על השטות הזו.
בכל אופן, תיזהרו...חבל.
אתם שוכחים משהו מאוד מאוד פשוט.
כל המצלמות היום ניתנות לכיוון וכיול מחדש.
זה שיש לה צורה איקס לא אומר שהגיע מישהו ממעצ באמצע הלילה ושינה את התכולה או כייל אותה מחדש.
אנחנו בעידן אלקטרוני, הקופסה לא מראה את התכולה, פשוט השתמשו בתוכנות/מפות המזהירות, עברו את הסכנה ואז עשו מה שנפשכם חפצה.
כסף זה דבר נדיר בארץ, לפחות לחלקינו.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk