תוצאות 1 עד 15 מ 25

אשכול: תאונת עבודה - ענייני ביטוח

צפייה משולבת

Member
    קודם כל מאחל לך החלמה מהירה, ושתקבל כל מה שמגיע לך. אני כבר הזהרתי כאן על גבי הפורום שמובי 125 זה קטנוע פשוט סכנה:

http://fullgaz.co.il/forums/showthre...95%D7%9B%D7%95

אסור לעלות עליו אם החיים שלכם חשובים לכם, וכל מי שמשבח אותו , אין לו מושג על מה הוא מדבר. הנעילת גלגלים שלו נוראית, כל בלימת חירום , אפילו הכי מינורית על מהירות לא גבוהה , אתה עלול למצוא את עצמך נמרח על האספלט. כל ההחלקות שלי היו איתו. וכולם בגלל נעילת הגלגלים שלו. עדיף תמיד לעבוד בעסקים שמספקים BBONE לשליחים שלהם, או כל קטנוע אחר עם ABS .
    במידה ותבריא ותרצה לחזור לעבודה כשליח, אני ממליץ בחום לא לעלות על על הקטנוע הזה אם חייך שלך חשובים לך.
    נערך לאחרונה על ידי Tsachi; 27-09-2016 בשעה 00:13. סיבה: שגיאות כתיב ותיקונים קלים

Member הסמל האישי של exc
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tsachi צפיה בהודעה
    קודם כל מאחל לך החלמה מהירה, ושתקבל כל מה שמגיע לך. אני כבר הזהרתי כאן על גבי הפורום שמובי 125 זה קטנוע פשוט סכנה:

http://fullgaz.co.il/forums/showthre...95%D7%9B%D7%95

אסור לעלות עליו אם החיים שלכם חשובים לכם, וכל מי שמשבח אותו , אין לו מושג על מה הוא מדבר. הנעילת גלגלים שלו נוראית, כל בלימת חירום , אפילו הכי מינורית על מהירות לא גבוהה , אתה עלול למצוא את עצמך נמרח על האספלט. כל ההחלקות שלי היו איתו. וכולם בגלל נעילת הגלגלים שלו. עדיף תמיד לעבוד בעסקים שמספקים BBONE לשליחים שלהם, או כל קטנוע אחר עם ABS .
    במידה ותבריא ותרצה לחזור לעבודה כשליח, אני ממליץ בחום לא לעלות על על הקטנוע הזה אם חייך שלך חשובים לך.
    כל כלי שתנעל ברקסים הרוכב יהיה על ההאספלט מלבד ABS בלי קשר למובי מובי אחלה קטנוע
    נערך לאחרונה על ידי exc; 27-09-2016 בשעה 06:27.
    KIMCO MOVE קטנוע עם מוסר עבודה

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ציטוט נכתב במקור על ידי exc צפיה בהודעה
    כל כלי שתנעל ברקסים הרוכב יהיה על ההאספלט מלבד ABS מה הקשר למובי?י מובי אחלה קטנוע
    אם אני מבין נכון, לפי דבריו המובי ממהר לנעול ברקסים ביחס לשאר הקטנועים (חוסר מודולציה או וואטאבאר).
    לא נסעתי אף פעם הרבה על מובי, רק כמה סיבובים פה ושם אבל לא זכור לי משהו מיוחד עם הברקסים שלו.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    אם אני מבין נכון, לפי דבריו המובי ממהר לנעול ברקסים ביחס לשאר הקטנועים (חוסר מודולציה או וואטאבאר).
    לא נסעתי אף פעם הרבה על מובי, רק כמה סיבובים פה ושם אבל לא זכור לי משהו מיוחד עם הברקסים שלו.
    אמרת נכון, הוא נועל גלגלים בקטע מגוחך. וזה לא היה איזה מובי תקול שנסעתי עליו, כי רכבתי במרוצת השנים על עשרות קטנועי מובי שונים, וחלקם גם היו חדשים מהניילונים, ואצל כולם אותו סיפור. סיפור מסוכן.

Member הסמל האישי של exc
    הוא נועל יותר נכון אתה נועל
    נערך לאחרונה על ידי exc; 27-09-2016 בשעה 10:49.
    KIMCO MOVE קטנוע עם מוסר עבודה